Oscar Biludlejning Logo 259,00 kr. til 1.086,00 kr. 927 Oscar Biludlejning ApS Kolding C

Oscar Biludlejning Kolding C

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Ketner A/S (Kolding)

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Kolding C Ole Rømers Vej 2
6000 Kolding
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag: Lukket

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, GPS, Apple CarPlay, USB, Helårsdæk

VW Caravelle

fra 899,00 kr. pr. dag
Minibus
5 Døre
9 Sæder
Diesel
Automatisk
17 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Læs hvad vores kunder siger

På denne side kan du se alle vores afdelinger i Kolding.

Lej bil i Kolding C

Velkommen til skønne Kolding C - en dynamisk by med spændende kulturliv, smuk natur og et rigt udvalg af butikker. Og nu har du mulighed for at opleve det hele på egen hånd med Oscar Biludlejning. Vi har netop åbnet vores nyeste udlejningssted her i byens centrum. Så nu kan du let og bekvemt leje en bil i Kolding C og tage på opdagelse i denne perle af en by. Hos Oscar Biludlejning tilbyder vi fleksible løsninger, der passer præcis til dine behov.

Fordele ved lokale og uafhængige bilforhandlere

Oscar Biludlejning opererer på en unik forretningsmodel, hvor hvert udlejningssted drives af lokale og uafhængige bilforhandlere. Dette tjener flere formål. For det første sikrer det, at hver enkelt Oscar Biludlejning har et dybt kendskab til deres lokale område. For det andet kan vi yde en personlig service, som er skræddersyet til hver enkelt kundes behov. Derudover har vores lokale partnere en stærk interesse i at opretholde et godt ry i deres nærområde, så de er altid parate til at gå den ekstra mil for vores kunder. I Kolding C samarbejder vi med Ketner A/S, som er kendt for deres commitment til kvalitet og service.

Stort udvalg af lejebiler i Kolding Centrum

Vi forstår, at dine behov for biludlejning kan variere. Derfor tilbyder vi hos Oscar Biludlejning Kolding C et bredt udvalg af køretøjer. Fra almindelige biler i forskellige størrelser, til varevogne og flyttebiler, samt minibusser.

Lej varevogn i Kolding Centrum

Skal du flytte eller transportere større genstande? Hos Oscar Biludlejning i Kolding C har vi flere forskellige størrelser af varevogne til rådighed. Uanset om du skal flytte mellem lejligheder i byen, eller du har brug for ekstra plads til at transportere varer for dit firma, så er en varevogn fra Oscar Biludlejning et godt valg.

Lej minibus i Kolding C

Planlægger du en tur med familien, sportsklubben eller til en firmadrivende? Ingen behov for flere køretøjer. Med vores minibuser kan du nemt og behageligt transportere større grupper. Med plads til op til 9 personer er vores minibusser den perfekte løsning til grupperejser.

Lej flyttebil i Kolding Centrum

Hos Oscar Biludlejning i Kolding C forstår vi, at det at flytter kan være en udfordrende opgave. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af flyttebiler til rådighed. Fra de mindre modeller, til større lastbiler - vi har den rette løsning til dine flyttebehov.

Du kan regne med Oscar Biludlejning i Kolding C

Uanset om du har brug for en bil til ferien, skal på forretningsrejse, flytte, eller bare har brug for et løft, så kan du regne med Oscar Biludlejning i Kolding C. Vi ser frem til at hjælpe dig med din biludlejning. Gør din reservation online i dag eller kontakt os for mere information. Vi glæder os til at se dig!

Oscar Biludlejnings fleksible bilabonnement og langtidsleje i Kolding C

Som en del af vores engagement i at imødekomme alle dine transportbehov, er vi stolte over at kunne tilbyde både langtidsleje og bilabonnement muligheder i vores Oscar Biludlejning i Kolding C. Uanset om du har brug for et køretøj i en kortere periode eller i flere måneder ad gangen, har vi løsningerne for dig.

Langtidsleje af bil i Kolding Centrum

Langtidslejning er en ideel løsning for dig, der har brug for et køretøj i mere end 28 dage. Med denne mulighed kan du vælge, hvornår du vil afhente og aflevere bilen. Dette er en dyrere valgmulighed sammenlignet med vores Bil-plan, men tilbyder mere fleksibilitet i forhold til lejeperioden. Denne løsning inkluderer 40 km pr dag og ingen udbetaling.

Fleksibelt bilabonnement i Kolding og omegn

Vores bilabonnement tilbud giver dig muligheden for en fast lejeperiode på 3, 6 eller 12 måneder. Med denne løsning behøver du blot vælge en afhentningsdato og en lejeperiode, hvilket betyder at du binder dig til en periode. Jo længere lejeperioden er, jo billigere bliver den månedlige pris. Dette abonnement inkluderer 1500 km pr måned, op til 3 ekstra chauffører og international forsikring i prisen, alt sammen uden nogen form for udbetaling.

Uanset om du vælger langtidsleje eller bilabonnement hos Oscar Biludlejning i Kolding C, kan du være sikker på, at du får en fleksibel løsning, der er skræddersyet til dine behov. Vi glæder os til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at finde det køretøj, der passer perfekt til dig.

Velkommen til Oscar Biludlejnings guide til Kolding C

Her hos Oscar Biludlejning, ønsker vi at hjælpe dig med at gøre mest muligt ud af dit biludlejning i Kolding, så du kan udforske alle de fantastiske seværdigheder og attraktioner, denne skønne by har at byde på. Kør i komfort og stil med vores pålidelige og moderne bilflåde, mens du opdager alt det, Kolding og omegnen har at byde på. Her er nogle af vores top valg:

Koldinghus

Koldinghus er det sidste kongeslot i Jylland, der er rig på historie og kulturelle udstillinger. Dette er et ideelt sted for de historieelskere, som vil tage en tur i fortiden.

Trapholt Museum

Trapholt er et museum for moderne kunst og design, og det ligger smukt ud til Kolding Fjord. Her kan du beundre danske designklassikere og skiftende kunstudstillinger. Trapholt er også hjemsted for Arne Jacobsens berømte Kubeflex sommerhus.

Geografisk Have

Geografisk have er en skøn oase midt i byen, hvor du kan udforske forskellige botaniske områder. Haveentusiaster vil elske de mange plantearter, dyreparken og legeplads for børnene.

Legeparken i Kolding

Legeparken i Kolding er en stor offentlig park, der byder på masser af aktiviteter for familier. Med en sø, hvor man kan sejle med små både, legepladser og mulighed for at grille, er dette det ideelle sted for en familiedag.

Skamlingsbanken

Sæt dig bag rattet og kør ud til Skamlingsbanken, som byder på en af Danmarks smukkeste udsigter. Med en højde på 113 meter over havets overflade, kan du nyde en enestående panoramaudsigt over det sydjyske landskab.

Uanset hvor du vælger at tage hen, er Oscar Biludlejning her for at gøre din oplevelse nem, komfortabel og fornøjelig. Vi ønsker dig en fantastisk tur!

Biludlejning til erhverv i Kolding C

Hos Oscar Biludlejning forstår vi de unikke behov, som din virksomhed kan have i Kolding C. Vores biludlejning til erhverv er designet med henblik på at sikre problemfri mobilitet, uanset om det er til daglige ærinder eller vigtige forretningsmøder. Vi tilbyder et stort udvalg af alle typer køretøjer, der spænder fra kompakte biler til luksusbiler og alt derimellem. Alle vores firmabiler er godt vedligeholdt og klar til at komme på vej, når du har brug for dem. Med Oscar Biludlejning behøver du ikke bekymre dig om bilvedligeholdelse eller service, da vi tager os af alt dette. Gør brug af vores biludlejning til erhverv i Kolding C, og lad os holde din virksomhed i bevægelse.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,4 ud af 5 på Trustpilot med over 3100 anmeldelser.

Hyppigt stillede spørgsmål til biludlejning i Kolding C

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder i Kolding C:

Hvad koster biludlejning i Kolding C?

Du kan leje en bil fra kun 259 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Kolding C. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Kræver det et særligt kørekort at leje en flyttebil?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at føre en varevogn, minibus eller flyttebil. Alle vores vogne i Kolding C må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort), så du kan med glæde booke disse biler hos os.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris i Kolding C, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Hvordan får jeg rabat på biludlejning?

Når du lejer en bil hos Oscar Biludlejning Kolding C, kan du få rabat på din booking ved at bruge vores app. I Oscars app får du adgang til vores loyalitetsprogram, som giver minimum 10% på dagsprisen på normale bookinger.