Oscar Biludlejning Logo 249,00 kr. til 1.079,00 kr. 86 Oscar Biludlejning ApS Svendborg

Oscar Biludlejning Svendborg

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

N. Kjær Bilcentret A/S

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Svendborg Odensevej 94
5700 Svendborg
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Udstyr:
Aircondition, Sædevarme, Vinterdæk

Suzuki Ignis

fra 249,00 kr. pr. dag
Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
24,2 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Sædevarme, Fartpilot, Isofix, Bakkamera, Parkeringssensorer, Apple CarPlay

Mazda 2

fra 299,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Automatisk
22,4 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Sædevarme, Fartpilot, Isofix, Bakkamera, Parkeringssensorer, USB

Suzuki Swift

fra 299,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
25,7 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Sædevarme, GPS, Fartpilot, Bluetooth, Isofix, Bakkamera, Parkeringssensorer, Apple CarPlay, USB, Vinterdæk

Suzuki Swift

fra 299,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Automatisk
23,7 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Suzuki Swift

fra 299,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
4 Sæder
Hybrid (benzin/el)
Manuel
25,7 km/l
Uden trækkrog

Udstyr:
Aircondition, Sædevarme, Fartpilot, Bluetooth, Isofix, Bakkamera, GPS, Parkeringssensorer, Apple CarPlay, USB, Vinterdæk

Ford Puma

fra 349,00 kr. pr. dag
Mellemklassebil
4 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
22,4 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Læs hvad vores kunder siger

Billeje hos Oscar Biludlejning Svendborg

I samarbejde med N. Kjær Bilcentret A/S tilbyder Oscar dig god og billig biludlejning i Svendborg med priser, som starter fra kun 249,- pr. dag. Når du lejer bil hos Oscar Biludlejning er du altid garanteret nye og velholdte udlejningsbiler. Hos os tilbyder vi billeje i Svendborg med vores store udvalg af de nyeste Ford modeller, med både mindre og større biler.

Uanset om du skal leje en personbil, flyttebil, varevogn eller minibus, så er vi sikre på, at vi har bilen du leder efter hos Oscar Biludlejning Svendborg! Vi ser frem til at møde dig i vores afdeling, hvor vi vil sørge for at give dig en god oplevelse og en succesfuld billeje.

Brug søgebaren øverst på siden til at finde din ønskede lejebil. Du skal blot vælge biltypen og lejeperioden, hvorefter vi vil vise de biler, som vi har ledige på disse datoer.

Dine fordele hos Oscar

Der er mange fordele ved at leje bil ved Oscar Biludlejning Svendborg – blandt andet er det muligt at leje alt fra autostole til GPS for et beskedent gebyr. Herudover er vi altid behjælpelige med at lave et godt tilbud på ekstra kilometer, hvis de inkluderede ikke dækker dine behov.

Uanset hvilken biltype du lejer, kræver vi kun et gyldigt kørekort (B-kørekort) og adresseoplysninger, f.eks. i form af sygesikringsbevis. Dette skal blot medbringes ved afhentning af bilen. Er du under 25 år, kan du også leje en bil hos os, vi kræver blot et højere depositum, som selvfølgelig tilbagebetales ved endt leje, når bilen afleveres i samme stand.

Fordele ved at leje bil hos Oscar:

 • Altid billig og lokal biludlejning
 • Lej en bil hos Oscar Biludlejning fra blot 249,- pr. dag
 • Der er 100 km inkluderet pr. dag
 • Forsikring, vejhjælp og service er inkluderet i lejen
 • Enkelt og nemt at booke bil
 • Stort udvalg af biler

Find den lejebil der passer dig!

Hos Oscar Biludlejning har vi et stort udvalg af biler og køretøjer. Det vil sige, at vi har netop den bil, som passer til dine behov. Om det så er en lille mikrobil, du har brug for, eller en stor personbil til hele familen. Derudover har vi også flyttebiler og varevogne til udlejning

Vi er en landsdækkende biludlejningskæde med over 100 afdelinger i hele Danmark. Alle disse afdelinger tilbyder samme gode serviceniveau og billige lejepriser til alle vores kunder. Vi går nemlig utrolig meget op i, at vores kunder har det godt og får en god oplevelse, lige fra de booker deres lejebil, til de afleverer den igen til sidst.

Minibussen med mange fordele

Hvis du mangler køretøjet til den helt store udflugt med familien eller vennerne, så har vi løsningen på dit problem.

Vi udlejer nemlig rummelige minibusser, ofte med plads til hele 9 personer. Minibusserne er nye, velholdte og veludstyrede. Herudover er der også plads til jeres bagage. Selv med et lille kørekort (B-kørekort) må du køre vores minibusser, så der er ingen undskyldning for ikke at tage vennerne eller familien med på tur!

Klar flytningen selv!

Det kan være dyrt at bestille en flyttemand og lade et firma klare dit flytteprojekt. Hos Oscar Biludlejning i Svendborg kan du i stedet leje en flyttebil, som har et ladrum på hele 20m3. Og hvis dette er lidt for stor en vogn til dine behov, har vi også varevogne i vores flåde.

Vi tilbyder både udlejning af små varevogne til det lille transportbehov, men også varevogne op til 11m3 til det større transportbehov. Du kan se vores udvalg af varevogne og flyttebiler ved at vælge kategorierne øverst på siden.

Tag en tur i Svendborg og omegn

Tag til Fyns næststørste by Svendborg og du finder en by, der har oplevelser for alle. Så hvis du er ny i byen, har du rigeligt med muligheder og ting, der skal ses. Svendborg er nemlig en by fyldt med naturoplevelser og har også et rigt by- og kulturliv med godt musik, film og spænding i midtbyen. Skal du bruge en bil til hverdagsbrug eller feriebrug vil vi hellere end gerne hjælpe dig med at finde den rette.

Svendborg har noget til enhver smag. 10 km ude fra byen ligger Egebjerg Mølle Naturrum. Ejebjerg Mølle er efterhånden blevet omdannet til et formidlingsrum, hvor der også kan opleves en utrolig storslået udsigt over øhavet og sydfyn. I resten af møllen er der udstillinger om det sydfynske landskab. Hvis I er friske på at gå på opdagelse i det omkringliggende område, så er naturen omkring Egebjerg Bakker meget smuk.

Fra Svendborg er der også nem adgang til de omkringliggende øer som Langeland, Ærø, Skarø og Drejø. Dettte kunne være perfekt til en udflugt med vennerne eller familien. Med en lejebil fra Oscar har I mulighed for at tage lidt væk fra byen og komme ud og opleve de smukke øer.

Praktiske oplysninger

I nogle tilfælde opkræver vi et depositum ved afhentning af din lejebil. Dette er som sikkerhed, og du får selvfølgelig pengene frigivet, når bilen er afleveret i samme stand. Som tidligere nævnt skal du have dit sygesikring, kørekort og dankort med, når du afhenter bil. Har du nogle spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig på telefonnummer 42909048 og via mail [email protected]. Og her på vores hjemmeside kan du også chatte med os, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål og forespørgsler.

Har du allerede booket din bil, og er du i tvivl om, de inkluderede km er tilstrækkeligt til dine kørselsbehov eller andet lignende, har du mulighed for at rette i din booking. Det kan også være, at du har brug for at have din lejebil i længere tid. Så er der også mulighed for at forlænge din billeje, såfremt din lejebil er ledig. Ellers vil vi prøve at finde dig det bedste tilsvarende alternativ.

Oscars kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med de rettelser, du måtte have. Dette kræver vi intet gebyr for at ændre i din booking. Dette gør vi for at give dig den bedste mulige service. Oscar Biludlejning er landsdækkende og har afdelinger i hele Danmark. Så er du altid garanteret den bedste billeje, med nem og enkel booking online og lave priser.

Oscar Biludlejning tilbyder også Bilabonnement

Her hos Oscar Biludlejning i Svendborg tilbyder vi også Bilabonnement. Din billeje bliver automatisk et bilabonnement, når lejen er mere end 28 dage. Et Bilabonnement er et alternativ til at købe eller lease bil, og fungerer ligesom et traditionelt abonnement: Du betaler 1 måned ad gangen.

Mange af vores biler tilbydes på bilabonnement, men hvis du har en forspørgsel på en af vores biler, hører vi gerne fra dig. Bilabonnementet kan fås i så lang tid, du har brug for det, og hvis 40 km pr dag ikke er nok, kan du naturligvis også tilkøbe ekstra km, til de bedste fordelagtige priser.

Her indgår der så flere fordele som kan ses nedenunder.

 • Stort udvalg af vores biler der tibydes på Bilabonnement
 • Kasko- og ansvarsforsikring samt moms inkluderet
 • 40 km inkluderet pr dag
 • Billigere dagspris
 • Uden udbetaling
 • Nem og enkel bookingproces
 • Månedlig betaling - nemt for dig

Vi sætter pris på din mening!

Vi bestræber os på at give vores kunder en god oplevelse. Derfor vil vi meget gerne høre din mening om din oplevelse hos Oscar Biludlejning i Svendborg. Vi sætter pris på ris og ros, men vi er også interesserede i at høre, hvad vi kan gøre bedre til din næste billeje. Du har nemlig muligheden for at give os en personlig anmeldelse på mail eller telefon. Derudover kan du skrive en anmelelse på Google eller Trustpilot, hvilket vi håber, at du vil gøre.

Bedøm din oplevelse hos Oscar Svendborg på Google

Vi ses hos Oscar Biludlejning i Svendborg

Vi ser frem til at give dig nøglerne til din udlejningsbil i Svendborg. Vi tilbyder overskuelig og enkel billeje Svendborg. Du finder N. Kjær Bilcentret A/S på Odensevej 94, 5700 Svendborg.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot med over 3400 anmeldelser.

Hyppigt stillede spørgsmål til biludlejning i Svendborg

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder i Svendborg:

Hvad koster biludlejning i Svendborg?

Du kan leje en bil fra kun 249 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Svendborg. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Kræver det et særligt kørekort at leje en flyttebil?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at føre en varevogn, minibus eller flyttebil. Alle vores vogne i Svendborg må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort), så du kan med glæde booke disse biler hos os.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris i Svendborg, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Hvordan får jeg rabat på biludlejning?

Når du lejer en bil hos Oscar Biludlejning Svendborg, kan du få rabat på din booking ved at bruge vores app. I Oscars app får du adgang til vores loyalitetsprogram, som giver minimum 10% på dagsprisen på normale bookinger.