Lej en bil hos Oscar

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Lej en bil fra 249 kr. pr. dag

Visionen hos Oscar er at gøre billeje så nemt, billigt og fleksibelt som muligt. Det betyder, at når du lejer hos os, er du sikret en bil, som passer præcis til dine behov. Hos os kan du ydermere leje en bil uanset alder, så længe du har et gyldigt kørekort. For at sikre billeje som passer til alle behov, tilbyder vi alt fra dags leje til flere måneder. Lejeperioden er helt op til dig selv.

Brug søgefeltet ovenover til at finde vores ledige lejebiler nær dig.

Billeje hos Oscar giver adgang til en flere forskellige fordele, når du lejer en bil. Alle disse fordele kan du læse mere om i afsnittet herunder.

Prisbillige lejebiler

Hos Oscar synes vi ikke, at det skal koste en formue at leje en bil. Vi mener, at du skal have mulighed for at realisere dine ønsker på en god, billig og fair måde. Derfor starter vores priser fra kun 249 kroner pr. dag. Inkluderet i vores priser følger både en lovpligtig ansvars- og kaskoforsikring, så du kan være helt rolig og tryg ved at køre i vores biler. Vi ønsker, at leje af biler hos os skal være som at køre i din egen bil.

Kør de første 100 kilometer pr. dag på vores regning

Hvis du kun har behov for en kort tur, behøver du ikke tænke på at betale for dit antal kørte kilometer. De 100 første kilometer pr. dag er på vores regning. Hvis de 100 kilometer om dagen ikke dækker dit behov, er der mulighed for at lave et billigt tilkøb af ekstra kilometer.

Find den perfekte bil nærmest dig 

Vores leje af bil finder sted i mange forskellige afdelinger på landsplan. Vores afdelinger er fordelt rundt omkring i landet, for at gøre din billeje lettest muligt. Når du har fundet en af vores afdelinger vil du opdage, at vi tilbyder en bred vifte af forskellige biltyper. Vi har alt fra mikrobiler til mindre familiebiler, til større familiebiler og 7 personers biler. Vi er derfor overbeviste om, at vi har en bil til dit/jeres behov uanset formål med billejen. 

Vi tilbyder også udlejning af elbiler hos Oscar Biludlejning. Læs mere herom og lej en elbil, hvis du ønsker dette.

Ekstraudstyr som f.eks. GPS, barnestol eller lignende, tilbydes i langt de fleste af vores afdelinger. Det varierer fra afdeling til afdeling, hvad der er til rådighed, så har I særlige præferencer, er det en god idé at ringe på forhånd og høre. 

Afhentning, udlandskørsel og leje til unge 

Ved afhentning af din lejebil, skal du medbringe dit kørekort og dit sygesikringsbevis. Hos Oscar går vi meget op i, at den administrative proces af billejen foregår kort og simpel, så du hurtigst muligt kan blive godt kørende. Hvis jeres billeje skal bruges i udlandet, skal I ringe til vores kundeservice og aftale dette på forhånd, så hjælper vi med det nødvendige.

Er du mellem 18-24 år, er du selvfølgelig også velkommen til at leje en af vores biler, dog er der enkelte af vores biler, der har aldersbegrænsning. Der kan også forekomme højere depositum og selvrisiko. Depositummet betales selvfølgelig tilbage efter endt leje ved aflevering, hvis bilen er uden skader eller lignende.

Download Oscar's app her

Oscar Biludlejning app’en er på gaden, og du kan opnå en masse fordele med det samme. I app'en finder du nøglefri udlejninger, rabatter, ekstra inkluderede kilometer, samt muligheden for at gemme ubrugte ekstra kilometer til fremtidige bookinger.
Oplev alt dette og meget mere i Oscars app.

arrow-right
hero

Er personbil ikke løsningen for dig? Frygt ej! 

Skulle du have brug for noget andet end en personbil, så tilbyder vi også leje af trailere, flyttebiler, minibusser og varevogne i forskellige størrelser. Hos Oscar kan du leje lige præcis det, der passer til dine behov - altid til en konkurrencedygtig pris. 

Ved ønske om billeje i mere end en måned, er den bedste løsning for dig at tegne et bilabonnement. Med vores bilabonnement får du den bedste løsning og den bedste pris, hvis du ønsker at have en bil i længere tid uden en lang bindingsperiode. Alt er inklusiv i prisen - forsikring, kilometer, grøn ejerafgift og vejhjælp. Priserne starter fra blot 99 kroner pr. dag. Du kan læse mere om vores bilabonnement her.

Hyppigt stillede spørgsmål

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder:

Hvad koster det at leje en bil?

Du kan leje en bil fra kun 249,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Hvordan får jeg rabat på jeres lejebiler?

Du kan få op til 20% rabat på lejeprisen, hvis du lejer i flere sammenhængende dage. Er din lejeperiode på 7 dage eller derover, så får du 10% rabat. Over 14 dage giver 15% og over 21 dage giver 20%.

Hvorfor skal jeg vælge Oscar Biludlejning?

Hos Oscar Biludlejning finder du billige lejebiler i hele Danmark til landets skarpeste priser. Vi har et stort udvalg af biler, nem og enkel online booking og ingen skjulte gebyrer. Vores kunder er heller ikke i tvivl, hvorfor vi scorer over 4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Er der et afbestillingsgebyr?

Ved afbestilling indenfor 48 timer før afhentningstidspunktet, har Oscar ret til at opkræve hele beløbet. Hvis afbestillingen sker før 48 timer inden afhentning, vil du kun skulle betale 25% af lejeprisen. Ved afbestillingen eller spørgsmål om det, kontakt os på tlf. 42909048.

Oscar Biludlejning Oscar Biludlejning
Oscar Biludlejning Møllegade 32
8000 Aarhus C
DK
249,00 kr. til 599,00 kr. +45 42 90 90 48 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 13:00 08:00 - 13:00

Vi er stolte over vores flotte anmeldelser, hvor vi har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot med over 602 anmeldelser.

BILUDLEJNING