Billeje hos Oscar

Personbiler
Varevogne
Flyttebiler
Minibusser

Billig billeje i hele Danmark hos Oscar 

Visionen hos Oscar er at gøre billeje så nemt, billigt og fleksibelt som muligt. Det betyder, at når du lejer hos os, er du sikret en bil, som passer præcis til dine behov. Hos os kan du ydermere leje en bil uanset alder, så længe du har et gyldigt kørekort. For at sikre billeje som passer til alle behov, tilbyder vi alt fra dags leje til flere måneder. Lejeperioden er helt op til dig selv.

Billeje hos Oscar giver adgang til en flere forskellige fordele, når du lejer en bil. Alle disse fordele kan du læse mere om i afsnittet herunder.

Prisbillig biludlejning

Hos Oscar synes vi ikke, at det skal koste en formue at leje en bil. Vi mener, at du skal have mulighed for at realisere dine ønsker på en god, billig og fair måde. Derfor starter vores priser fra kun 249 kroner pr. dag. Inkluderet i vores priser følger både en lovpligtig ansvars- og kaskoforsikring, så du kan være helt rolig og tryg ved at køre i vores biler. Vi ønsker, at leje af biler hos os skal være som at køre i din egen bil.

Kør de første 100 kilometer pr. dag på vores regning

Hvis du kun har behov for en kort tur, behøver du ikke tænke på at betale for dit antal kørte kilometer. De 100 første kilometer pr. dag er på vores regning. Hvis de 100 kilometer om dagen ikke dækker dit behov, er der mulighed for at lave et billigt tilkøb af ekstra kilometer.

Find den perfekte bil nærmest dig 

Vores leje af bil finder sted i mange forskellige afdelinger på landsplan. Vores afdelinger er fordelt rundt omkring i landet, for at gøre din billeje lettest muligt. Når du har fundet en af vores afdelinger vil du opdage, at vi tilbyder en bred vifte af forskellige biltyper. Vi har alt fra mikrobiler til mindre familiebiler, til større familiebiler og 7 personers biler. Vi er derfor overbeviste om, at vi har en bil til dit/jeres behov uanset formål med billejen. 

Vi tilbyder også udlejning af elbiler hos Oscar Biludlejning. Læs mere herom og lej en elbil, hvis du ønsker dette.

Ekstraudstyr som f.eks. GPS, barnestol eller lignende, tilbydes i langt de fleste af vores afdelinger. Det varierer fra afdeling til afdeling, hvad der er til rådighed, så har I særlige præferencer, er det en god idé at ringe på forhånd og høre. 

Afhentning, udlandskørsel og leje til unge 

Ved afhentning af din lejebil, skal du medbringe dit kørekort og dit sygesikringsbevis. Hos Oscar går vi meget op i, at den administrative proces af billejen foregår kort og simpel, så du hurtigst muligt kan blive godt kørende. Hvis jeres billeje skal bruges i udlandet, skal I ringe til vores kundeservice og aftale dette på forhånd, så hjælper vi med det nødvendige.

Er du mellem 18-24 år, er du selvfølgelig også velkommen til at leje en af vores biler, dog er der enkelte af vores biler, der har aldersbegrænsning. Der kan også forekomme højere depositum og selvrisiko. Depositummet betales selvfølgelig tilbage efter endt leje ved aflevering, hvis bilen er uden skader eller lignende.

Er personbil ikke løsningen for dig? Frygt ej! 

Skulle du have brug for noget andet end en personbil, så tilbyder vi også leje af trailere, flyttebiler, minibusser og varevogne i forskellige størrelser. Hos Oscar kan du leje lige præcis det, der passer til dine behov - altid til en konkurrencedygtig pris. 

Ved ønske om billeje i mere end en måned, er den bedste løsning for dig at tegne et bilabonnement. Med vores bilabonnement får du den bedste løsning og den bedste pris, hvis du ønsker at have en bil i længere tid uden en lang bindingsperiode. Alt er inklusiv i prisen - forsikring, kilometer, grøn ejerafgift og vejhjælp. Priserne starter fra blot 99 kroner pr. dag. Du kan læse mere om vores bilabonnement her.

BILUDLEJNING