Leje af Minibus

Skal du på udflugt med familien eller vennerne?

Så ville en minibus være en god mulighed. Så slipper i for de klassiske problemer med at skulle koordinere kørsel i to til tre biler og skåner miljøet samtidig. Samtidig giver en minibus en bedre mulighed for en mere hyggelig og social tur til og fra jeres destination. 

Hos Oscar kan du leje en masse forskellige typer minibusser til hver en type aktivitet. 

Vi udlejer minibusser i hele Danmark

Vi har mange afdelinger fordelt rundt omkring i Danmark. Det har vi gjort i vores bestræbelse på, at du aldrig skal have langt til din nærmeste Oscar-forhandler. Mange af vores afdelinger udlejer minibusser af forskellige størrelser, og derfor er der altid mulighed for at gøre din endagstur, ferie eller dit weekendophold lidt bedre.

Størrelse på vores minibusser

Vi tilbyder både leje af både større og mindre minibusser med plads til 6-9 personer. Et eksempel herpå kunne være en VW Touran eller en Ford S-Max, som begge er kvalitetsbiler med høj sikkerhed. Her starter dags lejen fra 499 kr. 

Ønsker du plads til flere personer, kan vi tilbyde en større minibus som eksempelvis en Ford Transit Tourneo, en VW Caravelle eller en Fiat Ducato, som kan rumme helt op til 9 personer, og som kan køres uden chauffør med almindeligt kørekort.

Begge slags har masser af plads, så skulle I have bagage med, kan det også sagtens transporteres med i bilen. Inkluderet i dagsprisen er 100 kilometers gratis, og skulle det ikke være nok, er det muligt at tilkøbe ekstra kilometer til en god pris og mængderabat .

Til alle lejemål er der både ansvars- og kaskoforsikring også inkluderet i prisen.

En hurtig proces på kontoret

Vores udlejning af minibus foregår nemt og simpelt, med fokus på effektivitet og bekvemhed uden for meget brug af papirarbejde og bureaukrati. Vi er klar over, at du gerne vil hurtigt på farten, og det ønske imødekommer vi selvfølgelig. Ved at bruge vores søgefunktion øverst på siden, kan du hurtigt få et overblik over hvilke minibusser vi har ledig i nærheden af dig og booke med det samme på vores hjemmeside eller ved at ringe til vores kundeservice.

Unge mellem 18-24 år, har selvfølgelig også mulighed for at leje en af vores minibusser mod en højere selvrisiko og et højere depositum som bestemmes af den enkelte afdeling. Vores minibusser kan derfor også være en fin mulighed for jer, der ønsker en hyggelig sommerhustur eller et weekendophold, men mangler plads i bilen.

Hvis du har eventuelle spørgsmål til vores leje af minibus, kan du altid kontakte os på telefon 42909048 eller mail til [email protected]. Vi imødekommer alle spørgsmål med stort engagement, og vi vil gerne hjælpe dig med alle dine problemstillinger og spørgsmål på bedste vis.