Lej en Minibus

Personbiler
Varevogne
Flyttebiler
Minibusser

Skal du på udflugt med familien eller vennerne?

Oplev den ultimative frihed! Lej en minibus hos Oscar Biludlejning og tag på ferie, weekendtur eller forretningstur uden besvær. Minibussen befrier dig for de klassiske problemer i forhold til at skulle koordinere kørsel i to til tre biler og skåner miljøet på samme tid. Samtidig giver en minibus en bedre mulighed for en mere hyggelig og social tur til og fra jeres destination. 

Hos Oscar Biludlejning kan du leje en masse forskellige typer minibusser til hver en type af aktivitet. Læs med herunder og opdag fordelene ved at leje hos Oscar Biludlejning.

Minibus udlejning i hele Danmark

Vi har mange afdelinger fordelt rundt omkring i Danmark. Dette har vi gjort i vores bestræbelse på, at du aldrig skal have langt til din nærmeste Oscar afdeling. Mange af vores afdelinger udlejer minibusser af forskellige størrelser, og derfor er der altid mulighed for at gøre din endagstur, ferie eller dit weekendophold lidt bedre.

Vi har gjort det så simpelt som muligt at leje minibus ved hjælp af søgefunktionen øverst på siden. Indtast din by, eksempelvis København, i søgefeltet, og vælg herefter hvornår din leje af minibus ved at indtaste dine ønskede datoer. Du vil nu få vist de ledige busser, som vi har i dit område.

Størrelse på minibusserne

Vores minibus leje er tilgængelig i forskellige størrelser. Vi tilbyder både udlejning af større og mindre biler med sæder til alt mellem 6-9 personer. Et eksempel på en lille bus kunne være en VW Touran eller en Ford S-Max, som begge er kvalitetsbiler med høj sikkerhed. Lej en af de mindre vogne fra kun 529 kr. 

Ønsker du plads til flere personer, kan vi tilbyde en større minibus, som eksempelvis en Ford Transit Tourneo, en VW Caravelle eller en Fiat Ducato, som kan rumme helt op til 9 personer, og som kan køres af en chauffør med almindeligt kørekort. Lej en af disse fra kun 699 kr. pr. dag.

Begge typer har masser af plads, så skulle I have bagage med, kan det også sagtens transporteres med i bilen. Inkluderet i dagsprisen er 100 kilometer pr. udlejningsdøgn, og skulle de inkluderede km ikke være nok, så er det muligt at tilkøbe ekstra kilometer til en god pris og mængderabat.

Til alle lejemål er der både ansvars- og kaskoforsikring inkluderet i prisen.

En hurtig proces på kontoret

Vores minibus leje foregår nemt og simpelt med fokus på effektivitet og bekvemmelighed uden for meget brug af papirarbejde og bureaukrati. Vi er klar over, at du gerne vil så hurtigt på farten som muligt, og det ønske imødekommer vi selvfølgelig. Ved at bruge vores søgefunktion øverst på siden, kan du hurtigt få et overblik over hvilke biler vi har ledig i nærheden af dig og booke med det samme på vores hjemmeside eller ved at ringe til vores kundeservice på 42 90 90 48.

Unge mellem 18-24 år har selvfølgelig også mulighed for at leje en af vores biler mod en højere selvrisiko og et højere depositum, som bestemmes af den enkelte afdeling. Vores minibusser kan derfor også være en fin mulighed for jer, der ønsker en hyggelig sommerhustur eller et weekendophold, men mangler ekstra sæder i bilen.

Praktiske informationer

Hvis du har eventuelle spørgsmål til vores leje af minibus, kan du altid kontakte os på telefon 42 90 90 48 eller mail til [email protected]. Vi imødekommer alle spørgsmål med stort engagement, og vi vil gerne hjælpe dig med alle dine problemstillinger og spørgsmål på bedste vis.

Ved afhentning bedes du medbringe dit gule sygesikringskort og dit kørekort. Alle vores minibusser må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort).

Skal du bruge bilen til at køre til udlandet skal der gøres opmærksom på dette ved afhentning.

BILUDLEJNING