Oscar Kundeservice FAQ

Hos Oscar gør vi alt for, at vores kunder er glade og tilfredse. Vi hører derfor gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til vores biludlejning, eller problemer med din booking. Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, telefon eller chat. Vi gør vores bedste for at hjælpe dig! 

FAQ

Før du ringer ind til vores kundeservice, kan du her se vores oftest stillede spørgsmål. De kan måske hjælpe dig på vej.

Da alle afdelinger hos Oscar er selvstændige, skal alle biler og trailere altid afleveres samme sted som afhentningen. 

Som udgangspunkt kan alle vores biler køres med almindeligt kørekort. Der er dog få der kræver stort kørekort. Du kan se det under yderligere info ved bilen, om den kræver stort kørekort. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på tlf 42909048 

Der er som udgangspunkt ikke aldersbegrænsning eller krav for hvor længe du har haft kørekort. Der er dog nogle tilfælde, hvor der er. Aldersbegrænsningen er oftest ved varevogne, flyttebiler, autotransportere og luksusbiler. 

Det afhænger af din alder og betalingstype om der er depositum på lejen. Betaler du med kreditkort er der intet, mens hvis du betaler med debetkort kan det forekomme og bliver vurderet på din alder og biltypen. For at læse mere om depositum klik her

  • Afbestilling med afbestillingstryghed 

Det er muligt at afbestille bilen op til en time før ved tilkøbet af afbestillingstryghed, og kun betale 25% af lejeprisen og afbestillingstrygheden. 

Du skal fremvise lovlig grund, fx lægeerklæring eller udfylde sygdomsformularen, som kan fremsendes af vores kundeservice, ved afbestilling inden for 24 timer før afhentning. 

  • Afbestilling uden afbestillingstryghed 

Ved afbestilling uden afbestillingstryghed og afbestillingen sker indenfor 7 døgn før afhentningstidspunktet, har Oscar ret til at opkræve hele beløbet. hvis afbestillingen sker før 7 døgn inden afhentning, vil du kun skulle betale 25% af lejeprisen. Ved afbestillingen eller spørgsmål om det, kontakt os på tlf. 42909048.

Prisen for ekstra kilometer afhænger af hvilken bil du vil leje, samt hvor mange kilometer du skal bruge. Du kan vælge at forudbestille kilometer per 100 kilometer med mængderabat. Et andet valg er at betale en standardpris pr. kilometer, som er bestemt ud fra bilens type og størrelse. 

Vores lejeperiode er som udgangspunkt fra morgen til morgen, men afhentnings- og afleveringstidspunktet varierer fra afdeling til afdeling. afhentningen kan dog i mange tilfælde ske senere, dog skal det være indenfor afdelingens åbningstid. Nogle afdelinger har nøgleboks, og dermed kan bilen afleveres uden for åbningstiderne, dog skal det være inden for lejeperioden.

Prisen er inklusiv kasko og ansvarsforsikring, men der er dog en selvrisiko. Ved tilkøb af selvrisikoforsikring nedskrives ens selvrisiko. Prisen for tilkøb af forsikringer kan variere fra afdeling til afdeling. 

Du må gerne køre i udlandet med vores biler, der er dog et ekstra gebyr, som gør at forsikringen er gyldig i udlandet. Gebyret kan tilkøbes under bookingprocessen og prisen kan variere fra afdeling til afdeling. 

Når du booker hos Oscar er det de oplysninger, der bliver indtastet i bookingprocessen, som også kommer på lejekontrakten. Dermed skal det være oplysningerne på chaufføren og eventuelle ekstra chauffører, som bruges i bookingprocessen. 

I mange tilfælde er det muligt at se målene på bilerne når du klikker på ‘Yderligere info’ når du ser på bilen. Hvis målene ikke er oplyst det, er du velkommen til at kontakte kundeservice på 42909048.

Når du lejer ved Oscar er vejhjælp med, da vi ønsker at give dig som kunde den bedste sikkerhed. Du kan se nummeret på vejhjælp i toppen at kontrakten, som du ved afhentning får udleveret. 

Hos Oscar tager vi desværre ikke imod kontanter, men tager både debet- og kreditkort. 

Brændstof er ikke inkluderet i prisen. Bilen skal afleveres med samme brændstofniveau, som ved afhentning. 

Andre må gerne køre bilen, hvis de står som ekstra chauffør og har et gyldigt kørekort. Dette skal fremvises ved afhentningen. 

Bilen skal afleveres i samme stand som ved afhentningen. Det vil sige at den skal rengøres hvis den under lejeperioden er blevet beskidt. Hvis den tilbageleveres beskidt kan du blive opkrævet et rengøringsgebyr. 

For at undgå et gebyr for at tage på genbrugspladsen, skal du oplyse af det er en udlejningsbil. Glemmer du dette vil du få tilsendt et gebyropkrævning. 

Hverken dyr eller rygning er tilladt i bilen, medmindre afdelingen accepterer dette. Hvis ikke du får afdelingens accept til dette og alligevel gør det, kan du blive opkrævet et gebyr. 

Ved afhentningen af bilen skal du medbringe betalingskort, kørekort og sygesikringsbevis. 

Priserne inkluderer billejen, skade- og tyveriforsikring og moms. Herudover er der en række tilkøbsmuligheder så som tilkøb af ekstra kilometer, ekstra forsikringer og tilbehør. 

Priserne kan variere en smule fra afdeling til afdeling, fordi Oscar er franchise baseret. Dette kan gælde for både lejepriser og forsikringer. Du er dog altid sikret den pris, som du får oplyst, når du booker en bil. 

Som lejer af en bil, er du ansvarlig for alle parkerings- og fartbøder under din lejeperiode. Betaler du ikke bøden, vil vi hos Oscar opkræve beløbet og et administrationsgebyr for behandling af bøden. 

Ved spørgsmål til lejen eller ændringer i lejen, kan du kontakte vores kundeservice på 42909048. Dette er også nummeret du skal kontakte, hvis du ønsker at forlænge din leje.

Du skal selvfølgelig kunne fremvise et gyldigt kørekort. Har du lige fået kørekort eller af anden grund har midlertidigt kørekort, kan du desværre ikke leje en bil hos Oscar. Hvis du ikke har et kørekort fra et EU-land, skal du fremvise internationalt kørekort. 

 

Kundeservice sidder klar ved telefonen på 42909048.

Mandag - Fredag 08:00 - 18:00
Lørdag - Søndag* 08:00 - 13:00

*inklusiv helligdage og grundlovsdag.

Vi strikker gerne et tilbud sammen, som dækker lige præcist dine behov, det gælder både til privat og til erhverv. Ring eller skriv endelig hvis du har spørgsmål, forespørgsler eller ris og ros.

Kontakt kundeservice på:

Telefon: 42909048
Mail: [email protected]

Virksomhedsadresse:

Oscar biludlejning Aps
Bøgekildevej 10F
8361 Hasselager 
CVR: 40812210