Samtykkeerklæring til Oscar Biludlejning's nyhedsbrev

Ved tilmelding at vores nyhedsbrev accepterer du disse vilkår. 

Brug af e-mail adresse

Ved tilmelding af nyhedsbreve accepterer du at modtage e-mails fra Oscar Biludlejning. De e-mails du vil modtage omhandler biludlejning og hvordan du kan få fordele ved at leje ved Oscar Biludlejning. Dermed kan de indeholde konkurrencer, tilbud, nyheder, tips og tricks, samt andet markedsføringsmateriale. Det kan variere hvor ofte du vil modtage disse mails. Aktuelt anvender vi Mailchimp til udsendelse af nyhedsbreve. 

Indsamling af oplysninger

Vi indsamler og registrerer oplysninger om dit brug af nyhedsbrevene, herunder om de bliver åbnet, hvor lang tid de er åbne, om der klikkes på links, samt hvornår e-mailen slettes. 

Disse oplysninger er i anonymiseret form og bruges til statistik. Statistikkerne bruges til forbedring af vores service og målrette vores nyhedsbreve, samt tilpasse indholdet. 

Afmelding af nyhedsbreve

Du kan til hver en tid afmelde dig fra vores nyhedsbreve ved at klikke på her.

Når du afmelder dig fra vores nyhedsmail, slettes du fra modtagerlisten og vil ikke modtage yderligere fra os, medmindre du på anden vis har givet samtykke til det.

Vi kan i andre sammenhæng have dine oplysninger, som ikke slettes ved afmelding at nyhedsbreve. Ved framelding at nyhedsmail vil eventuelle anonymiserede data til statistik ikke slettes, idet de er anonymiseret, er det ikke muligt at de-anonymisere disse data. 

Rettelse af oplysninger

Det er til hver en tid muligt for dig at rette dine kontaktoplysninger ved enten at kontakte os på [email protected] eller ved af afmelde nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen. 

Du kan til hver en tid anmode om indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler omkring dig. Vi behandler dine oplysninger så længe du er tilmeldt vores nyhedsbrev.