Oscar Biludlejning

Oscar er Danmarks nye biludlejningsplatform med over 130 selvstændige franchise afdelinger. Vores mål er at udleje billige biler med et smil, samt levere en service og en kvalitet, der giver os et smil tilbage fra kunden. Vi ønsker os altid tilfredse kunder, og bestræber os på at være Danmarks foretrukne valg inden for biludlejning.

Biludlejningsbranchen har længe været domineret af få store og dyre udlejningsselskaber. Det mener vi, hos Oscar, at der skal ændres på!

Bag Oscar biludlejning står brødreparret Dannie og Christian. Begge er allerede velkendte ansigter i start-up miljøet i Europa for at have stiftet en række virksomheder - herunder Nordic Oil, som er en af Europas største producenter af CBD olie.

Oscar er en hurtigvoksende, innovativ, biludlejningsplatform, og vi bestræber os altid på at have en afdeling nær dig, uanset hvor du er i landet. Derfor indgår vi jævnligt nye samarbejder med lokale autoforhandlere i hele Danmark.

Oscar har på nuværende tidspunkt opnået at være den mest talrige kæde i Danmark, og udlejer dagligt mere end 1950 nye og brugte biler fra over 130 afdelinger jævnt fordelt over hele landet.