Fra 2.970,00 kr. / md.
Danmarks nye biludlejning

Bilabonnement hos Oscar Biludlejning

0 kr. i udbetaling
Lej en bil uden udbetaling, med forsikring
ejerafgift og månedlig betaling
Oscar biludlejning tilbyder personbiler, varevogne, minibusser og flyttebiler på bilabonnement. Det betyder at når du lejer en bil +28 dage, så modtager du bilen til en helt særlig pris, men stadig under Oscars fordele - inkl forsikring - ingen udbetaling - overskuelig booking og betaling.
Aarup
Citroen C1
Citroen C1
2.970,00 kr. / md.
99,00 kr. / dag
Mikrobil
Årgang 2012
4 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
Viby
Ford Ka
2.970,00 kr. / md.
99,00 kr. / dag
Mikrobil
Årgang 2010
3 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
Nakskov
Peugeot 107
Peugeot 107
2.970,00 kr. / md.
99,00 kr. / dag
Mikrobil
Årgang 2013
4 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
Birkerød
Peugeot 108
Peugeot 108
3.999,90 kr. / md.
133,33 kr. / dag
Mikrobil
Årgang 2015
Funktioner
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
Step by step - book et bilabonnement hos Oscar
1. Find din nærmeste afdeling

Indtast dit postnummer eller bynavn i søgebaren. Så viser vi dig hvilken afdeling der ligger nærmest.

2. Vælg biltype

Vi tilbyder bilabonnement på personbiler, varevogne, minibusser og flyttebiler. Så kan vi altid hjælpe med præcis dit behov.

3. Lejeperiode

Hvis du ønsker bilabonnement skal du leje i +28 dage, men derefter er det helt op til dig hvor længe du ønsker bilen. Det kan være alt fra 30 til 300 dage.

4. Find din bil

Når du har udfyldt dine ønsker, vil du blive vist hvilke biler der opfylder dit behov. Vælg herefter den bil der passer til præcis dig og dit budget.

5. Book din bil

I step 2 får du muligheden for at vælge ekstra kilometer og tilbehør, hvis du ønsker dette. Priserne på dette er, ligesom dagsprisen, ekstra skarp ved bilabonnement.

6. Bekræftigelse

Når du har udfyldt dine egne informationer, og betalt første rate af din leje, vil du modtage en bekræftelse på både SMS og email.

Hvad får jeg ved et bilabonnement hos Oscar?

Hos Oscar Biludlejning tilbyder vi personbiler, varevogne, minibusser og flyttebiler på bilabonnement. Det betyder at du som kunde kan modtage ekstra skarpe priser, når du lejer en bil hos os i +28 dage. Derudover står vi for alt forsikring, derfor skal du kun bekymre dig om at tanke din bil op i din lejeperiode - resten klarer vi.

Du er helt forsikret ved bilabonnement

Vi ønsker at du som kunde føler dig tryg ved at kører i vores biler. Derfor sørger vi for at du skal tage stilling til mindst muligt når du booker hos Oscar. Derfor dækker en leje ved os både forsikring, vejhjælp, service og grøn ejerafgift. Så skal du ikke bekymre dig om andet end at nyde turen.

Du bestemmer lejeperioden

Som kunde bestemmer du længden af din lejeperiode. Vores bilabonnement starter som sagt fra +28 dage, men her efter er det helt op til dig, om du vil leej i 30 eller 300 dage.

Hos Oscar er vi meget fleksible, så derfor tilbyder vi ubegrænset leje på alle Oscar biler. Vi ønsker at vores bilabonnement skal være nemt og ligetil, derfor lejer du til en fast dagspris.

Derudover tilbyder vi en fast og billig kilometer pris, hvis du skal bruge yderligere end de 40 km der er inklusiv per dag.

Har du spørgsmål?

Vi er kun en mail eller et opkald væk. Hvis du er interesseret i vores bilabonnement og har spørgsmål hertil, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi ønsker i høj grad at vores kunder føler sig i gode hænder, så vi er klar til at hjælpe dig fra start til slut. Kontakt os på [email protected] eller telefon +4542909048

Ofte stillede spørgsmål

Både som fast og ny kunde kan man have mange spørgsmål til biludlejning. Derfor har vi lavet denne “ofte stillede spørgsmål” til dig der er interesseret i vores bilabonnement. Hvis du stadig mangler svar, så tøv ikke med at kontakte os

Hvor lang kan min leje være?

Din billeje er bilabonnemnt, når du lejer +28 dage. Derefter er det helt op til dig, hvor lang den skal være, da vores udlejning er ubegrænset.

Hvad er inkluderet i mit bilabonnement?

Vi tilbyder et bilabonnement, der indeholder ansvars- og kaskoforsikring, grøn ejerafgift, vejhjælp, 40 km per dag og service. Det betyder at du som kunde, kun skal stå for brændstof.

Skal jeg betale depositum?

Ved betaling med kreditkort undgår du depositum. Hvis du betaler med debitkort kan der forekomme et depositum. Tjek vores depositum ud her.

Bliver jeg opkrævet en forudbetaling?

Du bliver opkrævet enten 25% af din første måneds leje eller den første måneds leje, alt efter hvor lang tid før du bestiller din bil.

Hvordan foregår afhentning af lejebilen?

Når du har booket din bil modtager du en mail med adresse og oplysninger om den enkelte afdeling. Der skal du afhente bilen og medbringe gyldig legitimation.

Kan jeg tegne et bilabonnement hvis jeg er under 25 år?

Ja det er muligt at leje på bilabonnement, når du er under 25 år. Du skal blot være opmærksom på at der er aldersbegrænsning på enkelte biler, og at der kan forekomme et højere depositum.

Hvem er Oscar?

Oscar er Danmarks nye biludlejningsplatform med en kæde af selvstændige franchiseafdelinger. Vores mål er at udleje billige biler med et smil, samt levere en service og en kvalitet, der giver os et smil tilbage fra kunden.

Vi ønsker os altid tilfredse kunder, og bestræber os på at være Danmarks foretrukne valg inden for biludlejning.

Velkommen til Oscar Biludlejning