Bilabonnement hos Oscar Biludlejning

  • Lej en bil uden udbetaling
  • Inkl. forsikring, service og ejerafgift
  • Overskuelig booking og månedlig betaling

Oscar biludlejning tilbyder personbiler, varevogne, minibusser og flyttebiler på bilabonnement. Det betyder at når du lejer en bil +28 dage, så modtager du bilen til en helt særlig pris, men stadig under Oscars fordele - inkl forsikring - ingen udbetaling - overskuelig booking og betaling.

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Udvalg af biler

Funktioner:
Bluetooth, El-ruder

Pris pr. dag:
Mandag 249,00 kr.
Tirsdag 249,00 kr.
Onsdag 249,00 kr.
Torsdag 299,00 kr.
Fredag 299,00 kr.
Lørdag 299,00 kr.
Søndag 299,00 kr.
Helligdage 299,00 kr.
Ringe

Peugeot 108 1,0 e-VTi 69 Active 5d

2.730,00 kr. / md. 91,00 kr. pr. dag
2015 Lille personbil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
26,3 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Trækkrog må laste
975 kg

Funktioner:
Aircon, Elruder for, Fjernbetj Centrallås, sportssæder, Servo, ABS, Elspejle med varme

Køge
Opel Corsa 1,4

Opel Corsa 1,4

3.570,00 kr. / md. 119,00 kr. pr. dag
2011 Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
17,5 km/l
Med trækkrog
Mere information

Funktioner:
Aircon, El-ruder

Glostrup C

Toyota Aygo

3.570,00 kr. / md. 119,00 kr. pr. dag
2011 Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
22,2 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Funktioner:
aluhjul, Fjernbetj Centrallås, Klimaanlæg, Elruder, Elspejle med varme

Køge
VW Polo 1,6 5 dr. TDI

VW Polo 1,6 5 dr. TDI

3.570,00 kr. / md. 119,00 kr. pr. dag
2011 Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Diesel
Manuel
27 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Funktioner:
Elruder for, Klimaanlæg

Køge

Ford C-Max

3.780,00 kr. / md. 126,00 kr. pr. dag
2016 Lille varevogn
5 Døre
2 Sæder
Diesel
Manuel
24,4 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Taastrup

Kia Rio

4.170,00 kr. / md. 139,00 kr. pr. dag
2013 Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Diesel
Manuel
31 km/l
Uden trækkrog

Step by step - book et bilabonnement hos Oscar

Step 01

Udfyld dine ønsker i forhold til biltype, afhentningssted og lejeperiode. Derefter viser vi dig en liste over ledige biler, der matcher dine behov.

Step 02

Når du har fundet dit match, får du muligheden for at tilføje ekstra kilometer og tilbehør, hvis dette er nødvendigt for dig.

Step 03

Til sidst udfylder du dine informationer og betaler. Herefter modtager du en bekræftigelse på mail og SMS, og så er du klar til at afhente din bil.

Hvad får jeg ved et bilabonnement hos Oscar?

Hos Oscar Biludlejning tilbyder vi personbiler, varevogne, minibusser og flyttebiler på bilabonnement. Det betyder at du som kunde kan modtage ekstra skarpe priser, når du lejer en bil hos os i +28 dage. Derudover står vi for alt forsikring, derfor skal du kun bekymre dig om at tanke din bil op i din lejeperiode - resten klarer vi.

Du er helt forsikret ved bilabonnement

Vi ønsker at du som kunde føler dig tryg ved at kører i vores biler. Derfor sørger vi for at du skal tage stilling til mindst muligt når du booker hos Oscar. Derfor dækker en leje ved os både forsikring, vejhjælp, service og grøn ejerafgift. Så skal du ikke bekymre dig om andet end at nyde turen.

Du bestemmer lejeperioden

Som kunde bestemmer du længden af din lejeperiode. Vores bilabonnement starter som sagt fra +28 dage, men her efter er det helt op til dig, om du vil leej i 30 eller 300 dage.

Hos Oscar er vi meget fleksible, så derfor tilbyder vi ubegrænset leje på alle Oscar biler. Vi ønsker at vores bilabonnement skal være nemt og ligetil, derfor lejer du til en fast dagspris.

Derudover tilbyder vi en fast og billig kilometer pris, hvis du skal bruge yderligere end de 40 km der er inklusiv per dag.

Har du spørgsmål?

Vi er kun en mail eller et opkald væk. Hvis du er interesseret i vores bilabonnement og har spørgsmål hertil, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi ønsker i høj grad at vores kunder føler sig i gode hænder, så vi er klar til at hjælpe dig fra start til slut. Kontakt os på [email protected] eller telefon 42909048

Ofte stillede spørgsmål

Både som fast og ny kunde kan man have mange spørgsmål til biludlejning. Derfor har vi lavet denne “ofte stillede spørgsmål” til dig der er interesseret i vores bilabonnement. Hvis du stadig mangler svar, så tøv ikke med at kontakte os

Hvor lang kan min leje være?

Din billeje er bilabonnemnt, når du lejer +28 dage. Derefter er det helt op til dig, hvor lang den skal være, da vores udlejning er ubegrænset.

Hvad er inkluderet i mit bilabonnement?

Vi tilbyder et bilabonnement, der indeholder ansvars- og kaskoforsikring, grøn ejerafgift, vejhjælp, 40 km per dag og service. Det betyder at du som kunde, kun skal stå for brændstof.

Skal jeg betale depositum?

Ved betaling med kreditkort undgår du depositum. Hvis du betaler med debitkort kan der forekomme et depositum. Tjek vores depositum ud her.

Bliver jeg opkrævet en forudbetaling?

Du bliver opkrævet enten 25% af din første måneds leje eller den første måneds leje, alt efter hvor lang tid før du bestiller din bil.

Hvordan foregår afhentning af lejebilen?

Når du har booket din bil modtager du en mail med adresse og oplysninger om den enkelte afdeling. Der skal du afhente bilen og medbringe gyldig legitimation.

Kan jeg tegne et bilabonnement hvis jeg er under 25 år?

Ja det er muligt at leje på bilabonnement, når du er under 25 år. Du skal blot være opmærksom på at der er aldersbegrænsning på enkelte biler, og at der kan forekomme et højere depositum.

Hvem er Oscar?

Oscar er Danmarks nye biludlejningsplatform med en kæde af selvstændige franchiseafdelinger. Vores mål er at udleje billige biler med et smil, samt levere en service og en kvalitet, der giver os et smil tilbage fra kunden.

Vi ønsker os altid tilfredse kunder, og bestræber os på at være Danmarks foretrukne valg inden for biludlejning.

Velkommen til Oscar Biludlejning