Anerkendelser og sponsorater

Indhold

Oscar Biludlejning har vundet adskillige priser - og det er vi stolte af!

Siden vores start i 2019 har vi oplevet flere opture end nedture. Disse første år i branchen har været præget af store succeser og mindeværdige øjeblikke.

Vores vedvarende fokus på exceptionel kundeservice, der former langvarige kundeforhold og vores løfte om at være den troværdige og gennemskuelige partner som biludlejningsbranchen har brug for, har resulteret i, at vi som det første firma nogensinde har vundet Dansk Erhvervs E-handelspris 2 år i træk under kategorien "Bedste nye e-handelsvirksomhed".

De 2 priser blev vundet i henholdsvis 2021 og 2022, som siden hen har givet os blod på tanden til at vinde endnu flere priser. Vi er overbeviste om, at nøglen til Oscars vedvarende succes ligger i altid at møde vores kunder i øjenhøjde og ved at skabe tætte bånd med vores kunder. Ved at etablere stærke relationer med både kunder og partnere og altid være tilgængelige for at understøtte en positiv oplevelse, sikrer vi Oscars fortsatte fremgang.

E-handelsprisen Oscar Biludlejning

Begrundelser for E-handelspriserne fra Dansk Erhverv

Sammen med priserne modtog vi også en begrundelse for de to tildelinger. Vi er dybt taknemmelige for de rosende ord fra Dansk Erhverv.

Begrundelse for E-handelsprisen 2021

Denne virksomhed har på imponerende kort tid disruptet et marked, der er præget af en masse store og internationale spillere – og af manglende gennemsigtighed. De har bygget 119 afdelinger op på kort tid. De tilbyder et tool til både administration, værktøj mv., udover den egentlige forretning. Forretningen er datadrevet, og der er intet, der er tilfældigt.

Begrundelse for E-handelsprisen 2022

Årets vinder har leveret på deres budget, fordoblet omsætningen og formået at få 40 procent af kunderne til at komme igen. De har på kort tid snuppet 16 procent af hele biludlejningsmarkedet i DK, de skaber vækst lokalt, men har samtidig fuld fart på eksporten. Teamet er godt, forretningen er datadrevet og ambitionerne er store. Det kører!

Et velrenommeret biludlejningsfirma

Oscar har i årenes løb tiltrukket sig positiv interesse fra nogle af de største pressevirksomheder og aviser.

Hos Oscar tror vi virkelig på, at når man giver noget godt, så får man også noget godt tilbage. Vi er meget stolte og taknemmelige over den anerkendelse, vi får fra offentligheden og pressen. Det viser, at vi har en forretning, der er til gavn for mange mennesker, og samtidig motiverer det os til hele tiden at finde nye måder at forbedre vores produkt og forretning på.

Oscar Biludlejning er nævnt i

TV2Århus StiftstidendeDansk ErhvervFinans.dkNordjyske.dkJydskeVestkystenVisitDenmark

Oscar-tidsrejsen

Spænd dig fast i selen og kom med på rejsen gennem vores mange milepæle og stolte øjeblikke - fra små og store forretningsøjeblikke til velgørenhed og sponsorater. Rejsen har bestemt ikke været kedelig!

Oktober 2019

Oscar Biludlejning bliver grundlagt.

De allerførste Oscar-afdelinger er klar og vi er nu aktive med biludlejning i Jylland og på Fyn og Sjælland.

December 2019

Marts 2020

Coronavirus rammer Danmark og lægger pres på landets sygehuse og sundhedspersonale.

Oscar Biludlejning stiller gratis lejebiler til rådighed for de sundhedsmedarbejdere på alle landets sygehuse, der har brug for hjælp med transport til og fra arbejde, efter at den offentlige trafik blev skærpet.

Læs mere her

Oscar runder 100 afdelinger og er dermed den mest talrige biludlejningskæde i Danmark. Samtidig runder vi 1400 køretøjer på landsplan.

Marts 2020

Oktober 2020

Oscar støtter Knæk Cancer og donerer 10.000 kr.

Oscar cashback-program

Lanceringen af vores app, der med vores loyalitetsprogram, gør det endnu mere attraktivt at leje bil hos Oscar.

App og loyalitetsprogram

Februar 2021

Maj 2021

Oscar Biludlejning vinder E-handelsprisen 2021 under kategorien 'Årets bedste nye E-handelsvirksomhed'.

Oscar Biludlejning lancerer i Spanien og kan nu hjælpe danske feriegæster nyde sydens sol med en billig lejebil 🇪🇸

Lej bil i Spanien

September 2021

Januar 2022

Oscar Biludlejning lancerer i Holland 🇳🇱

Lej bil i Holland

Oscar stiller en række minibusser og personbiler gratis til rådighed i kampen om at hjælpe ukrainske krigsflygtninge i sikkerhed.

Marts 2022

Maj 2022

Som den første virksomhed nogensinde vinder Oscar Biludlejning E-handelsprisen 2 år i træk. Kåringen af Danmarks bedste nye E-handelsvirksomhed blev givet på baggrund af vores stigende vækst, høje serviceniveau og datadrevne system.

Oscar Biludlejning lancerer i Belgien 🇧🇪

Lej bil i Belgien

Februar 2023

Marts 2023

Oscar Biludlejning lancerer i Tyskland 🇩🇪

Lej bil i Tyskland

Oscar Biludlejning overtager Lej Et Lig Biludlejning.

Lej et lig biludlejning

August 2023

Oktober 2023

Med vores engagement i lokalsporten, runder vi 60 ungdomsklubber rundt om i Danmark, som Oscar Biludlejning aktivt støtter.

Samtidig præsenterer vi vores cashback-program, hvor folk kan leje bil hos Oscar og vælge en lokal sportsklub, som Oscar donerer en del af lejeindtægterne til.

Oscar cashback-program

Oscar runder 130 afdelinger og 2000 udlejningskøretøjer på tværs af Danmark.

November 2023

I dag

Vi kæmper videre og hjælper dagligt hundredevis af kunder med en lejebil og støtter dem med eventuelle udfordringer, der måtte opstå. Vi arbejder videre med at videreudvikle vores produkt og udlejningsplatform, så vi forhåbentligt kan blive danskernes mest eftertragtede biludlejningsfirma.

Vi elsker vores kunder - og de elsker os!

Vi er meget stolte af vores mange 5-stjernede bedømmelser på Trustpilot og Google, og vi er dybt taknemmelige for vores kunder, som bruger tid på at dele deres oplevelser med os. Disse positive anmeldelser er et vidnesbyrd om vores evige engagement i perfektion og kundeservice i topklasse. Disse anmeldelser er noget vi aldrig vil tage for givet.

Lige så vigtigt er det, at vi er opmærksomme på kunder, der måske har haft mindre tilfredsstillende oplevelser. Vi ser negativ feedback som en afgørende mulighed for forbedring og tager straks fat i problemet for at løse eventuelle udfordringer og stræber efter at forbedre vores service løbende.

Derfor anbefaler vi på det kraftigste vores kunder, der har haft en skuffende lejeoplevelse hos os, at kontakte vores kundeservice direkte enten via telefon, e-mail eller chat, så vi kan handle på det med det samme.

Læs hvad vores kunder siger