Om os

Indhold

Historie

Siden lanceringen i oktober 2019 har Oscar formået at udvide forretningen uden for Danmarks grænser, og er nu også en aktiv spiller i Spanien, Holland, Tyskland og Belgien. Vi åbnede dørene for de første kunder i Spanien i september 2021 og i Holland i januar 2022, og siden februar 2023 har vi også opereret i både Tyskland og Belgien.

Oscar har nu mere end 4370 køretøjer til rådighed på mere end 390 lokationer på tværs af vores markeder - dette blev opnået med ambitiøse og dedikerede medarbejdere og ved konstant at arbejde på at udfordre markederne. På bare et par år har vi haft mere end 175.700 kunder, og teamet fortsætter med at vokse hver måned - i øjeblikket tæller det mere end 70 medarbejdere.

For at imødekomme den store efterspørgsel, leder vi regelmæssigt efter nye samarbejdsaftaler med lokale værksteder, bilforhandlere og leasingselskaber i alle de lande, hvor vi opererer.

Oscar concept

Koncept

Oscar Biludlejning drives som en markedsplads, hvilket betyder, at alle biludlejningslokationer drives uafhængigt af hinanden. Groft forklaret formidler Oscar kunderne til vores partnere, også kaldet lokationer, og modtager et gebyr af bruttoværdien af varerne (GMV). Oscar leverer marketing, software og kundepleje, mens lokationerne bidrager med køretøjer og håndtering af kunder.

De mest populære udlejningsprodukter på tværs af alle markeder er personbiler, varevogne, flyttebiler og minibusser, men vi udlejer også trailere, autocampere, autotransportere, kølebiler osv. Lejeaftalen underskrives altid mellem udlejningslokationen og kunden, men vi bestræber os på at være meget involverede og hjælpsomme, hvis nogen af parterne har spørgsmål eller udfordringer.

Vores mål

Mission

Vi stræber efter at gøre billeje nemt og transparent til en overkommelig pris for alle - overalt.

Vision

Vi stræber efter at blive verdens førende udbyder inden for udlejning af ethvert køretøj.

Oscar values

Værdier

Kvalitet, etik og gennemsigtighed. Netop disse værdier er vejen frem til loyale og glade kunder - især i biludlejningsbranchen. Vi beder regelmæssigt vores partnere om at tjekke og udskifte køretøjerne for at sikre en problemfri og komfortabel udlejning for vores kunder.

Vi stræber efter at tilbyde biludlejning til ærlige priser og uden skjulte gebyrer - så enkelt er det. Oscar værdsætter også den personlige forbindelse med både kunder og partnere, og ser disse relationer som en integreret del af vores forretning og service.

Oscar achievements

Anerkendelser

I 2021 blev Oscar Biludlejning udnævnt af Dansk Erhverv som Danmarks bedste nye e-handelsvirksomhed. I 2022 blev vi den første og eneste virksomhed, der vandt denne pris to år i træk. Vi bør alle være meget stolte af disse priser og de ord, vi har fået med på vejen.

Læs mere omkring vores anerkendelser og sponsorater.

E-handelsprisen 2021

Denne virksomhed har på imponerende kort tid disruptet et marked, der er præget af en masse store og internationale spillere – og af manglende gennemsigtighed. De har bygget 119 afdelinger op på kort tid. De tilbyder et tool til både administration, værktøj mv., udover den egentlige forretning. Forretningen er datadrevet, og der er intet, der er tilfældigt.

E-handelsprisen 2022

Årets vinder har leveret på deres budget, fordoblet omsætningen og formået at få 40 procent af kunderne til at komme igen. De har på kort tid snuppet 16 procent af hele biludlejningsmarkedet i DK, de skaber vækst lokalt, men har samtidig fuld fart på eksporten. Teamet er godt, forretningen er datadrevet og ambitionerne er store. Det kører!

Vores grundlæggere

Dannie Hansen

Dannie Hansen

CO-FOUNDER

Dannie, som grundlagde Oscar Biludlejning sammen med sin bror, Christian, i 2019, har altid været drevet af en filosofi om, at kunden kommer først. Hans primære motivation for at starte virksomheden var at tilbyde et omkostningseffektivt, ærligt og gennemsigtigt alternativ i biludlejningsbranchen, der altid prioriterer kundernes behov.

Dannie er en sand marketingguru og søger konstant visionære ideer med fokus på innovative måder at forbedre virksomheden på, der direkte gavner kunderne. Hans dedikation til kundetilfredshed er kernen i enhver beslutning og strategi, der implementeres hos Oscar Biludlejning.

Christian Pallesen

Christian Pallesen

CEO & CO-FOUNDER

Christian grundlagde virksomheden tilbage i 2019 sammen med sin bror, Dannie. Med Oscar Biludlejning så Christian en mulighed for at opbygge en virksomhed, der gavnede både virksomhedsejere og slutbrugere. Hans koncept var at etablere et biludlejningsnetværk præget af enkelhed og gennemsigtige priser, der sikrer gensidige fordele for både iværksættere og kunder.

Christian's mål er at tage virksomheden globalt og investerer det meste af sin tid i at udvide udlejningsflåden og lokationsnetværket med det formål at skabe værdi for alle parter, der er involveret i biludlejningsprocessen.

Rutinerede iværksættere

De to brødre er allerede velkendte i startup-miljøet i Europa, da de også har grundlagt flere brands inden for sundhed og ernæring, herunder Nordic Oil, Nordic Cosmetics og Sundt Nutrition. Efter den eksplosive udvikling af Oscar Biludlejning har de nu overladt ledelsen af den daglige drift af deres andre brands til kolleger. Dette skift giver dem mulighed for at dedikere deres fulde opmærksomhed og indsats til yderligere vækst og optimering af Oscar Biludlejning.

Oscar i tal

0 +
Udlejningslokationer
0 +
Køretøjer
0 +
Glade kunder
0
Lande
0 /5
Trustpilot score
0
Fantastiske medarbejdere