Biludlejning Aalborg

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Oplev Nordjylland på skønneste vis med biludlejning i Aalborg

Aalborg og omegn har mange turistattraktioner og oplevelser, som du ikke må gå glip af, hvis du ikke er fra området. Hos Oscar biludlejning Aalborg er der en række fordele, som gør det hele muligt og er derfor et oplagt valg. Vi udlejer billige biler i alle størrelser, med skræddersyet billeje, så du kan få dit behov opfyldt.

Aalborg C

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Hjulmagervej 34d, 9000 Aalborg
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Aalborg SV

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Hobrovej 325, 9200 Aalborg SV
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Nørresundby

Modtager ikke biler udenfor åbningstid
Sundsholmen 37, 9400 Nørresundby
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Download Oscar's app her

Oscar Biludlejning app’en er på gaden, og du kan opnå en masse fordele med det samme. I app'en finder du nøglefri udlejninger, rabatter, ekstra inkluderede kilometer, samt muligheden for at gemme ubrugte ekstra kilometer til fremtidige bookinger.
Oplev alt dette og meget mere i Oscars app.

arrow-right
hero

Attraktioner, du skal køre til

Med en lejebil er det nemt at komme rundt og se alt det, som man skal - uanset om det er i Nordjylland eller hele Danmark. Cirka 35 km fra Aalborg ligger Fårup Sommerland, som er en af Nordeuropas sjoveste og flotteste forlystelsesparker. Hvis man alligevel er draget nordpå, er Fårup Sommerland et must. Netop til denne attraktion er den en fordel at have bil, så I selv kan medbringe mad og lignende, samt selv bestemmer jeres tid i parken.

Besøger i Aalborg om sommeren er et besøg ved Vesterhavet også et must. Her er bilen også fordelagtig, da det er tidsbesparende, praktisk og hyggeligere end offentlige transportmidler. Vi vil gerne være med til at I oplever det nordjyske på den bedst mulige måde, ved at hjælpe jer godt på vejen med en lejebil i Aalborg.

Vi tilbyder selvfølgelig biludlejning til alle slags ture - vi har prisvenlige mikrobiler til den korte tur, og lækre, rummelige stationcars til den store familie.

Mindst mulig transporttid

Hvis I er på rundtur i Aalborg, eller hvis I er draget længere nordpå, er biludlejning en fordel. I har næppe drømt om transport på jeres besøg. Derfor er Oscar billeje Aalborg det oplagte valg, da I på denne måde mindsker transporttiden. Det gør også, at der er mere tid til attraktioner og hinanden. I vores flåde har vi biler, som kan opfylde ethvert behov - små mikrobiler såvel som stationcars og minibusser.

Fordelene ved billeje ved Oscar

Hos Oscar Biludlejning Aalborg tilbyder vi et bredt udvalg af lejebiler - udover personbiler kan du altid leje en varevogn, en minibus eller en flyttebil. Mulighederne hos Oscar er mange. Dermed har vi både biler til kæresteparret og børnefamilien. Dette er kun nogle af fordelene ved leje af bil i Aalborg gennem Oscar:

  • Du får 100 km gratis per udlejningsdøgn. Dermed kan du uden problemer komme til Fårup Sommerland og tilbage, uden at betale for ekstra km.
  • Vi har flere afdelinger i og omkring Aalborg, på begge sider af Limfjorden. Dermed er der aldrig langt til den nærmeste udlejer.
  • Lej en bil i Aalborg fra blot 249,- pr. dag.
  • Vi har ingen skjulte gebyr, når du booker hos os.

Ved eventuelle spørgsmål til vores biludlejning er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail [email protected] eller telefon 42909048.

Vi har plads til alle

Hos Oscar Biludlejning har vi biler til alle. Er I en gruppe, som skal på tur, så tilbyder vi udlejning af minibusser i Aalborg. Hvis det er kæresteparret på tur, har vi små personbiler. Mens hvis det er børnefamilien på tur, så har vi også stationcars. Sidst men ikke mindst kan du også leje en flyttebil i Aalborg, hvis du står overfor den helt store flytning. Dermed har vi, uanset hvilket scenarie du står overfor, en bil som kan dække netop dit behov.

Køb ekstra kilometer på forskud

Vi giver altid 100 kilometer per udlejningsdøgn inklusiv i lejeprisen hos Oscar billeje Aalborg, men ved du på forhånd, at du skal køre mere, så kan du købe dem på forskud. Især i Aalborg er dette smart, da kilometer-antallet hurtigt kommer op på 100, hvis du f.eks. skal til Skagen eller Vesterhavet. Der er både attraktioner nord og syd for Aalborg, hvilket er med til at man kan komme til at køre en del. Når du køber kilometer på forskud, sparer du penge, dermed er det økonomisk fornuftigt.

Med billeje i Aalborg får du den tid, du skal bruge

I Aalborg kan man bruge alt fra et par dage til flere uger. Derfor er det muligt at leje en bil i den periode du skal bruge den. Om det så er en dag eller tre uger. Det som betyder noget for os er, at I har en god oplevelse i Aalborg.

Hvis du ønsker at leje en bil i mere end fire uger, kan man leje en bil på bilabonnement. Med billeje på bilabonnement har vi et særligt godt tilbud. Dermed er det en økonomisk god løsning for dig og dine nærmeste, med et bilabonnement på over fire uger. Denne type af biludlejning skiller sig ud fra traditionel leasing, da du slipper for en flerårig bindingsperiode, og du kan i stedet leje en bil på månedsbasis. Vores priser starter på 99 kr. pr. dag, og du bestemmer selv, om du vil have bilen i én eller flere måneder.

Leje af minibus

Hvis I er en større familie eller gruppe som skal på tur i Danmark, er traditionel biludlejning måske ikke det rette valg for jer, hvorimod vil det være smart at leje en af vores minibusser. Med den er det muligt at samle familien og hygge jer sammen på vejen, og besøge hele Danmark, udland eller hvor jeres tur måtte tage jer hen. Med denne løsning kan køretiden komme til at føltes kortere.

Du kan leje en minibus fra kun 529 kroner per dag. Der er selvfølgelig 100 kilometer inklusiv per dag, og mulighed for at købe flere.

Flere afdelinger i Aalborg og omegnen

I Aalborg har vi tre afdelinger fordelt i henholdsvis Nørresundby, Aalborg Centrum og Aalborg SV. Dermed har du ikke langt til den nærmeste afdeling i Aalborg. Vi bestræber os på at det skal være nemt at leje vores biler. Derfor vil vi gøre alt for at den administrative proces i afdelingen er hurtig og nem, så du kan komme afsted og opleve Aalborg.

Praktisk information

Søger du yderligere information om vores biludlejning, uanset om det så er et spørgsmål til en given lejebil, pris eller en særlig forespørgsel, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservices på email, i chatten eller på telefon.

Den enkelte afdelings åbningstider kan ses ved at klikke på en af vores afdelinger i listen ovenfor.

Ved afhentning af din lejebil, så beder vi dig venligst om at medbringe dit kørekort og dit gule sygesikringsbevise. Alle vores biler - også vores flyttebiler, varevogne og minibusser - må køres med lille kørekort (B-kørekort).

Hyppigt stillede spørgsmål om biludlejning i Aalborg

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder:

Hvad koster det at leje en bil i Aalborg?

Du kan leje en bil fra kun 249,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Aalborg. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Hvorfor skal jeg vælge Oscar Biludlejning?

Hos Oscar Biludlejning finder du billige lejebiler i Aalborg til de skarpeste priser. Vi har et stort udvalg af biler, nem og enkel online booking og ingen skjulte gebyrer. Vores kunder er heller ikke i tvivl, hvorfor vi scorer over 4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Er der et afbestillingsgebyr?

Ved afbestilling indenfor 48 timer før afhentningstidspunktet, har Oscar ret til at opkræve hele beløbet. Hvis afbestillingen sker før 48 timer inden afhentning, vil du kun skulle betale 25% af lejeprisen. Ved afbestillingen eller spørgsmål om det, kontakt os på tlf. 42909048.

Oscar Biludlejning Oscar Biludlejning Logo Biludlejning Aalborg
Oscar Biludlejning Møllegade 32
8000 Aarhus C
DK
249,00 kr. til 599,00 kr. +45 42 90 90 48 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 13:00 08:00 - 13:00

Vi er stolte over vores flotte anmeldelser, hvor vi har en score på 4,5 ud af 5 på Trustpilot med over 2350 anmeldelser.