Billeje i Aalborg

Oplev Nordjylland på skønneste vis med leje af bil i Aalborg

Aalborg og omegn har mange turistattraktioner og oplevelser, som du ikke må gå glip af, hvis du ikke er fra området. Hos Oscar biludlejning er der en række fordele, som gør det hele muligt og er derfor et oplagt valg. Vi udlejer billige biler i alle størrelser, med skræddersyet billeje, så du kan få dit behov opfyldt.

Adresse
Skibsbyggerivej 8
9000 Aalborg
Telefon
42909048
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Adresse
Hobrovej 325
9200 Aalborg SV
Telefon
42909048
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Adresse
Amalienborgvej 29
9400 Nørresundby
Telefon
42909048
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Attraktioner, du skal køre til

Musikkens Hus i Aalborg

Med biler er det nemmer at komme rundt og se alt det man skal. Cirka 35 km fra Aalborg ligger Fårup Sommerland, som er en af Nordeuropas sjoveste og flotteste forlystelsespark. Hvis man alligevel er draget nordpå er Fårup Sommerland et must. Netop til denne attraktion er den en fordel at have bil, så I selv kan medbringe mad og lignende, samt selv bestemmer jeres tid i parken. 

Besøger i Aalborg om sommeren er et besøg ved Vesterhavet også et must. Her er bilen også fordelagtig, da det er tidsbesparende, praktisk og hyggeligere end offentlige transportmidler. Vi vil gerne være med til at I oplever det nordjyske på bedst mulige måder, ved at leje jer en af vores biler.

Mindst mulig transporttid

Hvis i er på rundtur i Aalborg eller i er draget længere op nordpå, er en bil en fordel. I har næppe drømt om transport på jeres visit. derfor er en bil oplagt, da mindsker transporttiden. Det gør at der er mere til attraktioner og hinanden. Vi har biler der opfylder jeres behov.

Fordelene ved billeje ved Oscar

Fårup Sommerland

Lej en varevogn, minibus eller flyttebil. Mulighederne hos Oscar er mange, og vi har biler i alle størrelser. Dermed har vi både biler til kæresteparret og børnefamilien. Det er kun nogle af fordelene ved at leje bil i Aalborg gennem Oscar. Her er resterende fordele: 

Du får 100 km gratis per udlejningsdag. Dermed Kan du uden problemer komme til Fårup Sommerland og tilbage, uden at betale for ekstra km. 

Vi har flere afdelinger i og omkring Aalborg, på begge sider af Limfjorden. Dermed er der aldrig langt til den nærmeste udlejer. 

  • Du kan leje en bil fra kun 249 kr. per dag. 
  • Vi har ingen skjulte gebyr, når du booker hos os. 

Ved eventuelle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail [email protected] og telefon 42909045. 

Vi har plads til alle

Hos Oscar har vi biler til alle. Er i en gruppe afsted har vi en minibus i kan leje. Hvis det er kæresteparret på tur har vi en lille personbil. Mens hvis det er børnefamilien på tur har vi også en stor personbil. Til dig der står overfor en flytning, har vi også en flyttebil. Dermed har vi, uanset hvilket scenarie du står overfor, en bil som kan dække netop dit behov.

Køb ekstra kilometer på forskud

Vi giver 100 kilometer per dag, men ved du at du skal køre mere kan du købe dem på forskud. Især i Aalborg er dette smart, da kilometer-antallet hurtigt kommer op på 100, hvis du f.eks. skal til Skagen eller Vesterhavet. Der er både attraktioner nord og syd for Aalborg, hvilket er med til at man kan komme til at køre en del. Ved at købe kilometer på forskud, sparer du penge, dermed er det økonomisk fornuftigt.

Med biludlejning i Aalborg får du den tid, du skal bruge

Nordkraft i Aalborg

I Aalborg kan man bruge alt fra et par dage til flere uger. Derfor er det muligt at leje en bil i den periode du skal bruge den. Om det så er en dag eller tre uger. Det som betyder noget for os er, at I har en god oplevelse i Aalborg. 

Hvis du ønsker at leje en bil i mere end fire uger, kan man leje en bil på bilabonnement. Ved billeje på bilabonnement har vi et særligt godt tilbud. Dermed er det en økonomisk god løsning for dig og dine nærmeste, med et bilabonnement på over fire uger.

 

Leje af minibus - et hit i Aalborg

Hvis i er en større familie eller gruppe som skal på tur i Aalborg, vil det være smart at leje en af vores minibusser. Med den er det muligt at samle familien og hygge jer sammen på vejen. Med denne løsning kan køretiden komme til at føltes kortere. 

Du kan leje en minibus fra kun 529 kroner per dag. Der er selvfølgelig 100 kilometer inklusiv per dag, og mulighed for at købe flere.

Flere afdelinger i Aalborg og omegnen

I Aalborg har vi tre afdelinger fordelt i henholdsvis Nørresundby, Aalborg centrum og Aalborg SV. Dermed har du ikke langt til den nærmeste afdeling i Aalborg. Vi bestræber os på at det skal være nemt at leje vores biler. Derfor vil vi gøre alt for at den administrative proces i afdelingen er hurtig og nem, så du kan komme afsted og opleve Aalborg.