Lej en Flyttebil

Skal du bruge hjælp til at flytte?

Så har du fundet det rigtige sted. Hos Oscar kan du hurtigt og nemt leje en flyttebil til en god og fordelagtig pris. Så slipper du for at skulle hyre en flyttemand til dyre priser.

Du kan leje flyttebiler fra vores afdelinger rundt omkring i hele Danmark, så du nemt og billigt kan få flyttet dine ting.

Lejning af flyttebil? Intet problem

Når du lejer en flyttebil hos os, får du både ansvars- og kaskoforsikring med i lejen. Så kan du føle dig helt tryg, når du kører i en flyttebil fra Oscar.

Vi tilbyder pr. udlejningsdøgn 100 kilometer gratis når du lejer en flyttebil hos os. Så skal du flytte, og skal køre mere end de 100 kilometer, kan du altid tilkøbe ekstra kilometer nemt og billigt.

Hvad vi kan tilbyde dig

Vi tilbyder flyttebiler i mange forskellige størrelser. Så har du en masse ting, vil du nemt kunne finde en flyttebil, der dækker præcist det pladsbehov du har brug for. 

Hos Oscar tilbyder vi nemlig flyttebiler med en plads på over 20m3, men hvis du ikke har ikke behov for så meget plads, kan du også sagtens leje en af vores mindre flyttebiler eller trailere til endnu lavere priser. 

Mange af de flyttebiler vi tilbyder har lift, derfor kan du også nemt transportere selv de tunge genstande, du skal have flyttet. 

Regler for vores flyttebiler

Hos Oscar kan alle med et lille kørekort køre vores flyttebiler. Derfor er alle der må køre en personbil, også aktuel til at kunne leje en flyttebil. Når du afhenter din flyttebil, skal du blot fremvise dit køre- og sygesikringskort.

Er du under 18-24 år, kan du sagtens leje en flyttebil hos os, dog vil der blive opkrævet et højere depositum. Selvrisikoen vil ligeledes også stige. Efter din lejeperiode er slut får du refunderet dit depositum.

Hvis den lejede bil skal køre i udlandet, vil der blive opkrævet et yderligere mindre gebyr før lejeperioden begynder. 

Vil du kontakte os eller har spørgsmål til din lejning af flyttebil, kan du enten ringe til os på 42909048 eller kontakte os på vores mail [email protected]. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit flytteprojekt.