Vejledende prisliste på biludlejning

Når du lejer hos Oscar, støtter du det lokale forretningsliv og samfundet. Alle afdelinger i Oscar er uafhængige og ejer selv de tilgængelige biler. Priserne i tabellen nedenunder viser de anbefalede priser i lavsæsonen på en arbejdsdag. De endelige priser fastsættes af de enkelte afdelinger, baseret på deres forretningsbehov og kan variere afhængigt af ugedag og årstid. Priserne er ofte fastsat ud fra udbud og efterspørgsel, og der kan derfor opleves højere priser i weekender end ugedagene.

Søg efter den by, periode og biltype, du ønsker, for at se tilgængelige biler og priser for den periode, du ønsker at leje.

Biltype 1 dag fra kr. Ekstra km fra kr.
Mikrobil 249,- 2,00
Lille personbil 299,- 2,25
Mellemklassebil 349,- 2,25
Stor personbil 449,- 2,50
Luksusbil 599,- 3,00
Lille varevogn 399,- 3,00
Mellem varevogn 499,- 3,50
Stor varevogn 549,- 3,50
Flyttebil m/lift 749,- 4,00
Minibus 899,- 4,00

* Alle priser er inkl. kasko-/ansvarsforsikring, moms og 100 km. pr. dag.

Rabat for sammenhængende dage

Rabatten for sammenhængende dage gælder kun, hvis bookingen oprettes med det krævede antal dage og vil ikke gælde eller ændre sig i tilfælde af en forlængelse på grund af ekstra administrationsomkostninger. Hvis bookingen forkortes, ændres rabatterne i henhold til det antal dage, bookingen ender med at være.

Dage Rabat
3 dage 5%
5 dage 10%
7 dage 15%

* Gælder muligvis ikke for alle biltyper. Rabatter gælder ikke for langtidsbookinger over 28 dage.

Køb billige kilometer på forskud

Spar penge og køb ekstra kilometer på forhånd. De rabatter, der gives på ekstra kilometer, anvendes automatisk i bookingprocessen og skal tilføjes før bookingen starter. Bemærk venligst, at der ikke gives rabat på overkørte kilometer.

Antal km Rabat
100 km 10%
200 km 20%
300 km 30%
400 km+ 40%

Depositum hos Oscar biludlejning

Når du lejer et køretøj hos os, kan du komme ud for, at du skal betale et depositum, som naturligvis frigives, hvis alt er forløbet efter planen. Nedenfor kan du læse mere om vores depositum politik som afhænger af valg af selvrisikoforsikring.

Depositum med selvrisiko-
forsikring
Depositum uden selvrisiko-
forsikring
2.000 kr. 5.000 kr.

Bemærk: Depositummet kan variere fra afdeling til afdeling og ud fra hvilken bil, du ønsker at leje - de eksakte beløb kan dog ses tydeligt i bookingprocessen, når du har valgt den ønskede bil.

Depositum reserveres på dit betalingskort ved afhentning af lejebilen og som udgangspunkt modtager Oscar's afdelinger ikke kontante betalinger.

Hvis du har spørgsmål omkring vores depositum, så kontakt venligst vores kundeservice på 42909048 eller [email protected].

Langtidsudlejning

Ønsker du at leje i leje en bil i mere end 28 sammenhængende dage, kan du foretage en søgning for lejeperioden for at se tilgængelighed og priser. Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til vores kundeservice på 42909048 eller [email protected] for at sende os en e-mail. Læs mere om langtidsudlejning og bilabonnement her.

Udlandskørsel

Der er forskellige takster for tilladelse til udlandskørsel. Priserne oplyses af den enkelte afdeling, og afhænger af biltype, varighed samt hvilke lande du skal køre i. Aftale om udlandskørsel SKAL informeres og aftales ved bestilling / booking.

Ved brug af udlejningsbil til internationale rejser, skal der tilkøbes en udlandsforsikring. Ved kørsel i udlandet uden udenlandsk forsikring har Oscar Biludlejning ret til at opkræve et gebyr på 1500 kr. og lægge udgiften til den udenlandske forsikring oveni. Derudover har lejeren en selvrisiko for eventuelle skader på op til 5.000 kr.

Ekstra fører på udlejningsbilen

Det er muligt at få føjet en ekstra chauffør på lejekontrakten. Det koster fra 40 kroner pr dag. Dette kan du høre nærmere om hos udlejer.

Brændstof

Brændstof er ikke indkluderet i vores lejepriser.

Kampagner og rabat

Når du lejer hos Oscar, støtter du det lokale foreningsliv og sportsklubber. Vores priser er sat til at være konkurrencedygtige i det område, du søger i, og er tilpasset de enkelte steder. Derfor tilbyder vi normalt ikke rabatkuponer på billeje, men du kan læse om vores rabatter og specialtilbud her.