Rabatkoder og særtilbud

Der er flere måder at opnå en besparelse på din booking, når du skal leje en bil hos Oscar Biludlejning. På denne side finder du et overblik over alle vores rabatter og særtilbud. Gør for eksempel brug af vores loyalitetsprogram, eller få rabat på ekstra kilometer ved at bestille kilometer på forhånd.

Rabatkoder og rabatkuponer hos Oscar Biludlejning

Vi kan ikke tilbyde en masse rabatkoder, når du ønsker at booke en bil hos os. Vi kan derimod tilbyde dig faste lave priser på vores biludlejning, som starter fra blot 249,- pr. dag.

Oscar Loyalitetsprogram

Du kan få minimum 10% rabat på dagslejen på normale bookinger (Bilabonnement bookinger ekskl.) ved at gennemføre din booking i vores app. Her får du nemlig adgang til vores loyalitetsprogram, som er eksklusivt for app-kunder.

I appen starter du som Bronze medlem, som blandt andet giver dig 10% rabat på alle bookinger. Bliver du Sølv medlem får du hele 15% rabat på alle bookinger og 50% rabat på selvrisikoforsikringer.

Derudover kan du gemme dine ubrugte kilometer til fremtidige bookinger i vores app.

Læs meget mere om Oscar app'en her.

Sådan får du ekstra rabat på hejoscar.dk

Selvom vi ikke tilbyder rabatkoder, så kan du alligevel opnå en besparelse på din booking. Læs med herunder for at finde ud af, hvordan du kan gøre dette.

Download Oscar's app her

Oscar Biludlejning app’en er på gaden, og du kan opnå en masse fordele med det samme. I app'en finder du rabatter, ekstra inkluderede kilometer, samt muligheden for at gemme ubrugte ekstra kilometer til fremtidige bookinger.
Oplev alt dette og meget mere i Oscars app.

arrow-right
hero

Du kan endda opnå en endnu større besparelse: Skal du bruge en bil i mere end 28 dage, så kan du gøre brug af vores Bilabonnement, hvor vores priser starter fra 99,- pr. dag – det er op til 60% rabat på lejeprisen!

Rabat for sammenhængende dage

Rabatten for sammenhængende dage gælder kun, hvis bookingen oprettes med det krævede antal dage og vil ikke gælde eller ændre sig i tilfælde af en forlængelse på grund af ekstra administrationsomkostninger. Hvis bookingen forkortes, ændres rabatterne i henhold til det antal dage, bookingen ender med at være.

Dage Rabat
3 dage 5%
5 dage 10%
7 dage 15%

* Gælder muligvis ikke for alle biltyper. Rabatter gælder ikke for langtidsbookinger over 28 dage.

Rabat på ekstra kilometer

Uanset om du booker en personbil, varevogn, flyttebil eller minibus, så er 100 km inkl. pr. udlejningsdøgn i vores biludlejning.

Ved du dog på forhånd, at disse kilometer ikke rækker til dine behov, så kan du tilkøbe ekstra kilometer, når du booker bilen. Dette anbefaler vi, at du gør, da du sparer mellem 10% til 40% på ekstra kilometer, hvis du bestiller dem på forhånd – du kan se besparelsen her:

Antal km Rabat
100 km 10%
200 km 20%
300 km 30%
400 km 40%