Lej en Varevogn

Lej en billig varevogn 

Ved at leje en varevogn fra Oscar, kan du billigt flytte dine ting fra A til B. Det gælder uanset om firmabilen er brudt sammen, eller du skal have flyttet dine papkasser, så står vi altid klar med en varevogn til dig. 

Tilmeld tilbyder vi en række tilbehør til din varevogn. Du kan bl.a. tilvælge sækkevogn, flyttetæpper og en sikkerhedspakke. Vi står altid klar til at rådgive dig i forbindelse med din leje, så du får den bedste oplevelse!

Vi tilbyder varevogne i alle størrelser

Vi gør alt for at leve op til dine krav. Derfor tilbyder vi også udlejning af varevogne i mange forskellige størrelser. Vi tilbyder helt små varebiler såsom en VW Touran på gule plader, som kan rumme ca. 3 m3. Derudover har vi også store varevogne som f.eks. Peugeot Boxer, Ford Transit og Citroen Jumper, som rummer 10m3 og opefter. Vi har også varebiler i alle størrelser derimellem, så du er garanteret en, der passer til dine behov.

Vores priser på de små varevogne starter fra kun 329 kr. pr. dag. Prisen for de store varevogne starter fra kun 449 kr. pr. dag. På flere af vores varevogne tilbyder vi også bilabonnement, hvor du får en endnu billigere dagspris ved at langtidsleje på min. 28 dage.

Oscar udlover en række fordele

Vi har en række fordele som er inkluderet i prisen, når du lejer hos Oscar. Når du lejer en bil har du automatisk 100 km. inkl. pr. lejedag. Skal du bruge mere end det, så kan du tilkøbe ekstra kilometer og få op til 55% rabat på kilometerprisen. 

Vi har også valgt at inkludere ansvarsforsikring og kaskoforsikring i prisen, så du ikke oplever nogle skjulte overraskelser. Vi ønsker at du er tryg under hele lejeperioden, derfor er der også vejhjælp inkluderet, så du er godt dækket ind. 

Alternativer til varevognen

Nogle gange er en varevogn bare ikke nok, derfor har vi hos Oscar flere forskellige muligheder. Er varevognen ikke stor nok, kan du passende vælge en flyttebil med mere plads. Ligesom vores varevogne, har vi også flyttebiler i flere forskellige størrelser. Du kan se mere til vores flyttebiler her

Afhentning og leje til unge

Ved afhentning af din lejede varevogn, skal du fremvise dit kørekort og sygesikringsbevis. For at du hurtigt og nemt kan få nøglen til varevognen, sørger vi for alt det administrative. 

Er du mellem 18 og 30 kan du stadig leje alle vores biltyper. Dog har enkelte biler en aldersbegrænsning. Depositum afhænger af din alder og betalingsmetode. Du kan læse mere om vores betingelser for depositum her (link) 

Har du spørgsmål til vores udlejning, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 42909048 eller mail [email protected]