Biludlejning Esbjerg

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Lej en bil i Esbjerg når vadehavskysten skal udforskes

Når du ønsker at udforske Vadehavskysten, kan det være en god idé at leje en bil i Esbjerg. En lejebil giver dig frihed og fleksibilitet til at køre langs den smukke kystlinje og besøge forskellige destinationer i dit eget tempo. Du kan nemt komme til charmerende fiskerlandsbyer som Ribe, opleve den unikke atmosfære i Tirpitz-museet i Blåvand eller tage på eventyr til øen Mandø, der kun er tilgængelig ved lavvande.

Med en lejebil kan du også stoppe undervejs og nyde den fantastiske natur, tage billeder af det imponerende Vadehav eller bare tage en afslappende pause på en af de mange smukke strande. En lejebil giver dig mulighed for at få mest muligt ud af din rejse og opleve alt, hvad Vadehavskysten har at byde på.

Til at se alle seværdighederne kunne du passende booke en bil hos Oscar. Her sikrer du dig en billig og nem billeje i Esbjerg. Vi har et bredt udvalg af forskellige biltyper, og derfor formentlig også en bil, du er tilfreds med.

Se vores afdelinger i Esbjerg herunder, og brug søgebaren øverst på siden til at finde din ønskede lejebil. Vi glæder os til at se dig hos Oscar Biludlejning i Esbjerg.

Billeje i Esbjerg centrum og omegn

Esbjerg

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Kattegatvej 5, 6705 Esbjerg Ø
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Esbjerg N

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Tarp Byvej 6C, 6715 Esbjerg N
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Varde

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Ribevej 3B, 6800 Varde
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Varde Ø

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Rævestræde 6, Nordenskov, 6800 Varde
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Download Oscar's app her

Oscar Biludlejning app’en er på gaden, og du kan opnå en masse fordele med det samme. I app'en finder du rabatter, ekstra inkluderede kilometer, samt muligheden for at gemme ubrugte ekstra kilometer til fremtidige bookinger.
Oplev alt dette og meget mere i Oscars app.

arrow-right
hero

Biludlejning priser i Esbjerg

Priserne i tabellen nedenfor viser de anbefalede priser i lavsæson på en ugedag. De endelige priser fastsættes af de enkelte afdelinger i Esbjerg og omegn, baseret på deres udbud og kan variere afhængigt af ugedag og årstid.

Biltype 1 dag fra kr. Ekstra km fra kr.
Mikrobil 249,- 2,00
Lille personbil 299,- 2,25
Mellemklassebil 349,- 2,25
Stor personbil 449,- 2,50
Luksusbil 599,- 3,00
Lille varevogn 399,- 3,00
Mellem varevogn 499,- 3,50
Stor varevogn 549,- 3,50
Flyttebil m/lift 749,- 4,00
Minibus 899,- 4,00

* Alle priser er inkl. kasko-/ansvarsforsikring, moms og 100 km. pr. dag.

Nyd en dejlig ferie uden stress med en lejebil i Esbjerg

Med en lejebil fra én af vores afdelinger i Esbjerg har du sikret dig det transportmiddel, som du selv kan bestemme over. Det er altså dig, der afgør, hvor der køres hen, hvornår og hvor mange seværdigheder, der skal ses på ferien. Ved at leje bil i Esbjerg sparer du transportiden, og får ovenikøbet mere tid til oplevelserne.

For at få inspiration til Esbjergs mange oplevelser og seværdigheder, har vi nedenfor inkluderet en liste over de mest populære seværdigheder i Esbjerg. Med en lejebil fra Oscar i Esbjerg kan du endda nå dem alle på én dag!

Under ens ferie er frihed altafgørende. Derfor skal I ikke tænke på, at nå en stram tidsplan grundet offentlig transport. Bilens frihed gør derfor, at I kan tilrettelægge ferien i det tempo, som I ønsker. Vi tilbyder derfor billig udlejning i Esbjerg af enhver slags biler.

Slip dine bekymringer - vores billeje i Esbjerg har mange fordele

Det kan være grænseoverskridende at skulle leje en bil. Hvad hvis jeg kører galt, er prisen nu dyr, og hvordan betaler jeg for benzin? Spørgsmålene er mange, men det er i vores bestræbelser at give dig de bedste vilkår. Lad os kigge nærmere på vores fordele herunder.

Hvordan gør jeg med brændstof og kilometer, når jeg har lejet en bil ved Oscar i Esbjerg?

I prisen får du 100 kilometer inkl. pr. udlejningsdøgn, kun brændstof, du selv skal betale for. Har du brug for ekstra km, kan de tilkøbes, når du booker bilen.

Det betyder, at hvis du kører under 100 kilometer, skal du blot betale for det brændstof, som du forbruger i perioden. De 100 km dækker for slid på bilen mm. Hvis du allerede på forhånd ved, at du kommer til at køre længere end de 100 kilometer, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer på forskud. På den måde opnår du en billigere pris, end hvis du betaler en kilometer pris pr. ekstra overkørt kilometer over de 100 kilometer.

Priser helt ned fra 249 kroner pr. dag

Mandag til og med torsdag tilbyder vi i Esbjerg biludlejning fra blot 249 kr. pr. dag. Vi henvender os derfor til folk, som har brug for en billig bil i en kortere periode. Hvis du ønsker at leje i minimum 28 sammenhængende dage, tilbyder vi faktisk abonnementspriser fra blot 99 kr. pr. dag.

Vi har et bredt udvalg af biler i Esbjerg

Vores sortiment i Esbjerg inkluderer alt fra mindre personbiler og flyttebiler til minibusser. Så om I er få eller mange personer, skal der nok være en løsning til jer.

Vi skjuler ingen gebyrer for vores kunder

Om du booker bilen via hjemmesiden, kundeservice eller i den fysiske afdeling i Esbjerg, skjuler vi ingen gebyrer for dig. Den administrative proces er endvidere nem og enkel, og derfor kan du hurtigt komme ud at opleve Esbjerg.

Ovenstående var blot udvalgte fordele hos Oscar. Skulle dette have ledt til yderligere spørgsmål, er du velkommen til at rette henvendelse til en af Esbjerg afdelingerne eller vores kundeservice.

Har du brug for at leje en flyttebil i Esbjerg?

Vi tilbyder også mindre og større varevogne samt flyttebiler med og uden lift. Med en flyttebil fra Oscar kan du selv strukturere din flytning. Her skal flyttemænd heller ikke involveres, hvorfor en sådan løsning er smart og billig. Uanset hvor mange flyttekasser du skal transportere, så har Oscar den rigtige flyttebil eller kassevogn til opgaven.

Leje af minibus i Esbjerg

Giver en større begivenhed anledning til mere plads i bilen, tilbyder vi også minibusser i Esbjerg.

Skal du med vennerne på tur, eller kræver familiearrangementet ekstra plads i bilen, så tilbyder vi hos Oscar også minibusser. Dette er en god og billig løsning, hvis ikke alle kan være i samme personbil. Desuden er det nemt at komme rundt på hele kysten i vores minibusser.

Biludlejning på abonnementsform uden udbetaling

Oscar Biludlejning Esbjerg har et stort udvalg af biler, du kan vælge imellem, så du altid kan finde den helt rette lejebil. Vi tilbyder biludlejning fra dag til dag, men du kan også lave din biludlejning til en langtidsleje via vores fantastiske bilabonnement.

Vores bilabonnement giver dig endnu mere glæde i hverdagen. Via vores bilabonnement i Esbjerg tilbyder vi dig en lejebil uden udbetaling og til en markant lavere dagspris. Når du søger efter en bil hos Oscar Biludlejning i Esbjerg, skal du vælge min. 28 dage for at få adgang til bilabonnement.

Du vælger selv hvor lang tid din billeje skal være, vi opkræver blot en fast lav pris hver måned, så du ikke skal tænke på andet end at nyde din bil.

Biludlejning til erhverv i Esbjerg

Oscar Biludlejning tilbyder en række forskellige biludlejningstjenester til erhvervskunder i Esbjerg og omegn. Vi har et bredt udvalg af biler, herunder personbiler, varevogne og minibusser, der kan lejes til konkurrencedygtige priser.

Når du lejer en bil til erhvervsmæssig brug hos Oscar Biludlejning i Esbjerg, får du en pålidelig og fleksibel transportløsning, der kan tilpasses dine behov. Du kan leje en bil i kortere eller længere tid alt efter behov, og der er mulighed for at få en fast månedlig pris ved længerevarende lejeperioder.

Vi tilbyder også mulighed for at leje specialbiler som flyttebiler og varevogne, der er perfekte til transport af større varer og udstyr.

Du kan nemt booke en bil til erhvervsmæssig brug her eller kontakte vores kundeservice for at få mere information om vores biludlejningstilbud til erhverv.

Gældende færdselsregler på Vestkysten og Danmark generelt

Nedenstående regler er generelle færdselsregler i hele Danmark, og kan specielt være til gavn for udenlandske turister på Vestkysten.

Generelle færdselsregler i Danmark

 • Brug af mobiltelefoner under kørsel er kun tilladt med brug af headset eller håndfri enhed
 • I byområder må hornet kun anvendes i nødsituationer for at undgå unødvendig støj
 • Biler og motorcykler skal have kørelys tændt i dagtimerne som en sikkerhedsforanstaltning
 • Vær opmærksom på højresvingsreglen og giv plads til trafik fra højre
 • Cyklister har altid forkørselsret i forhold til køretøjer
 • Dansk motorveje anvender ikke betalingsanlæg, men for at krydse Øresundsbroen og Storebæltsbroen kræves en afgift

Hastighedsbegrænsninger i Danmark

Alle hastigheder er angivet i km/t

Bil uden trailer:

 • Byområder: 50 km/t
 • Landeveje: 80 km/t
 • Motortrafikveje: 80 km/t (kan være 90 km/t nogle steder)
 • Motorveje: 110 km/t eller 130 km/t

Bil med trailer:

 • Byområder: 50 km/t
 • Landeveje: 80 km/t
 • Motorveje: 80 km/t
 • Tempo 100-godkendt trailer: 100 km/t (80 km/t på lande- eller motortrafikvej)

Regler om sikkerhedssele

 • Det er lov, at både føreren og alle passagerer i en bil skal anvende sikkerhedssele
 • Børn under 3 år skal sikres i et børnesæde, der er egnet til deres størrelse
 • Børn, der måler under 135 cm i højden, skal fastspændes i et passende børnesæde, der er proportionelt til deres størrelse

Det er vigtigt at bemærke, at det er forældres/værgers ansvar eller ejerens ansvar at sørge for korrekt fastspænding af barnesædet.

Vær opmærksom på, at denne information om trafikregler er kun en generel vejledning. Selvom vi bestræber os på at opretholde nøjagtighed og opdatering af vejledningen, er det dit eget ansvar at følge de gældende regler.

Populære seværdigheder med og uden lejebil i Esbjerg

Her er nogle populære seværdigheder i Esbjerg, både med og uden behov for en lejebil

Uden lejebil:

Fiskeri- og Søfartsmuseet

Dette museum er dedikeret til Esbjergs maritime historie og fiskeriindustrien. Du kan udforske udstillingerne, lære om fiskeriets betydning og se autentiske skibe.

Esbjerg Kunstmuseum

Dette museum præsenterer moderne kunst og har en imponerende samling af danske og internationale værker. Udforsk de forskellige udstillinger og nyd de kulturelle oplevelser.

Esbjerg Strand

Den brede sandstrand i Esbjerg er et dejligt sted at slappe af og nyde naturen. Tag en gåtur langs vandet, solbade eller prøv vandsport som windsurfing.

Fiskerimolen i Esbjerg

Dette er en populær destination for en gåtur langs havnen. Nyd udsigten over bådene og det travle maritime miljø. Der er også et par gode fiskerestauranter, hvor du kan smage på friskfanget fisk og skaldyr.

Med lejebil i Esbjerg og omegn:

Ribe

Tag en tur til den gamle by Ribe, som ligger kun en kort køretur fra Esbjerg. Ribe er en af Danmarks ældste byer og er kendt for sin middelalderlige arkitektur, Ribe Domkirke og Ribe VikingeCenter.

Mandø

Kør til Vadehavsøen Mandø, der kun er tilgængelig ved lavvande. Du kan udforske øen til fods eller på cykel og opleve det unikke økosystem i Vadehavet.

Tirpitz

Besøg Tirpitz, der er et museum og en udstillingsbygning i Blåvand, ikke langt fra Esbjerg. Museet fortæller historien om Atlantvolden under Anden Verdenskrig gennem interaktive udstillinger.

Hjerting Badehotel

Kør til Hjerting Badehotel, der ligger ved kysten uden for Esbjerg. Dette charmerende badehotel er en historisk perle og tilbyder en fantastisk udsigt over Vesterhavet samt god mad og afslapning.

Oscar Biludlejning i Esbjerg tilbyder altid stort udvalg af både biler og minibusser, så der er plads til alle, når Esbjerg, eller hele den sydvestlige del af vores ganske land, skal udforskes.

Hyppigt stillede spørgsmål om biludlejning i Esbjerg

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder i Esbjerg:

Hvad koster det at leje en bil i Esbjerg?

Du kan leje en bil fra kun 249,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Esbjerg. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Hvorfor skal jeg vælge Oscar Biludlejning?

Hos Oscar Biludlejning finder du billige lejebiler i Esbjerg til de skarpeste priser. Vi har et stort udvalg af biler, nem og enkel online booking og ingen skjulte gebyrer. Vores kunder er heller ikke i tvivl, hvorfor vi scorer over 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil i Esbjerg til samme pris, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Er der et afbestillingsgebyr, når man lejer bil i Esbjerg?

Ved afbestilling indenfor 48 timer før afhentningstidspunktet, har Oscar ret til at opkræve hele beløbet. Hvis afbestillingen sker før 48 timer inden afhentning, vil du kun skulle betale 25% af lejeprisen. Ved afbestillingen eller spørgsmål om det, kontakt os på tlf. 42909048.

Oscar Biludlejning Oscar Biludlejning Logo Biludlejning Esbjerg
Oscar Biludlejning Møllegade 32
8000 Aarhus C
DK
249,00 kr. til 599,00 kr. +45 42 90 90 48 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 13:00 08:00 - 13:00

Vi er stolte over vores flotte anmeldelser, hvor vi har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot med over 3400 anmeldelser. Se alle vores anmeldelser ved at klikke på Trustpilot-logoet her nedenfor.