Biludlejning Aarhus

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Kom nemt rundt med Oscar - lej en bil i Aarhus

Aarhus - også kaldet Smilets By - er landets næststørste by og er fyldt med oplevelser for alle. Og der er ingen bedre måde at opleve denne skønne by end med en lejebil, så du ikke snyder dig selv for de mange seværdigheder, som byen har at tilbyde.

Du bestemmer selv, hvad du vil se og hvornår. Opdag herunder hvilke fordele du får, når du lejer en bil hos Oscar Biludlejning i Aarhus, og find din næste lejebil i dag.

Aabyhøj

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Gjellerupvej 81, 8230 Åbyhøj
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Aarhus C

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Polensgade 3, 8000 Aarhus
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Aarhus N - Storcenter Nord

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Finlandsgade 17, 8200 Aarhus N
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Aarhus Ø

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Shippinghuset, Hveengade 1, 8000 Aarhus
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Brabrand

Modtager ikke biler udenfor åbningstid
Hovedgaden 1, 8220 Brabrand
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Højbjerg

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Axel Gruhns Vej 12, 8270 Højbjerg
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Lisbjerg

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Lisbjergbakken 2D, 8200 Aarhus N
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Tilst

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Blomstervej 6, 8381 Tilst
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
 

Viby J

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Industrivej 4, 8260 Viby J
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
 

Download Oscar's app her

Oscar Biludlejning app’en er på gaden, og du kan opnå en masse fordele med det samme. I app'en finder du nøglefri udlejninger, rabatter, ekstra inkluderede kilometer, samt muligheden for at gemme ubrugte ekstra kilometer til fremtidige bookinger.
Oplev alt dette og meget mere i Oscars app.

arrow-right
hero

Billig billeje til alle formål

Vores billeje i Aarhus henvender sig til alle. Uanset om du skal leje en bil til den store sommerferie i eller udenfor Danmark, om du skal leje en bil mens din egen er på værksted, eller om du skal noget helt tredje, så er vi sikre på, at vi har bilen, som du står og mangler.

I vores flåde finder du alt fra små mikrobiler, for eksempel en VW Up!, til store og rummelige stationcars. Flåden varierer fra afdeling til afdeling, men vi har altid et bredt udvalg af biler i Aarhus.

Du kan søge efter ledige biler ved hjælp af søgefunktionen øverst på siden. Alternativt kan du vælge en specifik afdeling nederst på siden, hvorefter du kan se en given afdelings udvalg af biler.

Nå det hele på én dag

Skal du ud og opleve Aarhus, så bestemmer du helt selv, hvor lang tid du vil være hos hver seværdighed med vores biludlejning, og du skal derfor ikke tænke på en stram tidsplan for offentlig transport. Du kan med andre ord se tingene i det tempo, som du ønsker, at turen skal holdes i. Dermed er bilen den mest praktiske form for transportmiddel.

Med Oscar Biludlejning Aarhus ønsker vi derfor altid at finde det køretøj, som I søger, når I vil opleve Aarhus. Frirummet er større og transporttiden mindre - for det er jo ikke tiden på transport, som I har ønsket at bruge tiden på, men derimod den fantastiske stemning og humør, der er i Aarhus. Jeres tid i byen bliver derfor bedst udnyttet ved at booke en lejebil hos Oscar Biludlejning Aarhus.

Få de bedste vilkår med Oscar biludlejning

Vi ønsker at differentiere os fra andre udlejningsfirmaer i branchen. Vi har mange afdelinger i Aarhus og omegn, og vi tilbyder stor fleksibilitet alt efter hvilken biltype, du efterspørger.

Herunder har vi samlet et udvalg af de fordele du får, når du vælger Oscar Biludlejning Århus:

  • 100 kilometer gratis per udlejningsdøgn
  • Lokal biludlejning i Aarhus - afdelinger i midtbyen og forstaderne
  • Ingen skjulte gebyrer - hverken ved booking eller afhentning
  • Biludlejning fra 249 kr. pr. dag - 99 kr. pr. dag med Bilabonnement
  • Et bredt udvalg af forskellige biltyper - alt fra personbiler til minibusser
  • Lejeperiode fra morgen til morgen

Derudover tilbyder vi ungudlejning uden merpris, som et af de få biludlejningsselskaber i Danmark. Hvis du er 25 år eller derunder skal du ikke betale et gebyr for biludlejning. Hos enkelte afdelinger skal du betale et højere depositum, men dette får du selvfølgelig tilbage, når lejeperioden er ovre. Vær også opmærksom på, at der kan være en aldersbegrænsning på enkelte biler.

I vores billeje er ansvarsforsikring og kaskoforsikring også inkluderet. Du kan dog vælge at nedsætte din selvrisiko på din lejebil, således du ikke skal betale en formue, skulle uheldet være ude. Dette kan tilkøbes i forbindelse med bookningen af bilen, ved at tilkøbe en selvrisikonedsættende forsikring.

Lej en kassevogn i Aarhus

Hos Oscar Biludlejning Aarhus finder du meget andet end bare personbiler. Afdelingerne tilbyder også et bredt udvalg af varevogne og flyttebiler i forskellige størrelser.

Vi tilbyder Danmarks skarpeste priser på udlejning af kassevogne, uanset om du skal leje en van, en varevogne eller en stor flyttebil med lift - og du får selvfølgelig de samme fordele, når du lejer en kassevogn, som vi tilbyder på biludlejning i Aarhus. Skal du bruge mere end 100 km pr. udlejningsdøgn kan du tilkøbe ekstra km, når du booker bilen. Dette anbefaler vi at gøre, da det er billigere at bestille ekstra km på forhånd.

Vores flyttebiler er særligt populære. Mange kunder foretrækker at flytningen foregår i deres eget tempo, og at de ikke er afhængige af flyttemænd, hvorfor en stor og rummelig flyttebil er ideel til at flytte lejligheden eller huset. Vi anbefaler, at du booker en flyttebil i god tid, da der er stor rift om dem. Alle flyttebiler må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort).

Du finder de indvendige mål på flyttebilerne og varevognene ved at klikke på "Mere information" på en given bil - så kan du se, om der er plads til alle møblerne inden du lejer den.

Udforsk det du og dine medpassagerer ønsker at se i Aarhus

Smilets by er for mennesker i alle aldre og i større og mindre forsamlinger. Af den grund har vi sikret os, at der er forskellige biltyper til rådighed i området, så det ikke er antallet, der sætter en stopper for jeres tur til Aarhus. Vi har nemlig alt både fra mindre personbiler til store minibusser.

Vores minibusudlejning er særligt et hit om sommeren - og det forstår vi godt! Der er noget særligt over at fylde en minibus med hele familien eller alle vennerne og køre på tur. Minibusserne har plads op til 9 personer og alt jeres baggage, og de må alle køres med almindeligt kørekort (B-kørekort).

Ønsker du at leje en personbil eller en minibus, som skal bruges til en tur til udlandet, så skal dette aftales på forhånd med afdelingen eller kundeservice.

Hvis du er interesseret i udlejning af trailere, autotrailere eller autotransportere, udlejer vi også disse køretøjer.

Led ikke længe efter din afdeling

Uanset hvor du befinder dig i Aarhus området, har vi en afdeling nær dig. Vi har omtrent 10 afdelinger i området - alt fra Aarhus C til Viby og Risskov - og du kan frit vælge, hvilken der passer dig bedst.

Vi har bevidst valgt at have mange afdelinger i Aarhus området, da vi ønsker, at alle kunder skal have en afdeling i nærheden af sig, når de lægger vejen forbi landets anden største by.

Vi har lavet en liste over alle afdelinger i Aarhus området nederst på siden, hvor du kan se deres adresse og klikke ind på den enkelte afdeling for at se deres udvalg af biler.

Du behøver ikke at nå det hele på en dag

Når du lejer en bil hos Oscar Biludlejning i Aarhus kan du med fordele bruge flere dage på at se byen. Vi har derfor ikke sat nogen tidsbegrænsning på, og finder du under lejeperioden ud af, at lejeperioden skal forlænges, ringer du bare til kundeservice og beder om at få lejemålet forlænget. Dette kan gøres såfremt bilen er ledig i den ønskede forlængede periode.

Skulle I få brug for bilen i flere uger, kan i med fordel benytte jer af vores Bilabonnement. Her er priserne presset helt i bund og starter fra blot 99 kr. pr. dag. Her er der 40 km inklusiv pr dag, og selvfølgelig med mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer.

Bilabonnement fungerer mere eller mindre ligesom dit telefonabonnement - du betaler en fast månedlig pris for bilen, hvor alt er inklusiv - du skal kun tanke bilen. Km, forsikring, vejhjælp, service osv. er med i prisen. Og det bedste af det hele: Der er ikke nogle lange bindingsperioder. Du betaler for én måned ad gangen. Et Bilabonnement er derfor et godt alternativ til traditionel leasing, hvor du typisk binder dig i flere år.

De bedste vilkår til prisen

Vi håber, at vores billige biludlejning i Aarhus gør, at opholdet i byen bliver en succes, hvad enten det er daglig transport eller en enkelt flytning. Vi håber også, at I benytter en af vores mange afdelinger og får gavn af den høje fleksibilitet.

Vil du vide mere, har du et spørgsmål til en lejebil eller Oscar Biludlejning Aarhus, så er du velkommen til at kontakte kundeservice på 42 90 90 48 eller [email protected]

Hyppigt stillede spørgsmål om biludlejning i Aarhus

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder:

Hvad koster det at leje en bil i Aarhus?

Du kan leje en bil fra kun 249,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Aarhus. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Hvorfor skal jeg vælge Oscar Biludlejning?

Hos Oscar Biludlejning finder du billige lejebiler i Aarhus til de skarpeste priser. Vi har et stort udvalg af biler, nem og enkel online booking og ingen skjulte gebyrer. Vores kunder er heller ikke i tvivl, hvorfor vi scorer over 4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Er der et afbestillingsgebyr?

Ved afbestilling indenfor 48 timer før afhentningstidspunktet, har Oscar ret til at opkræve hele beløbet. Hvis afbestillingen sker før 48 timer inden afhentning, vil du kun skulle betale 25% af lejeprisen. Ved afbestillingen eller spørgsmål om det, kontakt os på tlf. 42909048.

Oscar Biludlejning Oscar Biludlejning Logo Biludlejning Aarhus
Oscar Biludlejning Hveensgade 1, 3. sal
8000 Aarhus C
DK
249,00 kr. til 599,00 kr. +45 42 90 90 48 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 13:00 08:00 - 13:00

Vi er stolte over vores flotte anmeldelser, hvor vi har en score på 4,5 ud af 5 på Trustpilot med over 1700 anmeldelser.