Biludlejning i Aarhus

Kom nemt rundt med Oscar - lej en bil i Aarhus

Arhus, også kaldet Smilets By, er landets næststørste by, og er fyldt med oplevelser for alle. Til at komme rundt i byen bør du derfor benytte dig af en udlejningsbil hos Oscar, så du ikke snyder dig selv for de mange seværdigheder, byen har at tilbyde. Ved at leje en bil hos os, opnår du mange fordele. Derudover kan du selv bestemme hvor du vil hen og hvornår.

Adresse
Gjellerupvej 81
8230 Åbyhøj
Telefon
42909048
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Adresse
Gustav Wieds Vej 30
8000 Aarhus
Telefon
42909048
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Adresse
Polensgade 3
8000 Aarhus
Telefon
42909048
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Adresse
Skanderborgvej 114
8260 Viby J
Telefon
42909048
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Adresse
Bøgekildevej 10E
8361 Hasselager
Telefon
42909048
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Adresse
Axel Gruhns Vej 12
8270 Højbjerg
Telefon
42909048
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Adresse
Engtoften 16
8260 Viby J
Telefon
42909048
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Nå det hele på én dag

Med vores lejebiler bestemmer du helt selv, hvor lang tid du vil være ved hver begivenhed, og du skal derfor ikke tænke på en stram tidsplan for offentlig transport. Du kan med andre ord se tingene i det tempo, du ønsker ferien skal holdes i. Dermed er bilen den mest praktisk form for transportmiddel.

Derfor ønsker vi at udleje det køretøj, I har brug for, når i vil oplevelse Aarhus. Frirummet er større og transporttiden mindre. For det er jo ikke tiden på transport, I har ønsket at bruge tiden på, men derimod den fantastiske stemning og humør, der er i Aarhus. Jeres tid i byen bliver derfor bedst udnyttet ved at benytte en lejebil fra Oscar.

Den Gamle By

 

Få de bedste vilkår ved at benytte Oscar biludlejning

Vi ønsker at differentiere os fra andre udlejningsfirmaer i branchen. Vi har mange afdelinger i Aarhus området og tilbyder stor fleksibilitet alt efter hvilken type bil, du efterspørger.

Nogle af de fordele, du får er:

  • 100 kilometer gratis per udlejningsdag.
  • Et bredt udvalg af forskellige biltyper.
  • Ingen skjulte gebyrer hverken på hjemmesiden, via kundeservice eller booking i fysisk afdeling.
  • Vi tilbyder priser fra 249kr pr dag. – hvis du booker i minimum 28 sammenhængende dage starter priserne fra blot 99kr per dag.
  • Flere afdelinger i Aarhus området – derfor altid en afdeling nær dig
  • Lejeperiode fra morgen til morgen
  • Mulighed for at forlænge booking perioden mens lejemålet er i gang, såfremt bilen er ledig.

Lej en flyttebil

Hos Oscar kan du også leje flyttebiler i forskellige størrelse. Det gælder alt lige fra mindre varevogne til store flyttebiler med lift. Selve flytningen foregår i dit tempo, da du ikke er afhængig af flyttemænd. Derfor er vores priser også skruet helt i bund. Også her er der 100 kilometer inkluderet i prisen pr lejedag. Og ved du på forhånd, at du kommer til at køre længere end 100 kilometer, kan der købes flere kilometer på forhånd og derved opnå rabat.

Udforsk det du og dine medpassagerer ønsker at se i Aarhus

Tivoli Friheden i Aarhus

Smilets by er for mennesker i alle aldre og i større og mindre forsamlinger. Af den grund har vi sikret os, at der er forskellige biltyper tilrådighed i området, så det ikke er antallet, der sætter en stopper for jeres tur til Aarhus. Vi har nemlig alt både fra mindre personbiler til store minibusser.

Hvis du er interesseret i at leje trailere, autotrailere- eller transportere, udlejer vi også disse køretøjer.

 

Led ikke længe efter din afdeling

Uanset hvor du befinder dig i Aarhus området, har vi en lokalafdeling. Vi har omtrent 10 afdelinger i området, og du kan frit vælge, hvilken der passer dig bedst.

Vi har bevidst valgt at have mange afdelinger i Aarhus området, da vores kunder skal have en afdelingen i nærheden af sig, når du lægger vejen forbi landets anden største by.

Du behøver ikke at nå det hele på en dag

Aarhus Ø

Ved at leje en bil hos Oscar, kan du med fordele bruge flere dage på at se byen. Vi har derfor ikke sat nogen tidsbegrænsning på, og finder du under lejeperioden ud af, at lejeperioden skal forlænges, ringer du bare til vores kundeservice beder om at få lejemålet forlænget. Dette kan gøres såfremt bilen er ledig i den forlængede periode også.

Skulle i få brug for bilen i flere uger, kan i med fordel benytte jer af vores mini-leasing tilbud. Her er priserne presset helt i bund, og starter fra blot 99kr pr dag. Her er der 40 km inklusiv pr dag, og selvfølgelig med mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer.

De bedste vilkår til prisen

Vi håber, at vores billige billeje gør at opholdet i Aarhus bliver en succes. Hvad enten det er daglig transport eller en enkelt flytning. Vi håber også, at I benytter en af vore mange afdelinger og får gavn af den høje fleksibilitet.