Billeje Odense

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Udforsk det eventyrlige Odense med en fleksibel lejebil fra Oscar

Fyns centrale mødested er utvivlsomt Odense. Byen nævnes ofte i forbindelse med H.C. Andersen, da det som bekendt var her, forfatteren blev født og siden voksede op. Byen er Danmarks tredjestørste, og byder på et væld af seværdigheder.

Til at se alle seværdighederne kunne du passende booke en bil hos Oscar. Her sikrer du dig en billig og nem billeje. Vi har et bredt udvalg af forskellige biltyper, og derfor formentlig også en bil, du er tilfreds med.

Se vores afdelinger i Odense herunder, og brug søgebaren øverst på siden til at finde din ønskede lejebil. Vi glæder os til at se dig hos Oscar.

Odense C

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Østerbro 2, 5000 Odense C
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Odense S

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)
Svendborgvej 226, 5260 Odense S
Gå til afdeling

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Download Oscar's app her

Oscar Biludlejning app’en er på gaden, og du kan opnå en masse fordele med det samme. I app'en finder du nøglefri udlejninger, rabatter, ekstra inkluderede kilometer, samt muligheden for at gemme ubrugte ekstra kilometer til fremtidige bookinger.
Oplev alt dette og meget mere i Oscars app.

arrow-right
hero

Nyd en dejlig ferie uden stress

Med en lejebil har du sikret dig det transportmiddel, som du selv kan bestemme over. Det er altså dig, der afgør, hvor der køres hen, hvornår og hvor mange seværdigheder, der skal ses på ferien. Ved at leje bil Odense sparer du transportiden, og for ovenikøbet mere tid til oplevelserne.

For at få inspiration til Odendes mange oplevelser og seværdigheder, kan det anbefales, at du besøger VisitOdenses hjemmeside.

Under ens ferie er frihed altafgørende. Derfor skal i ikke tænke på, at nå en stram tidsplan grundet offentlig transport. Bilens frihed gør derfor, at I kan tilrettelægge ferien i det tempo, som I ønsker. Vi tilbyder derfor billig udlejning i Odense af enhver slags biler.

Slip dine bekymringer - vores billeje i Odense har mange fordele

Det kan være grænseoverskridende at skulle leje en bil. Hvad hvis jeg kører galt, er prisen nu dyr, og hvordan betaler jeg for benzin? Spørgsmålene er mange, men det er i vores bestræbelser at give dig de bedste vilkår. Lad os kigge nærmere på vores fordele herunder.

Hvordan gør jeg med brændstof og km, når jeg har lejet en bil ved Oscar?

I prisen får du 100 km inkl. pr. udlejningsdøgn, men brændstof skal du selv betale for. Har du brug for ekstra km, kan de tilkøbes, når du booker bilen.

Det betyder, at hvis du kører under 100km, skal du blot betale for det brændstof, som du forbruger i perioden. De 100 km dækker for slid på bilen mm. Hvis du allerede på forhånd ved, at du kommer til at køre længere end de 100 km, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer på forskud. På den måde opnår du en billigere pris, end hvis du betaler en kilometer pris pr ekstra overkørt kilometer over de 100 kilometer.

Priser helt ned fra 249 kroner pr. dag

Mandag til og med torsdag tilbyder vi udlejning fra blot 249 kr. pr. dag. Vi henvender os derfor til folk, som har brug for en billig bil i en kortere periode. Hvis du ønsker at leje i minimum 28 sammenhængende dage, tilbyder vi faktisk abonnemnetspriser fra blot 99 kr. pr. dag.

Vi har et bredt udvalg af biler i Odense

Vores sortiment indkluderer alt fra mindre personbiler over flyttebiler til minibusser. Så om i en få eller mange personer, skal der nok være en løsning til jer.

Vi skjuler ingen gebyrer for vores kunder

Om du booker bilen via hjemmesiden, kundeservice er i den fysiske afdeling, skjuler vi ingen gebyrer for dig. Det administrative proces er endvidere nem og enkel, og derfor kan du hurtigt komme ud og opleve Odense.

Ovenstående var blot udvalgte fordele hos Oscar. Skulle dette have ledt til yderligere spørgsmål, er du velkommen til at rette henvendelse til en af Odense afdelingerne eller vores kundeservice.

Har du brug for en lejebil i forbindelse med flytning i større eller mindre grad på Fyn?

Vi tilbyder også mindre og større varevogne samt flyttebiler med og uden lift. Med en flyttebil fra Oscar kan du selv strukturere din flytning. Her skal flyttemænd heller ikke involveres, hvorfor en sådan løsning er smart og billig.

Giver en større begivenhed anledning til mere plads i bilen, tilbyder vi også minibusser.

Skal du med vennerne på tur, eller kræver familiearrangement ekstra plads i bilen, så tilbyder vi hos Oscar også minibusser. Dette er en god og billig løsning, hvis ikke alle kan være i samme personbil. Desuden er det nemt at komme rundt på hele fyn i vores minibusser.

Foruden Odense bør I også opleve det resterende Fyn

Selvom Odense er et af Fyns centrale samlingspunkter, er der også andre dele af øen, der bestemt er besøgelsesværdig. Det kan eksempelvis anbefales at udforske Egeskov Slot, Naturama i Svendborg eller byerne i det sydlige Fyn, hvor havnemiljøet er unikt.

Flere afdelinger på Fyn

Foruden afdelingen i Odense C har vi også afdelinger andre steder på Fyn. Det drejer sig blandt andre om RingeSvendborg og Middelfart. Med andre ord er der altid en lokalafdeling i området nær dig.

Hvis du under lejeperioden finder ud af, at du har brug for bilen i flere dage, fordi du ikke nåede alle seværdighederne på Fyn, er det naturligvis numligt at forlænge lejeperioden på bilen, såfremt den er ledig. Hvis ikke står vi klar til at finde en anden bil til dig. Hvis lejemålet er længere end 28 dage, kan du med fordel benytte dig af vores bilabonnement. For at høre mere om det, kontakt da en af vores afdelinger, eller henvend dig til kundeservice.

Hyppigt stillede spørgsmål om biludlejning i Odense

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder:

Hvad koster det at leje en bil i Odense?

Du kan leje en bil fra kun 249,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Odense. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Hvorfor skal jeg vælge Oscar Biludlejning?

Hos Oscar Biludlejning finder du billige lejebiler i Odense til de skarpeste priser. Vi har et stort udvalg af biler, nem og enkel online booking og ingen skjulte gebyrer. Vores kunder er heller ikke i tvivl, hvorfor vi scorer over 4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Er der et afbestillingsgebyr?

Ved afbestilling indenfor 48 timer før afhentningstidspunktet, har Oscar ret til at opkræve hele beløbet. Hvis afbestillingen sker før 48 timer inden afhentning, vil du kun skulle betale 25% af lejeprisen. Ved afbestillingen eller spørgsmål om det, kontakt os på tlf. 42909048.

Oscar Biludlejning Oscar Biludlejning Logo Billeje Odense
Oscar Biludlejning Møllegade 32
8000 Aarhus C
DK
249,00 kr. til 599,00 kr. +45 42 90 90 48 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 13:00 08:00 - 13:00

Vi er stolte over vores flotte anmeldelser, hvor vi har en score på 4,5 ud af 5 på Trustpilot med over 1700 anmeldelser.