Billeje i Odense

Udforsk det eventyrlige Odense med en fleksibel lejebil fra Oscar biludlejning

Fyns centrale mødested er utvivlsomt Odense. Byen som ofte nævnes i forbindelse med H.C. Andersen, da det som bekendt var her, forfatteren blev født og siden voksede op. Byen er Danmarks tredjestørste, og byder på et væld af seværdigheder. Til at se alle seværdighederne kunne du passende booke en bil hos Oscar biludlejning. Her sikrer du dig en billig og nem billeje. Vi har et bredt udvalg af forskellige biltyper, og derfor formentlig også en bil, du er tilfreds med.

Adresse
Grønlandsgade 18
5000 Odense C
Telefon
71990370
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Adresse
Grønnevangen 56-58
5210 Odense NV
Telefon
71990370
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

Nyd en dejlig ferie uden stress

Med en lejebil har du sikret dig det transportmiddel, som du selv kan bestemme  over. Det er altså dig, der afgør, hvor der køres hen, hvornår og hvor mange seværdigheder, der skal ses på ferien. Med vores transportmiddel sparer du transportiden, og for ovenikøbet mere tid til oplevelserne.

For at få mere inspiration til Odendes mange oplevelser og seværdigheder, kan det anbefales, at du besøger VisitOdenses hjemmeside.

Under ens ferie er frihed altafgørende. Derfor skal i med billeje ikke tænke på, at nå en stram tidsplan grundet offentlig transport. Bilens frihed gør derfor, at I kan tilrettelægge ferien i det tempo, som I ønsker. Vi tilbyder derfor billig billeje i Odense af enhver art biler.

Slip dine bekymringer - vores billeje i Odense har mange fordele

Det kan være grænseoverskridende at skulle leje en bil. Hvad hvis jeg kører galt, er prisen nu dyr, og hvordan betaler jeg for benzin? Spørgsmålene er mange, men det er i vores bestræbelser at stå for billeje, der giver dig de bedste vilkår. Lad os kigge nærmere på vores fordele herunder.

Hvordan gør jeg med benzin, når jeg har lejet en bil ved Oscar?

Det betyder, at hvis du kører under 100km, skal du blot betale for det brændstof, som du forbruger i perioden. De 100km dækker for slid på bilen mm. Hvis du allerede på forhånd ved, at du kommer til at køre længere end de 100 kilometer, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer på forskud. På den måde opnår du en billigere pris, end hvis du betaler en kilometer pris pr ekstra overkørt kilometer over de 100 kilometer.

Oscar har flere afdelinger i Odense

Vi har både en afdeling i Odense C samt en i Odense NV, derfor vil der med garanti være en af vores afdelinger tæt på dig, når du befinder dig i Odense. Du kan derfor nemt og hurtigt opsøge vor afdeling, og derfor få det fulde ud af din lejeperiode.

Priser helt ned fra 249 kroner pr. dag

Mandag til og med torsdag tilbyder vi billej fra blot 199kr pr dag. Vi henvender os derfor til folk, som har brug for en billig bil i en kortere periode. Hvis du ønsker at leje i minimum 28 sammenhængende dage, tilbyder vi faktisk abonnemnetspriser fra blot 99kr pr dag.

Vi har et bredt udvalg af biler i Odense

Vores sortiment indkluderer alt fra mindre personbiler over flyttebiler til minibusser. Så om i en få eller mange personer, skal der nok være en løsning til jer.

Vi skjuler ingen gebyrer for vores kunder

Om du booker bilen via vores hjemmeside, kundeservice er i den fysiske afdeling, skjuler vi ingen gebyrer for dig. Det administrative proces er endvidere nem og enkel, og derfor kan du hurtigt komme ud og opleve Odense.

Ovenstående var blot udvalgte fordele hos Oscar. Skulle dette have ledt til yderligere spørgsmål, er du velkommen til at rette henvendelse til en af vores Odense afdeling eller vores kundeservice.

Har du brug for en lejebil i forbindelse med flytning i større eller mindre grad på Fyn?

Vi tilbyder også mindre og større varevogne samt flyttebiler med og uden lift. Med en flyttebil fra Oscar kan du selv strukturere din flytning. Her skal flyttemænd heller ikke involveres, hvorfor en sådan løsning er smart og billig.

Giver en større begivenhed anledning til mere plads i bilen, tilbyder vi også minibusser.

Skal du med vennerne på tur, eller kræver familiearrangement ekstra plads i bilen, så tilbyder vi hos Oscar også minibusser. Dette er en god og billig løsning, hvis ikke alle kan være i samme personbil. Desuden er det nemt at komme rundt på hele fyn i vores minibusser.

Foruden Odense bør I også opleve det resterende Fyn

Selvom Odense er Fyns centrale smalingspunkter, er der også andre dele af øen, der bestemt er besøgelsesværdig. Det kan eksempelvis anbefales at udforske Egeskov Slot, Naturama i Svendborg eller byerne i det sydlige Fyn, hvor havnemiljøet er unikt.

Flere afdelinger på Fyn

Foruden vores afdelinger i Odense C og Odense NV, har vi også afdelinger andre steder på Fyn. Det drejer sig blandt andre om Ringe, Svendborg og Middelfart. Med andre ord er der altid en lokalafdeling i området nær dig.

Hvis du under lejeperioden finder ud af, at du har brug for bilen i flere dage, fordi du ikke nåede alle seværdighederne på Fyn, er det naturligvis numligt at forlænge lejeperioden på bilen, såfremt den er ledig. Hvis ikke står vi klar til at finde en anden bil til dig. Hvis lejemålet er mere end 28 dage, kan du med fordel benytte dig af vores bilabonnement. For at høre mere om det, kontakt da en af vores afdelinger, eller henvend dig til kundeservice.