Oscar Biludlejning Logo 249,00 kr. til 1.259,00 kr. 194 Oscar Biludlejning ApS Næstved

Oscar Biludlejning Næstved

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Stabil A/S

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Næstved Skallegårdsvej 3
4700 Næstved
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Udstyr:
Aircondition

Chevrolet Spark

fra 249,00 kr. pr. dag
Mikrobil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
20 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Udvendig bredde
1,73 m
Udvendig højde
1,47 m
Udvendig længde
3,96 m
Trækkrog må laste
1150 kg

Udstyr:
Aircondition

Peugeot 208

fra 299,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
22,2 km/l
Med trækkrog
Mere information
Trækkrog må laste
800 kg
Lastevne
400 kg

Udstyr:
Aircondition, Sædevarme, USB

Citroën C3

fra 299,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
4 Sæder
Diesel
Automatisk
14,5 km/l
Med trækkrog
Mere information
Lastevne
330 kg

Udstyr:
Aircondition, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Bakkamera, Parkeringssensorer, USB, Fartpilot

Toyota Aygo X

fra 299,00 kr. pr. dag
Mikrobil
4 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
24,7 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Bakkamera, Parkeringssensorer, USB

Toyota Aygo X

fra 299,00 kr. pr. dag
Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
20 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Lastevne
440 kg

Udstyr:
Fartpilot, Aircondition, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, USB, Apple CarPlay

Citroën C3

fra 324,00 kr. pr. dag
Lille personbil
4 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
22,4 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Læs hvad vores kunder siger

Biludlejning Næstved

Velkommen hos Oscar Næstved. Gennem vores samarbejde med Stabil A/S Næstved er det muligt at leje biler i alle størrelser fra Næstved. Vi har alt fra små personbiler til stationcars, fra flyttebil til minibusser. Vi tilbyder lavpris biludlejning, og det betyder, at du kan leje en bil fra blot 249 kroner pr. dag! Søg for at se hvilke biler Næstved afdelingen har ledige.

Billeje Næstved - Fordele ved at leje en bil hos Oscar:

  • Prisen på biludlejning starter fra blot 249kr pr dag for en lejebil.
  • Du har 100 km. inkluderet pr. dag, når du lejer en bil ved Oscar. Brug slideren oppe i toppen af siden, når du har klikket på en bil for at se, hvor meget ekstra kilometer koster udover de 100 inkluderede.
  • Vores priser inkluderer også; vejhjælp i Danmark, ansvarsforsikring og service
  • Vi accepterer modtagelse af biler uden for normale åbningstider
  • Vi sparer din tid ved at klare de administrative opgaver mens du igang med din biludlejning.
  • Nem og enkel booking online - Du kan se, om der er en ledig tid til at booke en bil i din ønskede lejeperiode ved at søge øverst på siden. Du kan også se afdelingens åbningstider, deres adresse og pris

Modsat de fleste andre biludlejere, så accepterer vi også biludlejning til personer under 23. Prisen er helt den samme. Vi kræver blot et højere depositum.

Husk altid at medbringe sygesikring og kørekort, når du skal afhente din lejebil. Vores afdeling i Næstved accepterer både debetkort og kreditkort.

Ønsker du at høre mere om vores udlejning af elbiler, så kan du læse mere om at leje en elbil her.

Flytter du?

Flyttefirmaer tilbyder flytning og flyttemænd til skyhøje priser. Er du også træt af det? Hos Oscar i Næstved kan du vælge det billige alternativ – lej din egen flyttebil! Vi tilbyder store og små flyttebiler, og alle vores køretøjer kan køres med et almindeligt lille kørekort (B-kørekort).

Vi har helt sikkert en flyttebil til dit behov, og til fordelagtige priser. Vi tilbyder både varevogne og flyttebiler i forskellige størrelser alt efter dit behov. Skulle vores store flyttebiler på op til 21m3 ikke være nok til dig, så tilbyder vi hos Oscar også trailerudlejning, som du kan hægte efter din flyttebil med anhængertræk.

Pris på depositum ved lejebil

Ved at leje en bil hos vores afdeling i Næstved, kan der forekomme et depositum. Størrelsen på depositummet kan variere af din alder, lejebil samt betalingskort. Hvis dit betalingskort er et kreditkort, vil du ikke skulle aflægge et depositum. Har du derimod et debetkort, vil der være et depositum, som du naturligvis får tilbage efter endt lejeperiode, såfremt alt er gået, som det skulle.

En tur med hele familien eller alle vennerne

Har du også prøvet at være for mange mennesker samlet, til at kunne være i én bil? Hos Oscar biludlejning Næstved har vi løsningen på det problem, og håber at kan opfylde dit behov. Du kan nemlig leje en minibus med plads til alle på en gang! Vi har minibusser med plads til 6-9 personer, og de kan alle køres med et lille kørekort (B-kørekort)

Hvis turen går til Sydvestsjælland, så anbefaler vi at besøge VisitSydkystdanmarks hjemmeside for inspiration til ture, attraktioner og oplevelser. Hvis I kører ud af Danmark, skal I huske at tilkøbe en udlandskørselsforsikring, da vejhjælp på den lejede bil så også gælder i udlandet.

Har du spørgsmål til din biludlejning i Næstved?

Kundeservice sidder klar alle ugens dage til at besvare dine spørgsmål vedrørende biludlejning i Næstved. Vi strikker også gerne et tilbud sammen efter hvad dit behov må være. Vores åbningstider i kundeservice er 8:00-18:00 i hverdagene samt 8:00-13:00 i weekenden og helligdage. Brug vores kontaktformular her, eller ring til os på 42909048 og book en tid til din næste biludlejning. Du kan også se på vores hjemmeside, om der er en bil ledig i Næstved ved at bruge søgefunktionen øverst på siden.

Bedøm din oplevelse hos Oscar Næstved

Hjælp os med at blive bedre! Skriv en anmeldelse på Google, og fortæl os om din oplevelse med en lejebil i vores afdeling i Næstved. Så kan andre i Danmark se din vurdering af bil udlejning Næstved med priser fra blot 249 kr. pr. dag.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,4 ud af 5 på Trustpilot med over 2800 anmeldelser.

Andre kunder i Næstved spørger også om

Nedenunder finder du et udvalg af populære spørgsmål angående vores biludlejning i Næstved:

Hvor meget koster det at leje en bil i Næstved?

Hos Oscar har vi nogle af Danmark bedste priser på biludlejning, og derfor kan du booke vores lejebiler fra 249,00 kr. pr. dag i Næstved.

Må jeg godt selv føre en varevogn eller flyttebil?

Ja, alle med et almindeligt dansk kørekort (kategori B kørekort) må føre vores varevogne og flyttebiler. Du kan leje en varevogn eller flyttebil i Næstved ved at bruge søgefunktionen her på hjemmesiden.

Tager I et gebyr for ungudlejning?

Nej, det gør vi ikke. Når du lejer en bil i Næstved, betaler du det samme uanset din alder. Du vil muligvis blive opkrævet et højere depositum, hvis du er under 25 år, men det får du selvfølgelig tilbagebetalt efter endt leje. Enkelte biler kan have en aldersbegrænsning.

Kan jeg få rabat, når jeg lejer en bil?

Ja, det kan du. Vi giver minimum 10% rabat på dagsprisen på normale bookinger, når du booker en bil gennem vores app. Hent derfor appen ned på din telefon og lej en bil i Næstved herigennem.