Oscar Biludlejning Logo 288,00 kr. til 941,00 kr. 1131 Oscar Biludlejning ApS Brøndby Strand

Oscar Biludlejning Brøndby Strand

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

ABA Service ApS

Modtager ikke biler udenfor åbningstid

Adresse

Oscar Biludlejning Brøndby Strand Tjørnevangen 6
2660 Brøndby Strand
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
Udvendig bredde
1,78 m
Udvendig højde
1,66 m
Udvendig længde
4,14 m
Indvendig bredde
1,78 m
Indvendig højde
1,66 m
Indvendig længde
4,14 m
Indvendig størrelse
12,23 m³
Lastevne
555 kg

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, USB

Fiat 500L

fra 288,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
16,1 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Læs hvad vores kunder siger

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,3 ud af 5 med mere end 3400 anmeldelser.

Lej bil i Brøndby Strand

Velkommen til Brøndby Strand - en dynamisk by med både idyl og fart over feltet. Her kan du nyde alt fra naturskønne omgivelser til et pulserende byliv. Og når du har brug for at komme rundt, står Oscar Biludlejning klar til at hjælpe. Som en del af byens puls har vi hjulpet både turister og lokale med biludlejning i Brøndby Strand siden december 2022. Hos os finder du altid en bil, der passer til dit behov. Derfor er valget let – næste gang du skal leje en bil i Brøndby Strand, så vælg os i Oscar Biludlejning. Vi glæder os til at hjælpe dig på farten!

Oscar Biludlejning - Drevet af Lokale Bilforhandlere

En af nøglerne til vores succes hos Oscar Biludlejning er, at vores virksomhed drives af lokale bilforhandlere. Dette særpræg i vores forretningsmodel giver os et par markante fordele. Først og fremmest sikrer det, at du altid vil modtage personlig service og lokal ekspertise, når du lejer en bil hos os. Vores partnere kender lokalområdet ud og ind og kan derfor give dig de bedste råd om, hvilken bil der passer bedst til dine behov. Desuden er vores lokale bilforhandlere engagerede i at opretholde et godt omdømme i lokalsamfundet, hvilket afspejles i topkvaliteten af vores tjenester.

Står du uden bil og transport? Lej en bil i Brøndby Strand

Oscar Biludlejning i Brøndby Strand drives af vores lokale partner, Cphbiludlejning ApS. Med et udvalg på over 20 køretøjer sikrer de, at vi altid har den rette bil til netop dine behov. Uanset om du har brug for en kompakt bil til bykørsel, en rummelig bil til familieturen, eller en varevogn til flytning, har vi det hele!

Lej varevogn hos Oscar Biludlejning

Har du brug for ekstra plads til at transportere større genstande? Hos Oscar Biludlejning i Brøndby Strand tilbyder vi et alsidigt udvalg af varevogne. Uanset om du skal flytte, køre større varer eller har brug for ekstra plads til din weekendtur, så har vi en varevogn, der passer til opgaven.

Lej minibus hos Oscar Biludlejning i Brøndby Strand

Har du brug for ekstra siddepladser til en gruppetur? Hos Oscar Biludlejning i Brøndby Strand har vi minibuser klar til din udlejning. Vores minibuser er perfekte til gruppeudflugter, foreningsture, familiefester og meget mere. Klik her og se vores minibusser i Brøndby Strand.

Leje af flyttebil hos Oscar Biludlejning i Brøndby Strand

Hvis du står foran en større flytteopgave, er vores udvalg af flyttebiler lige hvad du har brug for. Vi tilbyder et bredt udvalg af flyttebiler, så du kan finde den størrelse, der passer perfekt til dit behov. Uanset om du skal flytte en hel lejlighed eller blot nogle få møbler, kan du finde den rette løsning hos os.

Kom og besøg os!

Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den rette bil til dit næste eventyr, arbejdsopgave eller transportbehov. Husk på, at vores kundeservice altid er klar til at assistere dig, sørge for, at du får en behagelig oplevelse, og give dig det du har brug for - en pålidelig, komfortabel bil. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Oscar Biludlejning i Brøndby Strand!

Oscar Biludlejnings Fleksible Bilabonnement i Brøndby Strand

Hos Oscar Biludlejning går vi en ekstra mil for at møde dine specifikke behov. Vi stræber efter at levere den mest fleksible og nemme løsning for dig. Derfor er vi glade for at præsentere vores bilabonnementstjeneste i Brøndby Strand.

Ingen Binding – Månedsvis Opsigelse

Med Oscar Biludlejnings bilabonnement er du aldrig bundet til langtidskontrakter. Vi mener, at du skal have frihed til at vælge og skifte efter dine behov. Derfor tilbyder vi en fleksibel bilabonnementstjeneste, hvor du kan opsige dit abonnement fra måned til måned. Dette gør det nemt for dig at tilpasse vores service efter dine skiftende behov.

Inkluderet Forsikring, Service og Afgifter

Hos Oscar Biludlejning er vores bilabonnement inklusiv forsikring, service og alle afgifter. Det betyder at du ikke skal bekymre dig om uforudsete omkostninger. Alt, hvad du skal gøre, er at betale den månedlige ydelse – og resten er dækket af os, så du kan nyde din køretur sikkert og ubekymret.

Ingen Udbetaling

Med Oscar Biludlejnings bilabonnement behøver du ikke at bekymre dig om at betale en større sum penge på forhånd. Vi kræver ingen udbetaling! Din frihed og fleksibilitet er vores prioritet, og vi er forpligtet til at gøre biludlejning så nemt som muligt for dig.

Gør din rejse rundt i Brøndby Strand så behagelig og ubesværet som muligt med vores fleksible bilabonnementstjeneste. Vi glæder os til at betjene dig hos Oscar Biludlejning!

Besøg disse fantastiske attraktioner i og omkring Brøndby Strand med din lejede bil fra Oscar Biludlejning

Planlægger du at leje en bil i Brøndby Strand og tage på eventyr for at udforske de mange spændende seværdigheder? Her er nogle forslag til nogle seværdigheder, som du nemt kan nå i din lejede bil fra Oscar Biludlejning.

Brøndby Strand Strandpark

Med din lejede bil kan du køre over og nyde nogle solrige øjeblikke på Brøndby Strand Strandpark. Denne smukke park ved kysten er det perfekte sted at tilbringe en afslappet dag med familien eller vennerne.

Oplevelsescenter Vestvolden

Oplevelsescenter Vestvolden er et historisk sted, der fortæller historiet om Københavns tidligere forsvarsværk. Med din lejede bil fra Oscar Biludlejning kan du nemt køre til dette interessante museum, som viser en vigtig del af Danmarks historie.

Arken Museum for Moderne Kunst

Arken Museum for Moderne Kunst, der ligger en kort køretur fra Brøndby Strand, er et fantastisk sted at besøge for kunstelskere. Her vil du finde en imponerende samling af moderne og samtidskunst.

Vikingeskibsmuseet i Roskilde

Vikingeskibsmuseet i Roskilde er en kort køretur væk i din lejede bil fra Oscar Biludlejning. Dette spændende museum giver en fantastisk indsigt i vikingernes liv og traditioner.

Frilandsmuseet i Lyngby

Frilandsmuseet i Lyngby, også kun en bil tur væk, er et af de største og ældste frilandsmuseer i verden. Her kan du opleve, hvordan danskernes liv var fra 1650 til 1950.

Vi håber, du vil nyde disse spændende attraktioner i og omkring Brøndby Strand med din lejede bil fra Oscar Biludlejning. Kør sikkert!

Hyppigt stillede spørgsmål til biludlejning i Brøndby Strand

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder i Brøndby Strand:

Hvad koster biludlejning i Brøndby Strand?

Du kan leje en bil fra kun 0 pr. dag hos Oscar Biludlejning i Brøndby Strand. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Kræver det et særligt kørekort at leje en flyttebil?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at føre en varevogn, minibus eller flyttebil. Alle vores vogne i Brøndby Strand må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort), så du kan med glæde booke disse biler hos os.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris i Brøndby Strand, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Hvordan får jeg rabat på biludlejning?

Når du lejer en bil hos Oscar Biludlejning Brøndby Strand, kan du få rabat på din booking ved at bruge vores app. I Oscars app får du adgang til vores loyalitetsprogram, som giver minimum 10% på dagsprisen på normale bookinger.