Oscar Biludlejning Logo 249,00 kr. til 1.153,00 kr. 241 Oscar Biludlejning ApS Roskilde

Oscar Biludlejning Roskilde

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

LBA Biler ApS

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Roskilde Københavnsvej 261
4000 Roskilde
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Udstyr:
Bluetooth, Aircondition, Fartpilot, GPS, Sædevarme, Isofix, USB, Vinterdæk

Renault Clio

fra 249,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
17 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Bluetooth, Aircondition, Fartpilot, Isofix, Vinterdæk

Opel Corsa

fra 249,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
20 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Apple CarPlay, Vinterdæk, Aircondition

Citroën C3

fra 249,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
21 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Parkeringssensorer, Apple CarPlay, Vinterdæk

Peugeot 308

fra 299,00 kr. pr. dag
Mellemklassebil
5 Døre
5 Sæder
Diesel
Manuel
31 km/l
Med trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Apple CarPlay, Vinterdæk

Citroën C3

fra 299,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Diesel
Manuel
30 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, GPS, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Parkeringssensorer, USB, Vinterdæk

Opel Mokka

fra 349,00 kr. pr. dag
Mellemklassebil
5 Døre
5 Sæder
Diesel
Automatisk
20 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Læs hvad vores kunder siger

Billeje i Roskilde hos Oscar

Velkommen hos Oscar Biludlejning Roskilde. I samarbejde med LBA Biler ApS tilbyder vi billig biludlejning til alle i Roskilde til Danmarks laveste priser. Vores flåde består af et stort udvalg af velholdte personbiler - små som store - såvel som flyttebiler, varevogne og minibusser. Vi har bilen til alle behov, og vi er sikre på, at vi også har bilen du står og mangler!

Hos Oscar Biludlejning Roskilde starter priserne fra 249 kr. pr. dag.

Der er mange gode grunde til at vælge Oscar i Roskilde

Vi har altid god service, billig billeje og fleksible løsninger, som passer dine behov, men der er flere gode grunde til at vælge os:

  • Hos Oscar Biludlejning Roskilde er der altid 100 km gratis at køre pr. udlejningsdøgn. Dette sparer dig for en formue i kørte kilometer, hvis du ikke skal køre ret langt. Hvis du har brug for flere kilometer end de inkluderede, så tilbyder vi billigt tilkøb af ekstra kilometer, hvis dette aftales på forhånd.
  • Vores priser inkluderer de lovpligtige ansvars- og kaskoforsikringer, så du altid kan føle dig tryg på vejen.
  • Vi har altid nem og hurtig reservation af din ønskede bil online. Vi har sørget for, at du slipper for alt besvær, når du lejer hos Oscar.
  • Hvis du er under 25 år har du også mulighed for at leje en bil i Roskilde, blot mod et højere depositum. Dette depositum betales selvfølgelig tilbage ved lejens udløb, såfremt bilen er i samme stand som ved afhentning.

Ved afhentning af din billeje i Roskilde skal du blot medbringe kørekort og dit gule sygesikringsbevis, så klarer vi resten.

Lej bil på abonnement i Roskilde

Som noget særligt tilbyder vi langtidsudlejning hos Oscar Biludlejning. Vi kalder det: Oscar Bilabonnement.

Du kan leje en bil i over 28 dage fra blot 99,- pr. dag med alt inklusiv. Vores bilabonnement er et alternativ til traditionel leasing, og er for dig, som har brug for en bil i en måned eller længere, men ikke ønsker at binde dig i flere år. Samtidig skal du heller ikke betale en stor udbetaling, som du skal ved traditionel leasing.

Denne form for biludlejning inkluderer forsikringer, ejerafgift, vejhjælp osv. Du skal kun tanke bilen! Nemmere bliver biludlejning ikke.

Læs mere om vores Bilabonnement og find den rette bil til netop dine behov! Vi har et stort udvalg af biler i Roskilde, som du kan leje på abonnement.

Leje af flyttebil og varevogn i Roskilde

Uanset om du skal i gang med det helt store flytteprojekt, eller om du blot skal flytte nogle enkelte ting, så har vi flyttebilen eller varevognen, der passer til dine behov, og vi hjælper dig gerne med dine ønsker.

At flytte er ofte forbundet med dyre udgifter til et flyttefirma, men ved at leje en flyttebil i Roskilde, kan du spare en masse penge i og med du kan stå for flytningen selv. Lej en flyttebil hos os og spar mange penge, som kan bruges på noget sjovere. Alle vores flyttebiler er udstyret med en elektrisk lift og må køres med almindelig kørekort (B-kørekort).

Er flyttebilen for stor til dit behov, kan du med fordel leje en varevogn i stedet. Vi har varevogne i forskellige størrelser, og enkelte med trækkrog - dette kan ses ved at klikke påInfo ikonet ud for bilen. Alle varevogne må ligeledes køres med almindelig kørekort.

Lej en minibus hos Oscar i Roskilde

Hos Oscar Biludlejning i Roskilde tilbyder vi også udlejning af minibusser, hvor vores brede udvalg af 9-personers minibusser er perfekt til grupper, der ønsker at rejse sammen, uanset om det er en udflugt med vennerne, en familiesammenkomst eller en forretningsrejse.

Vi forstår, at komfort og plads er afgørende, når man rejser med en større gruppe, og derfor har vi velholdte minibusser, der passer til dine behov. At leje en passagerbus i Roskilde fra Oscar Biludlejning er en bekvem og overkommelig mulighed for at komme på farten sammen. Stol på os til alle dine behov for leje af minibus i Roskilde, og nyd en bekymringsfri tur med dit selskab.

Biludlejning til erhverv med Oscar i Roskilde

Hvis I har brug for pålidelig og bekvem biludlejning til erhverv i Roskilde, er Oscar her for at imødekomme jeres behov. Vores erhvervsløsning gør det nemt for virksomheder at leje firmabiler i Roskilde og få adgang til en bred vifte af biltyper, der passer til jeres specifikke krav.

Uanset om I har brug for en økonomisk bil til daglige opgaver eller en rummelig varevogn til større projekter, har vi netop lejebilen til jer.

Vores mål er at gøre processen med at leje en firmabil problemfri, så I kan fokusere på jeres virksomheds succes. Så hvis I søger efter pålidelig biludlejning til erhverv i Roskilde, er vi jeres pålidelige partner med en bred vifte af valgmuligheder, der passer til jeres behov.

Lej firmabil i Roskilde med os, og få adgang til den fleksibilitet og pålidelighed, jeres virksomhed fortjener.

Oplev Roskilde fra sin bedste side

Roskilde har utrolig meget at byde på, og det bliver næppe lettere at komme rundt end med en lejebil. Besøg for eksempel den verdensberømte Roskilde Domkirke, som er optaget på UNESCO's verdensarvsliste - domkirken er endda den kirke, der har flest konger og dronninger begravet i hele verden.

Når du er i Roskilde kan vi også varmt anbefale et besøg på Vikingeskibsmuseet. På vikingeskibsmuseet i Roskilde kan du blandt andet opleve nogle af de mere end 1000 år gamle vikingeskibe fra Roskilde fjord, og i sommersæsonen kan du endda komme med ud og sejle i Roskilde fjord – det er en stor oplevelse!

I Roskilde finder du et hav af muligheder året rundt, uanset om du er på jagt efter udflugter, oplevelser, seværdigheder eller arrangementer. Vi anbefaler at besøg på VisitRoskildes hjemmeside for at finde endnu mere inspiration til dit ophold i Roskilde.

Vi anbefaler alle, som besøger Roskilde, at booke en lejebil, så turen bliver så nem og komfortabel som mulig. Med billeje i Roskilde hos Oscar bliver det ikke nemmere, og heller ikke billigere.

Vi vil gerne høre din mening!

Hjælp os med at blive bedre. Skriv en anmeldelse om din oplevelse vores biludlejning hos Oscar Roskilde.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot med over 3400 anmeldelser.

Hyppigt stillede spørgsmål til biludlejning i Roskilde

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder i Roskilde:

Hvad koster biludlejning i Roskilde?

Du kan leje en bil fra kun 249 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Roskilde. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Kræver det et særligt kørekort at leje en flyttebil i Roskilde?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at føre en varevogn, minibus eller flyttebil. Alle vores vogne i Roskilde må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort), så du kan med glæde booke disse biler hos os.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris i Roskilde, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Hvordan får jeg rabat på biludlejning i Roskilde?

Når du lejer en bil hos Oscar Biludlejning Roskilde, kan du få rabat på din booking ved at bruge vores app. I Oscars app får du adgang til vores loyalitetsprogram, som giver minimum 10% på dagsprisen på normale bookinger.