Oscar 42 90 90 48
Oscar Biludlejnings Logo $ 241 Facaden af Oscar Biludlejning Roskilde

Oscar Biludlejning Roskilde

Personbiler
Varevogne
Flyttebiler
Minibusser

LBA Biler ApS

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Roskilde Københavnsvej 261
4000 Roskilde
DK

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
Trækkrog må laste
776 kg

Funktioner:
Aircon, Fartpilot, vinterdæk

Peugeot 208

249,00 kr. pr. dag
2014 Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
23 km/l
Med trækkrog
Mere information

Funktioner:
Aircon, Fartpilot, Sædevarme, El-ruder, Navi

Peugeot 208

249,00 kr. pr. dag
2015 Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
22 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Funktioner:
Aircon, Fartpilot, Sædevarme, parrot

Peugeot 208

249,00 kr. pr. dag
2014 Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
23 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Funktioner:
Aircon, Fartpilot, Sædevarme, El-ruder

Peugeot 208

249,00 kr. pr. dag
2014 Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
23 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Funktioner:
Aircon, Fartpilot

Pris pr. dag:
Mandag 249,00 kr.
Tirsdag 249,00 kr.
Onsdag 249,00 kr.
Torsdag 249,00 kr.
Fredag 299,00 kr.
Lørdag 299,00 kr.
Søndag 299,00 kr.
Helligdage 299,00 kr.

Opel Corsa

fra 249,00 kr. pr. dag
2014 Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
19,6 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Trækkrog må laste
1300 kg

Funktioner:
Bluetooth, Aircon, Fartpilot, Sædevarme

Peugeot 308 1.6 HDi

369,00 kr. pr. dag
2014 Mellemklassebil
5 Døre
5 Sæder
Diesel
Manuel
27 km/l
Med trækkrog
Mere information

Det er ikke kun noget vi siger…

Billeje i Roskilde hos Oscar

Velkommen hos Oscar Biludlejning Roskilde. I samarbejde med LBA Biler tilbyder vi billig biludlejning til alle i Roskilde til Danmarks laveste priser. Vores flåde består af et stort udvalg af velholdte personbiler - små som store - såvel som flyttebiler, varevogne og minibusser. Vi har bilen til alle behov, og vi er sikre på, at vi også har bilen du står og mangler!

Hos Oscar Biludlejning Roskilde starter priserne fra 249,- pr. dag. Til trods for den lave pris, så kan du få op til 20% rabat på din billeje, hvis du lejer i flere sammenhængende dage. Hvis din billeje varer 7 sammenhængende dage, så giver vi 10% rabat på lejeprisen - varer den 14 sammenhængende dage, så giver vi 15% rabat - varer den 21 sammenhængende dage, så giver vi 20% rabat.

Der er mange gode grunde til at vælge Oscar

Vi har altid god service, billig billeje og fleksible løsninger som passer dine behov, men der er flere gode grunde til at vælge os:

  • Hos Oscar Biludlejning Roskilde er der altid 100 km gratis at køre pr. udlejningsdøgn. Dette sparer dig for en formue i kørte kilometer, hvis du ikke skal køre ret langt. Hvis du har brug for flere kilometer end de inkluderede, så tilbyder vi billigt tilkøb af ekstra kilometer, hvis dette aftales på forhånd.
  • Vores priser inkluderer de lovpligtige ansvars- og kaskoforsikringer, så du altid kan føle dig tryg på vejen.
  • Vi har altid nem og hurtig reservation af din ønskede bil online. Vi har sørget for, at du slipper for alt besvær, når du lejer hos Oscar.
  • Hvis du er under 25 år har du også mulighed for at leje en bil i Roskilde, blot mod et højere depositum. Dette depositum betales selvfølgelig tilbage ved lejens udløb, såfremt bilen er i samme stand som ved afhentning.

Ved afhentning af din lejebil skal du blot medbringe kørekort og dit gule sygesikringsbevis, så klarer vi resten.

Lej bil på abonnement

Som noget særligt tilbyder vi langtidsudlejning hos Oscar Biludlejning. Vi kalder det: Oscar Bilabonnement.

Du kan leje en bil i over 28 dage fra blot 99,- pr. dag med alt inklusiv. Vores bilabonnement er et alternativ til traditionel leasing, og er for dig, som har brug for en bil i en måned eller længere, men ikke ønsker at binde dig i flere år. Samtidig skal du heller ikke betale en stor udbetaling, som du skal ved traditionel leasing.

Denne form for biludlejning inkluderer forsikringer, ejerafgift, vejhjælp osv. Du skal kun tanke bilen! Nemmere bliver biludlejning ikke.

Læs mere om vores Bilabonnement og find den rette bil til netop dine behov! Vi har et stort udvalg af biler i Roskilde, som du kan leje på abonnement.

Oplev Roskilde fra sin bedste side

Roskilde har utrolig meget at byde på, og det bliver næppe lettere at komme rundt end med en lejebil. Besøg for eksempel den verdensberømte Roskilde Domkirke, som er optaget på UNESCO's verdensarvsliste - domkirken er endda den kirke, der har flest konger og dronninger begravet i hele verden.

Når du er i Roskilde kan vi også varmt anbefale et besøg på Vikingeskibsmuseet. På vikingeskibsmuseet i Roskilde kan du blandt andet opleve nogle af de mere end 1000 år gamle vikingeskibe fra Roskilde fjord, og i sommersæsonen kan du endda komme med ud og sejle i Roskilde fjord – det er en stor oplevelse!

I Roskilde finder du et hav af muligheder året rundt, uanset om du er på jagt efter udflugter, oplevelser, seværdigheder eller arrangementer. Vi anbefaler at besøg på VisitRoskildes hjemmeside for at finde endnu mere inspiration til dit ophold i Roskilde.

Vi anbefaler alle, som besøger Roskilde, at booke en lejebil, så turen bliver så nem og komfortabel som mulig. Med billeje i Roskilde hos Oscar bliver det ikke nemmere, og heller ikke billigere.

Flyttebil eller varevogn, lej den hos os

Uanset om du skal i gang med det helt store flytteprojekt, eller om du blot skal flytte nogle enkelte ting, så har vi bilen, der passer til dine behov, og vi hjælper dig gerne med dine ønsker.

At flytte er ofte forbundet med dyre udgifter til et flyttefirma, men ved at leje en flyttebil kan du spare en masse penge i og med du kan stå for flytningen selv. Lej en flyttebil hos os, og spar mange penge, som kan bruges på noget sjovere. Alle vores flyttebiler er udstyret med en elektrisk lift og må køres med almindelig kørekort (B-kørekort).

Er flyttebilen for stor til dit behov, kan du med fordel leje en varevogn i stedet. Vi har varevogne i forskellige størrelser, og enkelte med trækkrog - dette kan ses ved at klikke på "Info" ikonet ud for bilen. Alle varevogne må ligeledes køres med almindelig kørekort.

Vi vil gerne høre din mening!

Hjælp os med at blive bedre. Skriv en anmeldelse om din oplevelse vores biludlejning hos Oscar Roskilde.

BILUDLEJNING