Oscar Biludlejning Logo 249,00 kr. til 1.209,00 kr. 621 Oscar Biludlejning ApS Herning

Oscar Biludlejning Herning

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Ketner A/S (Herning)

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Herning Cypresvej 2
7400 Herning
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Udstyr:
Aircondition, Bluetooth

Toyota Aygo

fra 249,00 kr. pr. dag
Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
26,3 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Bluetooth

Toyota Aygo

fra 249,00 kr. pr. dag
Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
26,3 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Bakkamera, Apple CarPlay, Sædevarme, Aircondition, Bluetooth, Fartpilot, Isofix, Parkeringssensorer, USB

Peugeot 208

fra 299,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
26,3 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Bakkamera, Apple CarPlay

Peugeot 208

fra 299,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
26,3 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Bakkamera, Apple CarPlay

Peugeot 208

fra 299,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
26,3 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, GPS, Parkeringssensorer, Apple CarPlay, USB, Bakkamera

Dacia Jogger

fra 449,00 kr. pr. dag
Stor personbil
5 Døre
7 Sæder
Benzin
Manuel
17,5 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Læs hvad vores kunder siger

Billig Billeje Herning

I samarbejde med Ketner A/S tilbyder vi dig billig biludlejning i Herning og har altid en fantastisk pris klar i Herning og omegn. Vi har et stort udvalg af biler og derfor kan du leje personbiler, minibusser, flyttebiler og varevogne hos os.

Hvorfor vælge Oscar Biludlejning Herning?

  • Biludlejning fra kun 249,- pr. dag
  • De nødvendige forsikringer er inkluderet i prisen og du får 100 kilometer inkluderet i din biludlejning pr. dag
  • Vi har ingen skjulte gebyrer i din biludlejning
  • Hurtig og nem online booking af bil
  • Samme priser på din bil uanset alder

Hos os bliver det ikke en dyr fornøjelse at leje bil i Herning og vi stræber efter at det skal forblive sådan. Derfor får du 100 km gratis pr. dag, du lejer din bil, samtidig med, at de lovpligtige forsikringer er med i prisen. Hvis de inkluderede kilometer ikke dækker dit behov, kan du tilkøbe ekstra kilometer på din bil til en god pris.

Leje af flyttebil og varevogn i Herning

Du kan også leje en flyttebil for at gøre din flytning lidt lettere. Vores flyttebiler i Herning er op til 21m3, hvilket gør, at det ikke kræver mange køreture at flytte. Med en elektrisk lift på vores flyttebiler bliver det nemt at få store og tunge møbler ind i bilen. Du opnår en stor besparelse ved at leje en flyttebil i Herning frem for at bestille en flyttemand.

Hvis en flyttebil er for stor, kan du leje en varevogn i stedet. Vi har varevogne i forskellige størrelser, så vi har helt sikkert en varevogn, som passer dit behov, uanset om du skal transportere møbler, din egen er på værksted eller noget tredje.

Alle vores biler må køres med lille kørekort (B-kørekort).

Lej minibus i Herning med plads til alle

Når man skal på ferie eller weekendtur med venner eller familien, er der ikke altid sæder nok i en personbil – hos Oscar Herning har vi en løsning! Du kan nemlig leje en minibus.

Fyld din bil med mange personer, og gør din billeje lidt sjovere. Vi udlejer minibusser, som kan rumme helt op til 9 personer, samt jeres bagage. Ligesom alle vores andre biler, kan disse også køres med lille kørekort.

Skal du bruge bilen til at køre til udlandet, bedes dette aftalt på tlf.: 42 90 90 48.

Seværdigheder i Herning for både børn og voksne

Nedenfor er en liste af populære seværdigheder i Herning, som nemt kan opleves med en lejebil fra Oscar.

MCH Herning Kongrescenter

Dette er en af de største kongres- og konferencecentre i Danmark. Stedet er kendt for at være vært for en række forskellige events, herunder koncerter, sportsbegivenheder, messer og udstillinger.

Herning Museum

Dette museum fokuserer på historien og kulturen i Herning og omegn. Museet har udstillinger om emner som industri, landbrug og kunst, og det inkluderer også en samling af genstande fra den lokale kunstner Carl-Henning Pedersen.

Textilforum Herning

Dette er et museum, der viser Hernings stærke tradition for tekstilproduktion og design. Museet har en samling af gamle tekstilmaskiner og viser også moderne design og innovation inden for tekstilindustrien.

Baboon City

Dette er en indendørs legeplads og aktivitetscenter, der er designet til børn i alderen 0-12 år. Stedet har masser af sjove aktiviteter og forlystelser, og det er en populær destination for familier med børn.

Elia skulpturen

Dette er et imponerende kunstværk, der er skabt af den anerkendte kunstner Ingvar Cronhammar. Skulpturen er en 60 meter høj konstruktion i rustfrit stål, og den er en af de mest ikoniske vartegn i Herning.

Jyske Bank Boxen

Dette er en multiarena og sportsarena, der er designet til at huse store sportsbegivenheder og koncerter. Arenaen er en af de største i Danmark og har plads til mere end 12.000 tilskuere.

Biludlejning på abonnementsform uden udbetaling

Oscar Biludlejning Herning har et stort udvalg af biler, du kan vælge imellem, så du altid kan finde den helt rette lejebil. Vi tilbyder biludlejning fra dag til dag, men du kan også lave din biludlejning til en langtidsleje via vores fantastiske bilabonnement.

Vores bilabonnement giver dig endnu mere glæde i hverdagen. Via vores bilabonnement tilbyder vi dig en lejebil uden udbetaling og til en markant lavere dagspris. Når du søger efter en bil hos Oscar Biludlejning i Herning, skal du vælge min. 28 dage for at få adgang til bilabonnement.

Du vælger selv hvor lang tid din billeje skal være, vi opkræver blot en fast lav pris hver måned, så du ikke skal tænke på andet end at nyde din bil.

Biludlejning til erhverv i Herning

Oscar Biludlejning tilbyder en række forskellige biludlejningstjenester til erhvervskunder i Herning og omegn. Vi har et bredt udvalg af biler, herunder personbiler, varevogne og minibusser, der kan lejes til konkurrencedygtige priser.

Når du lejer en bil til erhvervsmæssig brug hos Oscar Biludlejning i Herning, får du en pålidelig og fleksibel transportløsning, der kan tilpasses dine behov. Du kan leje en bil i kortere eller længere tid alt efter behov, og der er mulighed for at få en fast månedlig pris ved længerevarende lejeperioder.

Vi tilbyder også mulighed for at leje specialbiler som flyttebiler og varevogne, der er perfekte til transport af større varer og udstyr.

Du kan nemt booke en bil til erhvervsmæssig brug her eller kontakte vores kundeservice for at få mere information om vores biludlejningstilbud til erhverv.

Yderligere information omkring biludlejning i Herning

Ved afhentning af din lejebil bedes du medbringe kørekort og dit gule sygesikringsbevis.

Vi udlejer også gerne en lejebil til unge uden, at det koster ekstra. Dog tager vi et højere depositum, som du naturligvis får tilbage efter endt leje såfremt bilen er i samme stand, som da den blev afhentet.

Du kan ringe til vores kundeservice, hvis du har spørgsmål omkring biler, bestilling eller noget helt tredje på tlf. 42 90 90 48 eller mail [email protected].

Var din oplevelse som forventet hos Oscar i Herning?

Oscar Biludlejning i Herning gør alt for at blive bedre! Vi og andre vil gerne høre om din oplevelse, så skriv en anmeldelse på Google.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot med over 3400 anmeldelser.

Andre kunder i Herning spørger også om

Nedenunder finder du et udvalg af populære spørgsmål angående vores biludlejning i Herning:

Hvor meget koster det at leje en bil i Herning?

Hos Oscar har vi nogle af Danmarks bedste priser på biludlejning, og derfor kan du booke vores lejebiler fra 249 kr. pr. dag i Herning.

Må jeg godt selv føre en varevogn eller flyttebil i Herning?

Ja, alle med et almindeligt dansk kørekort (kategori B kørekort) må føre vores varevogne og flyttebiler. Du kan leje en varevogn eller flyttebil i Herning ved at bruge søgefunktionen her på hjemmesiden.

Tager I et gebyr for ungudlejning?

Nej, det gør vi ikke. Når du lejer en bil i Herning, betaler du det samme uanset din alder. Du vil muligvis blive opkrævet et højere depositum, hvis du er under 25 år, men det får du selvfølgelig tilbagebetalt efter endt leje. Enkelte biler kan have en aldersbegrænsning.

Kan jeg få rabat, når jeg lejer en bil i Herning?

Ja, det kan du. Vi giver minimum 10% rabat på dagsprisen på normale bookinger, når du booker en bil gennem vores app. Hent derfor appen ned på din telefon og lej en bil i Herning herigennem.