Oscar Biludlejning Logo 249,00 kr. til 1.086,00 kr. 520 Oscar Biludlejning ApS Frederikshavn

Oscar Biludlejning Frederikshavn

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Nordentoft Biler ApS

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Frederikshavn Suderbovej 16A
9900 Frederikshavn
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Udstyr:
Aircondition, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, USB, Helårsdæk

VW Up!

fra 249,00 kr. pr. dag
Mikrobil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
24,4 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Læs hvad vores kunder siger

Lej en bil i Frederikshavn

Velkommen til Oscar Biludlejnings afdeling i Frederikshavn. I samarbejde med Nordentoft Biler Aps tilbyder Oscar Biludlejning udleje af et stort udvalg af billige køretøjer i Frederikshavn. På den måde har vi gjort det nemt for dig at leje en bil enkelt og billigt hos din lokale autoforhandler i Frederikshavn. Her har vi netop den bil du har brug for, så uanset hvilken slags bil du søger, så kan vi altid finde en optimal løsning til dig!

Masser af idyl med en lejebil i Frederikshavn

Frederikshavn er en af Danmarks foretrukne havnebyer med sin gode placering i Nordjylland. Med så mange muligheder og aktiviteter er der noget for enhver. Når du endelig er i Frederikshavn, så er der ikke nogen bedre måde at komme rundt på end med en bil. Her kommer Oscar Biludlejning ind i billedet og vil med glæde hjælpe dig med at finde bilen, der passer til dit behov.

Her har du rig mulighed for at finde noget spændende at lave. Tag familien eller vennerne under armen og kør afsted i jeres lejebil fra Oscar Biludlejning i Frederikshavn og tag en tur i det skønne område med den smukke omkringliggende natur. Inde i Frederikshavn by er der også mange fascinerende monumenter og steder, man ikke må gå glip af på turen. Det kan også anbefales at tage et smut til Sæby, hvor specielt byens folkekære marina og havn er et dejligt sted at tilbringe en dag, hvor I f.eks. kan se den berømte statue Fruen fra havet.

I Frederikshavn er der i hvert fald mulighed for at blive mange oplevelser rigere. Det Musiske Hus på Rådhuspladsen er også et populært samlingssted for mange, hvilket også danner rammerne for mange kulturbegivenheder. Lige syd for byen kan man også komme på Bangsbo Fort Museum eller tage i Bangsbo Botaniske Have.

Tag en tur på Danmarks eneste palmestrand, der er beliggende i Frederikshavn, som byens mest populære og børnevenlige strand. Her er der rigeligt med aktiviteter, hvor I kan tilbringe hele dagen i varme omgivelser, der giver en følelse og fornemmelse af, at man er sydpå. Så hvis du er til hvidt sand, klart vand, solbadning og afslapning under palmerne, skal du ikke tøve med at give stranden et besøg.

Vores udvalg af lejebiler i Frederikshavn

Hos Oscar har vi et meget bredt sortiment af lejebiler i Frederikshavn. Vi tilbyder nemlig både personbiler, minibusser, varevogne og flyttebiler. Her er noget for alle i vores flåde af køretøjer, så vi kan garantere vores kunders tilfredsstillelse.

Dine muligheder er mange, da vi har så stor en flåde af køretøjer. Vi laver gerne et tilbud, der matcher dine behov. Du er velkommen til at ringe på tlf: 42 90 90 48 for forespørgsler eller spørgsmål om biludlejning i Frederikshavn.

Lej varevogn og flyttebil i Frederikshavn

Skal du flytte? Det er intet problem her hos Oscar Biludlejning i Frederikshavn, hvor vi har et stort udvalg af store og små varevogne samt store flyttebiler med lifte. Derudover har vi flyttebiler og varevogne i forskellige størrelser, så uanset hvad dit behov er, så vil vi kunne opfylde det. Her vil vi gerne være med til at gøre din billeje i Frederikshavn nem og overskuelig.

Uanset hvilken bil du vælger, så garanterer vi, at du kan køre den, da alle vores køretøjer må køres med almindeligt B-kørekort - også vores flyttebiler, minibusser og varevogne. For mere information om vores køretøjers mål og størrelse, kan du under det foretrukne køretøj læse mere om dets specifikationer under Mere information. Derudover har vi ingen gebyr på billeje til personer under 25 år.

Lej minibus i Frederikshavn

Hvis du leder efter pålidelig minibusudlejning i Frederikshavn eller omegn, er du kommet til rette sted. Vores biludlejning i Frederikshavn er dedikeret til at imødekomme dine transportbehov med vores imponerende udvalg af minibusser med op til 9 sæder.

Uanset om du planlægger en udflugt med vennerne, en familietur eller en forretningsrejse, har vi den perfekte minibus til dig. Vi stræber efter at gøre din lejeoplevelse problemfri, og vores minibusser er velholdte og sikre, så du kan have fuld tillid til din rejse.

Så når du har brug for at leje en minibus i Frederikshavn, er vi din pålidelige partner med det perfekte udvalg og den service, du forventer. Lej minibus i Frederikshavn med os, og oplev bekvemmelighed og pålidelighed på højeste niveau.

Bilabonnement og langtidsleje af bil i Frederikshavn

I Frederikshavn tilbyder Oscar Bilabonnement en fleksibel og bekvem løsning til alle dine transportbehov. Vores bilabonnementsservice giver dig mulighed for at nyde godt af en bil uden besværet med at eje en.

Med Oscar Bilabonnement får du en altomfattende pakke, der inkluderer forsikring, service og ejerafgift - alt sammen uden nogen form for udbetaling. Det bedste ved vores bilabonnement er, at det er fuldstændig fleksibelt, og du kan annullere den måned til måned, så du aldrig føler dig bundet.

Hvis du ønsker en langvarig løsning, men uden et decideret bilabonnement, tilbyder vi også langtidsleje af biler i Frederikshavn. Uanset om du har brug for en bil i kort tid eller ønsker en langsigtet løsning, har Oscar Bilabonnement den perfekte løsning til dig.

Lej firmabil med Oscar i Frederikshavn

Hvis I har brug for pålidelig og bekvem biludlejning til erhverv i Frederikshavn, er vi her for at imødekomme jeres behov. Vores erhvervsløsning gør det nemt for virksomheder at leje firmabiler i Frederikshavn og få adgang til en bred vifte af biltyper, der passer til jeres specifikke krav.

Uanset om I har brug for en økonomisk bil til daglige opgaver eller en rummelig varevogn til større projekter, har vi netop lejebilen til jer.

Vores mål er at gøre processen med at leje en firmabil problemfri, så I kan fokusere på jeres virksomheds succes. Så hvis I søger efter pålidelig biludlejning til erhverv i Frederikshavn, er vi jeres pålidelige partner med en bred vifte af valgmuligheder, der passer til jeres behov.

Lej firmabil i Frederikshavn med os, og få adgang til den fleksibilitet og pålidelighed, jeres virksomhed fortjener.

Mange fordele ved Oscar Biludlejning Frederikshavn

Vi bestræber os på at blive din foretrukne biludlejning, når du skal leje bil. Derfor får du også mange fordele, når du lejer ved Oscar Biludlejning.

  • Lokal - enkel - billig biludlejning
  • Billeje til personer under 25
  • Nogle af de laveste billejepriser i Danmark
  • 100 km. er inkluderet pr. døgn
  • Service, forsikringer og moms er inkluderet i vores priser
  • Nem og overskuelig booking
  • Vi accepterer modtagelse af biler uden for normale åbningstider
  • Biludlejning i hele Danmark med mere end 120 danske afdelinger.

Vi vil gerne høre din mening!

Har du har et øjeblik? Hjælp os med at blive bedre - Bedøm din oplevelse hos Oscar Biludlejning Frederikshavn på Google.

Vi tager gerne imod ris og ros, forslag til forbedringer og er også interesserede i at høre, hvordan din oplevelse hos os har været. Hos Oscar Biludlejning gør vi nemlig vores bedste for at gøre vores kunder tilfredse. Derfor er vi også rigtig stolte af vores pæne anmeldelser på Google og Trustpilot. Selvom vi dagligt lejer mange biler ud, så ønsker vi altid at forbedre os, så vi kan blive den foretrukne biludlejer i Frederikshavn. Vi vil derfor sætte stor pris på at høre din mening og om din oplevelse her hos Oscar afdelingen i Frederikshavn.

Praktisk information om vores afdeling i Frederikshavn

Du finder Oscar Biludlejning Frederikshavn på Suderbovej 16A, 9900 Frederikshavn. Ved afhentning af din lejebil, skal du sørge for at have kørekort og gule sygesikringskort med. Og her vil vi gøre dig opmærksom på, at der kan blive opkrævet depositum ved afhentning af din lejebil. Og så er du kørende!

Ved aflevering af bilen har du også mulighed for at aflevere den uden for vores åbningstider, hvis det passer dig bedst. Her kan du lægge nøglerne i nøgleboksen uden for vores afdeling, efter du har afleveret bilen.

Vi glæder os til at se dig hos Oscar Biludlejning i Frederikshavn. Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig godt på vej. Hvis du har spørgsmål til din reservation eller har brug for at ændre den, sidder vi også klar til at hjælpe. Du kan chatte med os på vores hjemmeside, ringe til os på tlf. 42 90 90 48 eller sende en mail på [email protected].

Vi ønsker dig en god tur i Frederikshavn med Oscar Biludlejning.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,4 ud af 5 på Trustpilot med over 2800 anmeldelser.

Andre kunder i Frederikshavn spørger også om

Nedenunder finder du et udvalg af populære spørgsmål angående vores biludlejning i Frederikshavn:

Hvor meget koster det at leje en bil i Frederikshavn?

Hos Oscar har vi nogle af Danmark bedste priser på biludlejning, og derfor kan du booke vores lejebiler fra 249,00 kr. pr. dag i Frederikshavn.

Må jeg godt selv føre en varevogn eller flyttebil?

Ja, alle med et almindeligt dansk kørekort (kategori B kørekort) må føre vores varevogne og flyttebiler. Du kan leje en varevogn eller flyttebil i Frederikshavn ved at bruge søgefunktionen her på hjemmesiden.

Tager I et gebyr for ungudlejning?

Nej, det gør vi ikke. Når du lejer en bil i Frederikshavn, betaler du det samme uanset din alder. Du vil muligvis blive opkrævet et højere depositum, hvis du er under 25 år, men det får du selvfølgelig tilbagebetalt efter endt leje. Enkelte biler kan have en aldersbegrænsning.

Kan jeg få rabat, når jeg lejer en bil?

Ja, det kan du. Vi giver minimum 10% rabat på dagsprisen på normale bookinger, når du booker en bil gennem vores app. Hent derfor appen ned på din telefon og lej en bil i Frederikshavn herigennem.