Oscar +45 42 90 90 48
Oscar Biludlejnings Logo $ 447 Facaden af Oscar Biludlejning Kolding

Oscar Biludlejning Kolding

Personbiler
Varevogne
Flyttebiler
Minibusser

Kimbil (Kolding)

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Kolding Birkedam 2-4
6000 Kolding
DK

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Funktioner:
Aircondition, Fartpilot, Sædevarme, El-ruder

Peugeot 208

249,00 kr. pr. dag
2017 Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Diesel
Manuel
33,3 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Funktioner:
GPS, Bluetooth, Aircon, Fartpilot, Sædevarme, El-ruder

Renault Clio

299,00 kr. pr. dag
2017 Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
23,8 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Funktioner:
GPS, Bluetooth, Aircon, Fartpilot, Sædevarme, El-ruder

Renault Clio

299,00 kr. pr. dag
2017 Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
23,8 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Funktioner:
GPS, Bluetooth, Aircon, Fartpilot, Sædevarme

Renault Clio st.car

299,00 kr. pr. dag
2017 Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
21,7 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Funktioner:
Bluetooth, Fartpilot, Aircondition, Isofix, Sædevarme, Parkeringssensor

VW Touran

499,00 kr. pr. dag
2016 Stor personbil
5 Døre
7 Sæder
Benzin
Manuel
17,5 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Det er ikke kun noget vi siger…

Billeje Kolding

I samarbejde med Kimbil biler i Kolding tilbyder Oscar Biludlejning billig billeje, og du får altid en fantastisk pris i Kolding og omegn. Oscar Biludlejning Kolding har et stort udvalg af biler, og du kan leje personbiler, minibusser, flyttebiler og varevogne hos os.

Vi skal nok finde den lejebil du har brug for – og her på siden for Oscar Biludlejning Kolding finder du vores store udvalg. Du kan også booke din bil nemt og hurtigt online.

Grunde til at du bør vælge Oscar Biludlejning Kolding

  • Fra kun 249,- pr. dag kan du leje bil i Kolding
  • De nødvendige forsikringer er inkluderet i billeje prisen og du får 100 km pr. dag
  • Hos Oscar i Kolding har ingen skjulte gebyrer
  • Hurtig og nem billeje booking online
  • Samme pris på lejebil uanset alder

Hos Oscar Biludlejning Kolding bliver det ikke en dyr fornøjelse at booke en lejebil, og vi stræber efter, at det skal forblive sådan. Med i lejen af din bil får du gratis 100 km pr. dag du lejer bilen, samtidig med at de lovpligtige forsikringer er med i prisen.

Hvis de inkluderede kilometer ikke dækker dit behov, kan du tilkøbe ekstra kilometer til en god pris. Du kan finde mange tilvalg under din booking, som gør, at du får mere ud af lejen. Vælg f.eks. om du vil have nedsat selvrisikoen med vores billige selvrisikoforsikring.

Hos Oscar Biludlejning koster det ikke ekstra at være ung. Er du 18-24 år gammel, kan du stadig leje en bil til vores faste lave priser uden at skulle betale ekstra. Vi kræver blot et højere depositum, som tilbagebetales, når lejen er afsluttet.

Flyver du til Kolding Lufthavn?

I så fald kan vi også hjælpe dig! Vi har, som de eneste, en aftale med Kolding Lufthavn, hvor vi har en lejebil til rådighed til lufthavnens gæster. Vores biludlejning i Kolding Lufthavn starter fra 299 kr. pr. dag.

Alt du skal gøre for at booke denne lejebil er at gå til vores afdelingsside for Kolding Lufthavn, indtaste dine ønskede datoer og booke bilen.

Flyttebil i Kolding

Skal du eller dine bekendte til at flytte? Vi vil gerne hjælpe - du kan nemt og billigt leje en af vores store og rummelige flyttebiler med lift.

Du kan leje en flyttebil for at gøre din flytning lidt lettere. Vores flyttebiler er op til 20m3, hvilket gør, at det ikke kræver mange køreture at flytte. Med en elektrisk lift på vores flyttebiler bliver det nemt at få store og tunge møbler ind i bilen. Du får en stor besparelse ved at leje en flyttebil frem for at bestille en flyttemand. Du kan gøre brug af din flyttebil i hele Danmark såvel som uden for Danmark (med vores udlandskørselforsikring).

Udlejning af varevogne i Kolding

Hvis flyttebilen er for stor, kan du leje en varevogn i stedet. Vi har varevogne i forskellige størrelser, hvor den største rummer 11,5 m3. Dermed har vi helt sikkert en varevogn, som passer dit behov, om det så er fordi, du skal transportere møbler, din egen er på værksted eller noget helt tredje.

Minibus med plads fra Kolding

Når du skal på ferie eller weekendtur med dine venner eller familien, er der ikke altid sæder nok i en personbil. Det problem kan vi løse for dig, da du hos os kan leje en minibus.

Turen bliver lidt sjovere, når du fylder bilen op med mange personer. Vi udlejer minibusser som kan rumme helt op til 9 personer samt jeres bagage. Ligesom alle vores andre biler, kan disse også køres med lille kørekort.

Yderligere informationer om Oscar Biludlejning i Kolding

Ved afhentning af din lejebil bedes du medbringe kørekort og dit gule sygesikringsbevis.

Alle vores biler - også flyttebiler, varevogne og minibusser - må køres med almindeligt kørekort.

Du kan ringe til vores kundeservice, hvis du har spørgsmål omkring biler, bestilling eller noget helt tredje på tlf. 42 90 90 48 eller mail [email protected].

Var din oplevelse som forventet hos Oscar i Kolding?

Vi gør alt for at blive bedre! Vi og andre vil gerne høre om din oplevelse, så skriv en anmeldelse på Google

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot med over 380 anmeldelser.

Hyppigt stillede spørgsmål til biludlejning i Kolding

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder i Kolding:

Hvad koster biludlejning i Kolding?

Du kan leje en bil fra kun 249,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Kolding. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Kræver det et særligt kørekort at leje en flyttebil?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at føre en varevogn, minibus eller flyttebil. Alle vores vogne i Kolding må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort), så du kan med glæde booke disse biler hos os.

Hvorfor skal jeg vælge Oscar Biludlejning?

Hos Oscar Biludlejning får du lokal biludlejning i Kolding til landets skarpeste priser. Vi har et stort udvalg af biler, nem og enkel online booking og ingen skjulte gebyrer. Vores kunder er heller ikke i tvivl, hvorfor vi scorer over 4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris i Kolding, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Er der et afbestillingsgebyr?

Ved afbestilling indenfor 48 timer før afhentningstidspunktet, har Oscar ret til at opkræve hele beløbet. Hvis afbestillingen sker før 48 timer inden afhentning, vil du kun skulle betale 25% af lejeprisen. Ved afbestillingen eller spørgsmål om det, kontakt os på tlf. 42909048.

BILUDLEJNING