Oscar +45 42 90 90 48
Oscar Biludlejnings Logo $ 407 Facaden af Oscar Biludlejning Randers S

Oscar Biludlejning Randers S

Personbiler
Varevogne
Flyttebiler
Minibusser

TT Cars ApS

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Randers S Tigervej 7
8960 Randers SØ
DK

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Toyota Aygo

249,00 kr. pr. dag
2012 Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
21 km/l
Uden trækkrog

Renault Clio STC

fra 249,00 kr. pr. dag
2010 Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Diesel
Manuel
22,7 km/l
Uden trækkrog

Funktioner:
Aircondition, Fjernbetj Centrallås

Toyota Aygo

269,00 kr. pr. dag
2012 Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
20,6 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Peugeot 107

269,00 kr. pr. dag
2013 Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
23,3 km/l
Uden trækkrog

Peugeot 107

269,00 kr. pr. dag
2012 Mikrobil
3 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
22 km/l
Uden trækkrog

Chevrolet Spark

269,00 kr. pr. dag
2010 Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
19,6 km/l
Uden trækkrog

Det er ikke kun noget vi siger…

Billeje Randers S

Hos Oscar Biludlejning Randers står vi altid klar til at hjælpe dig bedst muligt ud på vejen!

Velkommen til Oscar biludlejning i Randers S. TT Cars ApS har i samarbejde med Oscar Biludlejning gjort det let for dig at leje en bil hos din lokale autoforhandler i Randers.

Vi tilbyder flyttebiler, varevogne og personbiler til særdeles gode priser. Du kan eksempelvis leje en Peugeot 107 fra 249,- pr. dag inkl. 100 km.! Se resten af vores udvalg af personbiler i Randers her

Flyttebil eller varevogn fra Randers? 

Skal du bruge en større bil i Randers med plads til flyttegods? Intet problem! Vi tilbyder nemlig både varevogne og flyttebiler i forskellige størrelser alt efter DIT behov. Vi hjælper dig med at spare pengene for dyre flyttemænd, nu kan du klare hele din flytning selv i dit helt eget tempo.

Fordele ved Oscar Biludlejning Randers

  • 100 km. inkluderet pr. i din lejebil.
  • Altid lokalt og billigst
  • Nem og hurtig booking
  • Billig selvrisikoforsikring til din lejebil
  • Ingen skjulte gebyrer!

Vi lejer dagligt mange biler ud, og vi har derfor gjort det så nemt og hurtigt for dig at komme ud på vejen som muligt. Vores booking online er kort, gennemsigtig og overskuelig. Hos afdelingen skal du blot skrive under på lejekontrakten, og så er nøglerne dine! Billeje Randers har aldrig været nemmere.

Yderligere information

Leje af bil randers på abonnementsform tilbyder vi også. Det betyder, at hvis du bruger en lejebil i mere end 28 dage, så kan vi lave et helt specielt tilbud til dig. Det kan forekomme at ikke alle biler er på det vi kalder bilabonnement, men ved en enkelt søgning kan du finde den rette lejebil til dit behov. Du kan læse mere om vores bilabonnement her Der kan forekomme et depositum i afdelingen. Du kan læse mere om vores vejledende priser på depositum her. Er du i tvivl om noget, så er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på 42 90 90 48, så skal vi nok hjælpe med at besvare dine spørgsmål.

Fortæl os om din oplevelse!

Selvom vi dagligt lejer mange biler ud, så ønsker vi altid at forbedre os. Vi tager med glæde imod ris og ros, forslag til forbedringer eller andet. Derfor vil vi opfordre til, at du laver din personlige anmeldelse af Oscar afdelingen i Randers lige her!

Vores kundeservice står også altid klar til at hjælpe med at besvare spørgsmål, ris eller ros. Vi kan besvare det meste, og kan vi ikke besvare dit spørgsmål med det samme, så finder vi de rette personer, som kan. Du kan ringe til vores kundeservice på tlf. 42 90 90 48

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot med over 380 anmeldelser.

Hyppigt stillede spørgsmål til biludlejning i Randers S

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder i Randers S:

Hvad koster biludlejning i Randers S?

Du kan leje en bil fra kun 249,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Randers S. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Kræver det et særligt kørekort at leje en flyttebil?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at føre en varevogn, minibus eller flyttebil. Alle vores vogne i Randers S må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort), så du kan med glæde booke disse biler hos os.

Hvorfor skal jeg vælge Oscar Biludlejning?

Hos Oscar Biludlejning får du lokal biludlejning i Randers S til landets skarpeste priser. Vi har et stort udvalg af biler, nem og enkel online booking og ingen skjulte gebyrer. Vores kunder er heller ikke i tvivl, hvorfor vi scorer over 4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris i Randers S, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Er der et afbestillingsgebyr?

Ved afbestilling indenfor 48 timer før afhentningstidspunktet, har Oscar ret til at opkræve hele beløbet. Hvis afbestillingen sker før 48 timer inden afhentning, vil du kun skulle betale 25% af lejeprisen. Ved afbestillingen eller spørgsmål om det, kontakt os på tlf. 42909048.

BILUDLEJNING