Oscar 42 90 90 48
Oscar Biludlejnings Logo $ 407 Facaden af Oscar Biludlejning Randers S

Oscar Biludlejning Randers S

TT Cars ApS

Adresse

Oscar Biludlejning Randers S Tigervej 7
8960 Randers SØ
DK
+4542909048
Peugeot 107
Mikrobil
Årgang 2013
fra 249,00 kr. pr. dag
4 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
22,2 km/l
Uden trækkrog
Renault Clio
Lille personbil
Årgang 2013
269,00 kr. pr. dag
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
17,2 km/l
Uden trækkrog
Citroen C1
Mikrobil
Årgang 2011
269,00 kr. pr. dag
4 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
22,2 km/l
Uden trækkrog
Peugeot 107
Mikrobil
Årgang 2013
279,00 kr. pr. dag
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
20,3 km/l
Uden trækkrog
Peugeot 108
Mikrobil
Årgang 2015
289,00 kr. pr. dag
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
26,3 km/l
Uden trækkrog
"Jeg lejede en af deres flyttebiler, og den passede perfekt til min flytning"
(5)
Michael Christensen,
"Dejligt med et frisk pust i denne branche. Jeg havde en rigtig god oplevelse med Oscar"
(5)
Mette Helenius, København K
Billeje Randers S

Hos Oscar Biludlejning Randers står vi altid klar til at hjælpe dig bedst muligt ud på vejen!

Velkommen til Oscar biludlejning i Randers S. TT Cars ApS har i samarbejde med Oscar Biludlejning gjort det let for dig at leje en bil hos din lokale autoforhandler i Randers.

Vi tilbyder flyttebiler, varevogne og personbiler til særdeles gode priser. Du kan eksempelvis leje en Peugeot 107 fra 249,- pr. dag inkl. 100 km.! Se resten af vores udvalg af personbiler i Randers her

Flyttebil eller varevogn fra Randers? 

Skal du bruge en større bil i Randers med plads til flyttegods? Intet problem! Vi tilbyder nemlig både varevogne og flyttebiler i forskellige størrelser alt efter DIT behov. Vi hjælper dig med at spare pengene for dyre flyttemænd, nu kan du klare hele din flytning selv i dit helt eget tempo.

Fordele ved Oscar Biludlejning Randers

  • 100 km. inkluderet pr. i din lejebil.
  • Altid lokalt og billigst
  • Nem og hurtig booking
  • Billig selvrisikoforsikring til din lejebil
  • Ingen skjulte gebyrer!

Vi lejer dagligt mange biler ud, og vi har derfor gjort det så nemt og hurtigt for dig at komme ud på vejen som muligt. Vores booking online er kort, gennemsigtig og overskuelig. Hos afdelingen skal du blot skrive under på lejekontrakten, og så er nøglerne dine! Billeje Randers har aldrig været nemmere.

Yderligere information

Leje af bil randers på abonnementsform tilbyder vi også. Det betyder, at hvis du bruger en lejebil i mere end 28 dage, så kan vi lave et helt specielt tilbud til dig. Det kan forekomme at ikke alle biler er på det vi kalder bilabonnement, men ved en enkelt søgning kan du finde den rette lejebil til dit behov. Du kan læse mere om vores bilabonnement her Der kan forekomme et depositum i afdelingen. Du kan læse mere om vores vejledende priser på depositum her. Er du i tvivl om noget, så er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på 42 90 90 48, så skal vi nok hjælpe med at besvare dine spørgsmål.

 

Fortæl os om din oplevelse!

Selvom vi dagligt lejer mange biler ud, så ønsker vi altid at forbedre os. Vi tager med glæde imod ris og ros, forslag til forbedringer eller andet. Derfor vil vi opfordre til, at du laver din personlige anmeldelse af Oscar afdelingen i Randers lige her!

Vores kundeservice står også altid klar til at hjælpe med at besvare spørgsmål, ris eller ros. Vi kan besvare det meste, og kan vi ikke besvare dit spørgsmål med det samme, så finder vi de rette personer, som kan. Du kan ringe til vores kundeservice på tlf. 42 90 90 48