Oscar +45 42 90 90 48
Oscar Biludlejnings Logo $ 537 Facaden af Oscar Biludlejning Rønne

Oscar Biludlejning Rønne

Personbiler
Varevogne
Flyttebiler
Minibusser

Autohuset Bornholm A/S

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Rønne Zahrtmannsvej 46
3700 Rønne
DK

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag: Lukket
Søndag:

Kia Picanto

269,00 kr. pr. dag
2013 Mikrobil
4 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
24 km/l
Uden trækkrog

Funktioner:
GPS, Bluetooth, Aircon, El-ruder

VW Up!

399,00 kr. pr. dag
2017 Mikrobil
4 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
20 km/l
Uden trækkrog
Mere information

VW T-Cross

549,00 kr. pr. dag
2020 Stor personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
18 km/l
Uden trækkrog

Citroen C3 Aircross

599,00 kr. pr. dag
2018 Stor personbil
4 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
20 km/l
Uden trækkrog

Det er ikke kun noget vi siger…

Oscar Biludlejning Rønne

Velkommen til Oscar Biludlejning Rønne på Bornholm. I samarbejde med Autohuset Bornholm kan du hos Oscar Biludlejning booke netop den bil, der passer til dine behov. Så kan vi altid finde den mest optimale løsning til dig. Autohuset Bornholm sørger altid for billeje med et smil :)

Din lokale biludlejer i Rønne

Med en lejebil fra Oscar i Rønne kan du leje på en enkel og billig måde centralt på Bornholm. Dette vil være det smarte og praktiske valg, så I derfor selv kan køre derhen, I vil, og planlægge det selv. Find det størrelse køretøj, der passer jer bedst til jeres tur.

I en lejebil fra Oscar kan I nemlig tage på udflugt og opleve alle de flotte bornholmske byer på den nemmeste og behageligste måde.

Gå ikke glip af fordelene hos Oscar i Rønne

Billeje i Rønne har aldrig været nemmere! Hos Oscar i Rønne får du nemlig mange fordele med i din billeje. Lej derfor din næste bil hos Oscar Biludlejning Rønne på Bornholm, hvor du kan leje en bil fra kun 269 kr. pr dag.

Læs mere om vores fordele nedenfor.
  • Fordele hos Oscar Biludlejning Bornholm
  • Du får 100 km. gratis med i prisen pr. dag
  • Nem og hurtig bookingproces
  • Tilbud skræddersyet til netop dine behov
  • Fordelagtige priser på ekstra kilometer
  • Nye og velholdte udlejningsbiler
  • Vi tilbyder ungudlejning uden merpris
  • Moms, kasko- og ansvarsforsikring er inkluderet
  • Ingen skjulte gebyrer!

Bestil din næste lejebil allerede nu

Du kan booke din næste billeje i Rønne nemt og hurtigt her på vores hjemmeside. Hvis du har spørgsmål til billeje i Rønne eller gerne vil have hjælp til at booke eller gerne vil modtage et tilbud, så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig på tlf.: 42909048, på mail: [email protected] samt på vores chat på hjemmesiden.

Nem afhentning - Nem billeje

Hos Oscar Biludlejning Rønne garanterer vi en nem og overskuelig booking. Medbring venligst chaufførens kørekort, sygesikring og betalingskort ved afhentning af lejebilen i Rønne på Zahrtmannsvej 46, Bornholm. Og så er du kørende i din nye lejebil fra Oscar.

Vi gør opmærksom på, at du kan komme ud for at skulle ligge et depositum når bilen afhentes. Dette beløb kan variere, men det afhænger af bilens type, betalingskortet samt førerens alder. Dette får du selvfølgelig tilbage, når billejen er overstået.

Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse mulig!

Vi er en landsdækkende biludlejningskæde med over 110 afdelinger i hele Danmark og nu også på Bornholm. Vi gør en ære i at opretholde et højt serviceniveau og skarpe priser. Vi værdsætter dermed også at høre om din personlige oplevelse hos Oscar.

Vi sætter pris på ris og ros samt forslag til hvordan vi kan gøre din billeje bedre. Endelig kontakt os, og ellers er du velkommen til at skrive en anmeldelse på Google eller Trustpilot.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot med over 380 anmeldelser.

Hyppigt stillede spørgsmål til biludlejning i Rønne

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder i Rønne:

Hvad koster biludlejning i Rønne?

Du kan leje en bil fra kun 269,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Rønne. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Kræver det et særligt kørekort at leje en flyttebil?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at føre en varevogn, minibus eller flyttebil. Alle vores vogne i Rønne må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort), så du kan med glæde booke disse biler hos os.

Hvorfor skal jeg vælge Oscar Biludlejning?

Hos Oscar Biludlejning får du lokal biludlejning i Rønne til landets skarpeste priser. Vi har et stort udvalg af biler, nem og enkel online booking og ingen skjulte gebyrer. Vores kunder er heller ikke i tvivl, hvorfor vi scorer over 4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris i Rønne, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Er der et afbestillingsgebyr?

Ved afbestilling indenfor 48 timer før afhentningstidspunktet, har Oscar ret til at opkræve hele beløbet. Hvis afbestillingen sker før 48 timer inden afhentning, vil du kun skulle betale 25% af lejeprisen. Ved afbestillingen eller spørgsmål om det, kontakt os på tlf. 42909048.

BILUDLEJNING