Oscar Biludlejning Logo 249,00 kr. til 1.019,00 kr. 488 Oscar Biludlejning ApS Slagelse

Oscar Biludlejning Slagelse

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Koldsø Autoteknik ApS

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Slagelse Bogensevej 8
4200 Slagelse
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Udstyr:
Aircondition, Isofix, Vinterdæk

Peugeot 107

fra 249,00 kr. pr. dag
Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
23,3 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Lastevne
750 kg

Udstyr:
Aircondition, Bluetooth, Bakkamera, USB, Sædevarme, Isofix, Apple CarPlay, Vinterdæk

Toyota Aygo

fra 299,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
24 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, USB, Vinterdæk

VW Polo

fra 299,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Automatisk
18,9 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Bakkamera, USB, Fartpilot, Vinterdæk

Toyota Aygo X

fra 299,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
24,7 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Trækkrog må laste
900 kg

Udstyr:
Vinterdæk, Aircondition, Sædevarme, Isofix, USB

Skoda Rapid

fra 349,00 kr. pr. dag
Mellemklassebil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
19,5 km/l
Med trækkrog
Mere information
Trækkrog må laste
1400 kg

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Isofix, USB, Parkeringssensorer, Vinterdæk, Sædevarme

VW Passat

fra 410,00 kr. pr. dag
Stor personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Automatisk
16,4 km/l
Med trækkrog
Mere information
Læs hvad vores kunder siger

Lej bil i Slagelse

Via Oscar Biludlejning i Slagelse kan du nu leje biler nemt, hurtigt og billigt hos din lokale autoforhandler Koldsø Autoteknik ApS. Dette er en af de over 100 landsdækkende afdelinger hos Oscar Biludlejning. Vi bestræber os på at blive din fortrukne biludlejer i Danmark.

Hvem er Oscar Biludlejning?

Oscar Biludlejning er en af Danmarks hurtigst voksende biludlejningskæder. Vi har i dag over 100 afdelinger i hele landet. Med en bil er der stor frihed, da det er dig der, som bestemmer og selv kan stå for planlægningen. På den måde vil du også selv kunne vælge hvilket tempo, som turen skal foregå i. Denne mulighed gør det nemt for dig at komme rundt til dine favoritsteder i byen, mens du nemt kan tage en tur ud i naturen og opleve det danske landskab.

Siden Oscar Biludlejning blev startede op har vi ønsket at servicere vores kunder på den bedst mulige måde - både med de bedste biler, den bedste service og til den bedste pris. Derfor er vi også meget stolte af de pæne anmeldelser, som vi har fået på Google og Truustpilot af tidligere kunder, der deler deres mening og deres oplevelse hos os.

Vi vil derfor sætte stor pris på at høre om din oplevelse her hos Oscar Biludlejning Slagelse. Hvis du har et øjeblik, kan du skrive din egen anmeldelse om Oscar Biludlejning på Google eller Trustpilot og fortælle omverden om din oplevelse her hos os. Vi ved, at du har mange valg, når du skal vælge biludlejning. Derfor er vi yderst glade for, at du har valgt os, og vi garanterer derfor en tilfredsstillende service og billeje.

Slagelse

Slagelse er et attraktivt besøgsmål for rigtigt mange danskere. Og dette er ikke uden grund, da byen har mange ting at byde på. Slagelse har en utrolig hyggelig midtby med rigeligt af muligheder for kvalitetstid, shopping og sightseeing. Slagelse gågade og Vestsjællands Centeret er nogle af byens favoritter. Er de små med på turen, vil Gerlev Legepark også være et godt sted at tilbringe dagen. Her er der nemlig masser af sjove og udfordrende aktiviteter for hele familien.

Der er flere spændende attraktioner og Vikingeborgen Trelleborg, hvor du kan opleve vikingetiden, og se ringborgen og nyde den smukke omkringliggende natur ved Tude ådal. Her er der også et museum og marked, der udstiller fund fra vikingetiden. Intet er mere praktisk og tidssparende end en lejebil til denne tur. Derfor vil en af vores biler være perfekt til jeres tur.

Vi gør det nemt for dig

Vi sørger for alt det praktiske. På den måde har vi gjort det nemt for dig og din billeje. Følg disse trin for at leje en bil:

  1. Søg for at se hvilke biler Slagelse afdelingen har ledige.
  2. Indtast dine ønskede datoer og hvilket slags køretøj, som du ønsker.
  3. Tilvælg: Ekstra km, andet tilbehør, ekstra forsikringer, ekstra fører, alt efter dine behov
  4. Gennemfør betaling og du har nu din lejebil reserveret!

Vores køretøjer

Her hos Oscar Biludlejning Slagelse har vi en stor flåde af køretøjer til rådighed til din biludlejning. Her tilbyder vi både varevogne og flyttebiler i forskellige størrelser alt efter dit behov. Vi vil gerne hjælpe dig med at spare penge for dyre flyttemænd, for gennem Oscar biludlejning kan du nu klare hele din flytning selv i dit helt eget tempo.

Derudover har vi mange forskellige personbiler i alle størrelser og former, som du kan leje. Her vil du kunne få fat på alt fra en lille mikrobil, hvis pladsbehovet er begrænset, og hvis du har brug for mere plads, vil en rummelig stationcar eller SUV være optimalt. Og hvis I er mange, tilbyder vi også minibusser med plads til op til 9 personer. Hvis du klikker på Mere information ved din foretrukne bil, er det muligt at se dens udstyr som f.eks. bluetooth, fartpilot, eller lignende.

Skal du til udlandet, så skal der bestilles en udlandsforsikring. Dette er påkrævet, da der ellers ikke vil være nogen gyldig forsikring på bilen, hvis uheldet skulle være ude. Dette skal derfor tilvælges i bookingen, så du er sikret og forsikret i din lejeperiode.

Oscar Bilabonnement i Slagelse

Her hos Oscar Biludlejning har du også mulighed for at leje en af vores biler over en længere periode. Dette kalder vi Oscar Bilabonnement, hvor du kan leje bil i mere end 28 dage, hvilket giver dig mange fordele og bedre priser. Uanset hvilken bil du har brug for, så tilbyder vi alt fra personbiler til flyttebiler med lift på bilabonnement.

Bilabonnement er til dig, der har brug for en bil i en længere periode, men ikke ønsker at lease eller købe en bil og skulle tænke på udbetaling, service, ejerafgift og forsikring. Her får du også en nem booking og månedlig betaling. Send os en mail eller ring til os hvis du har spørgsmål eller forespørgsler om bilabonnement på en af vores biler.

Kontakt os for spørgsmål om Slagelse Biludlejning

Vil du gerne vide mere, så står vi klar til at svare på dine spørgsmål. Du kan chatte med os på vores hjemmeside, vi sidder også klar på tlf: 42909048 og mail på [email protected]. Vi glæder os til at hjælpe dig videre med biludleje her hos Oscar.

Du finder os i Slagelse på Bogensevej 8, 4200 Slagelse. Når du lejer bil ved Oscar Biludlejning Slagelse, så er du garanteret en god service, god pris og et smil med på vejen. Vi ser frem til at møde dig hos Oscar Biludlejning Slagelse.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,4 ud af 5 på Trustpilot med over 2800 anmeldelser.

Har du spørgsmål angående vores biludlejning i Slagelse?

Så læs med her. Her får du svar på nogle af de typiske spørgsmål til vores biludlejning i Slagelse:

Hvad er prisen på jeres biludlejning i Slagelse?

Vores priser er forskellige fra afdeling til afdeling. Priserne starter fra 249,00 kr. pr. dag i Slagelse, hvilket inkluderer kaskoforsikring, ansvarsforsikring samt 100 km pr. udlejningsdøgn.

Kan jeg leje og selv køre en varevogn eller flyttebil?

Det kan og må du. I Danmark må alle med et kategori B kørekort (alm. kørekort) føre vores varevogne og flyttebiler. Derfor er du velkommen til at leje en varevogn eller en flyttebil i Slagelse.

Jeg er under 25 år. Skal jeg betale ekstra for at leje en bil?

Vi opkræver ikke et ekstra gebyr for dig, som er under 25 år. Vi har enkelte biler i Slagelse, som kan have en aldersbegrænsning, og du kan blive opkrævet et større depositum, hvis du er under 25 år. Dette får du tilbagebetalt ved tilbagelevering af bilen, hvis alt er, som det skal være.

Hvilken rabat kan jeg få på biludlejning?

Ved at booke gennem Oscar Biludlejnings app kan du få adgang til vores loyalitetsprogram, som giver minimum 10% rabat på dagslejen på normale bookinger. Brug appen, søg efter Slagelse og opnå en besparelse på din booking.