Oscar Biludlejning Logo 249,00 kr. til 1.086,00 kr. 307 Oscar Biludlejning ApS Nakskov

Oscar Biludlejning Nakskov

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Nakskov Bilcenter

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Nakskov Højevej 11
4900 Nakskov
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Udstyr:
Aircondition, Isofix

Peugeot 107

fra 249,00 kr. pr. dag
Mikrobil
4 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
23,3 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Sædevarme, Isofix, Apple CarPlay

Toyota Aygo X

fra 259,00 kr. pr. dag
Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
26,3 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth

Citroën C1

fra 299,00 kr. pr. dag
Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
23,3 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Læs hvad vores kunder siger

Oscar Biludlejning Nakskov

Velkommen hos Oscar Biludlejning i Nakskov. Her har vi hos Oscar Biludlejning et samarbejde med den lokale bilpartner Nakskov Bilcenter, hvor vi ønsker at gøre billeje i Nakskov nemmere for dig ved at lade dig booke en billig lejebil.

Oscar Biludlejning gør din billeje på Lolland nemmere. Her har vi nemlig flere afdelinger, der mere end gerne vil hjæle dig med at finde den rette lejebil. Vi ser frem til at lave et tilbud, der passer netop til dine behov.

Med en lejebil fra Oscar er I kørende!

Med en lejebil fra Oscar Biludlejning Nakskov kan I frit komme rundt på egen hånd. På den måde har I nem adgang til at køre til en af områdets mange populære destinationer. Via billeje i Nakskov har I masser af frihed og fleksibilitet, som ikke kan opnås ved offentlig transport eller lignende. I styrer selv jeres ture og jeres dag uden at skulle tænke på stramme tidsplaner og offentlig transport. Møns klint, en af Danmarks mest besøgte destinationer, er heller ikke langt væk i bil.

Hvem er Oscar Biludlejning?

Har du behov for biludlejning, så er er Oscar Biludlejning at foretrække. Vi er den mest talrige biludlejningskæde i Danmark med over 100 afdelinger i hele landet. Vi har sørget for, at du altid får mange fordele med, når du lejer bil hos os. Vores mål er at udleje et stort udvalg af køretøjer til overkommelige priser med fokus på god service og kvalitet. Vi har et stort udvalg af køretøjer, så vi altid kan efterkomme vores kunder.

Vi har den bil, der opfylder jeres behov

Her hos Nakskov Bilcenter har vi et stort udvalg af køretøjer - netop til dine behov. Skal du bruge en bil til hverdagsbrug, har vi et stort udvalg - alt lige fra små personbiler til varevogne. Disse rummelige varevogne har plads til det, der ikke kan være i en normal personbil. Læs mere om deres størrelser og mål under den enkelte bil, hvor du kan trykke på Mere information.

Hvis du får brug for endnu mere plads, så har vi også flyttebiler med lift, der nok skal kunne opfylde jeres behov. Så skal I have flyttet eller transporteret store ting, eller skal I selv flytte, så vil en af disse helt sikkert være det rigtige valg.

Har du brug for flere km?

Når du lejer bil hos Oscar Biludlejning, får du altid 100 km pr. dag inkluderet i din leje. Men hvis dette ikke rækker til dit behov, så tilbyder vi også køb af ekstra km til fordelagtige priser. Her sparer du nemlig x-antal procent frem for at betale for overkørte km, efter lejen er slut. Så skal du f.eks på en længere tur i Danmark, og jo flere km du køber, desto mere sparer du.

Rabat ved køb af ekstra km:

  • 100 km - Spar 10%
  • 200 km - Spar 20%
  • 300 km - Spar 30%
  • 400 km - Spar 40%

Hvad skal du vide, når du lejer bil?

Her hos Oscar Biludlejning i Nakskov har vi ingen skjulte gebyrer, og vi sætter pålidelighed og ærlighed først. På denne måde mener vi, at vi har fundet frem til den bedste billeje i Nakskov og Danmark. Mange af Oscars afdelinger i Danmark opkræver et depositum ved afhentning af lejebil. Dette gøres som sikkerhed, og beløbet kan variere fra afdeling til afdeling.

Noget, der kan afgøre dette, er f.eks. chaufførens alder, type af betalingskort samt bilens variant. Du får selvfølgelig depositummet tilbage/frigivet efter endt biludlejning, og hvis bilen er afleveret bilen i samme stand, som du modtog den i.

Brændstof er ikke med i vores priser. Derudover skal du være opmærksom på, at der ingen dyr eller rygning må være i vores biler. Når du kommer ud i afdelingen og skal afhente din bil, beder vi dig medbringe dit kørekort, sygesikring og betalingskort. Læs mere her på vores hjemmeside under lejebetingelser, hvis du gerne vi have mere information om vores vilkår og betingelser.

Kontakt os

Har du brug for billeje i Nakskov, så hjælper Oscar Biludlejning gerne. Vi sidder klar til at tage imod dine spørgsmål eller forespørgsler om billeje. Du har mulighed for at kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar på telefonnummer 42909048 og på mail [email protected].

Derudover kan du også skrive med os på chat her på hjemmesiden, om de spørgsmål eller forespørgsler, du end måtte have. Her kan vi skræddersy det bedste tilbud til dig - netop efter dine behov.

Derudover kan vi også hjælpe dig, hvis du for eksempel har nogle rettelser eller ændringer i din kommende eller igangværende biludlejning.

Giv os en personlig anmeldelse

Vi håber, at du vil tage dig tid til at skrive en anmeldelse om din oplevelse her hos Oscar Biludlejning Nakskov. Vi er super glade for den respons, vi har fået af vores kunder. Vi går nemlig meget op i, at vores kunder er tilfredse og får en god oplevelse her hos Oscar Biludlejning Nakskov. Du kan både give os en anmeldelse online på Google og Trustpilot.

Vi ses hos Oscar Biludlejning i Nakskov

Nakskov Bilcenters adresse er Højevej 11, 4900 Nakskov. Hvis du har nogle spørgsmål eller forespørgsler om billeje, bilabonnement, rettelser eller andet til din kommende eller nuværende booking, er du altid velkommen til at komme ned til en snak i afdelingen.

Oscar Biludlejning Nakskov ser frem til at byde dig velkommen.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,4 ud af 5 på Trustpilot med over 3100 anmeldelser.

Andre kunder i Nakskov spørger også om

Nedenunder finder du et udvalg af populære spørgsmål angående vores biludlejning i Nakskov:

Hvor meget koster det at leje en bil i Nakskov?

Hos Oscar har vi nogle af Danmark bedste priser på biludlejning, og derfor kan du booke vores lejebiler fra 249 kr. pr. dag i Nakskov.

Må jeg godt selv føre en varevogn eller flyttebil?

Ja, alle med et almindeligt dansk kørekort (kategori B kørekort) må føre vores varevogne og flyttebiler. Du kan leje en varevogn eller flyttebil i Nakskov ved at bruge søgefunktionen her på hjemmesiden.

Tager I et gebyr for ungudlejning?

Nej, det gør vi ikke. Når du lejer en bil i Nakskov, betaler du det samme uanset din alder. Du vil muligvis blive opkrævet et højere depositum, hvis du er under 25 år, men det får du selvfølgelig tilbagebetalt efter endt leje. Enkelte biler kan have en aldersbegrænsning.

Kan jeg få rabat, når jeg lejer en bil?

Ja, det kan du. Vi giver minimum 10% rabat på dagsprisen på normale bookinger, når du booker en bil gennem vores app. Hent derfor appen ned på din telefon og lej en bil i Nakskov herigennem.