Oscar +45 42 90 90 48
Oscar Biludlejnings Logo $ 481 Facaden af Oscar Biludlejning Nykøbing Falster

Oscar Biludlejning Nykøbing Falster

Personbiler
Varevogne
Flyttebiler
Minibusser

Ødegaard Biler A/S

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Nykøbing Falster Herningvej 25
4800 Nykøbing Falster
DK

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Funktioner:
DEPOSITUM PÅ 4000 KR. VED ALLE BOOKINGER

Ford Fiesta

299,00 kr. pr. dag
2020 Lille personbil
4 Døre
4 Sæder
Hybrid
Manuel
18,9 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Funktioner:
Bluetooth, Fartpilot, Isofix, Sædevarme, Aircondition, Apple CarPlay, Håndfri telefon, DEPOSITUM PÅ 4000 KR. VED ALLE BOOKINGER

Ford Fiesta Active II 1.0 140HK

349,00 kr. pr. dag
2019 Lille personbil
4 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
21 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Det er ikke kun noget vi siger…

Biludlejning Nykøbing Falster

Velkommen til Oscar Biludlejning Nykøbing Falster. Oscar Biludlejning er den hurtigst vokende biludlejningskæde i Danmark med over 100 afdelinger spredt over hele landet. Du har altid muliged for at leje din foretrukne bil, uanset hvor du er i landet.

Vi har altid en lokal autoforhandler nær dig, der ser frem til at hjælpe dig videre med en lejebil til dit behov. I Nykøbing Falster står personalet i Ødegaard Biler A/S klar til at hjælpe dig.

Vi har gjort det nemt for dig at leje bil på en overskuelig og billig måde

Skal du leje bil på Lolland Falster vil Oscar Biludlejning helt klart kunne hjælpe dig. Vi har flere afdelinger i området, hvor I har et stort udvalg af biler. På denne måde har du altid mulighed for at leje den bil, som netop du skal bruge og har behov for.

Hos Ødegaard Biler A/S i Nykøbing Falster har vi et stort udvalg af personbiler i alle størrelser. Derudover har vi også varevogne, som kan sikre dig godt med plads til det, du skal transportere. Dette vil være en god løsning, hvis du f.eks. skal flytte, hente møbler eller andet.

Uendelige muligheder med bileje fra Oscar

Når du lejer bil hos Oscar Biludlejning Nykøbing Falster, så har du et bredt valg af muligheder. Du kan tage på netop den tur, du har lyst til, og du har friheden til at køre derhen, hvor du vil. I området nær Nykøbing Falster er der meget smuk natur og attraktioner, der skal opleves. F.eks. kunne en tur til Møns Klint være en god måde at bruge dagen på.

Vores biler vil kunne sikre dig en sikker tur med maser af frihed og kvalitetstid med familien eller vennerne. På denne måde vil du ikke skulle være afhænigig af offentlig transport og tidsplaner. I har muligheden for at skabe dagen efter jeres planer. Og hvis du har brug for en bil til hverdagsbrug, kan vi også hjælpe dig.

Og hvis du i løbet af din lejeperiode finder ud af, at du gerne vil leje bilen i længere tid eller ikke lige fik set det, som du skulle se, så har du mulighed for at forlænge din leje. Vi kan ikke garantere, at din valgte bil er ledig, men så vil vi prøve at finde et tilsvarende alternativ.

Det er altid nemt at leje bil hos Oscar Biludlejning

 • Enkelt og hurtig online booking
 • Altid 100 km inkluderet i dagprisen
 • Kasko- og ansvarsforsiking inkluderet
 • Mulighed for langtidsleje
 • Vi tilbyder udlejning til unge uden merpris
 • Mulighed for at forlænge leje - uden ekstragebyr

Vi sætter pris på dig og din mening

Vi ser frem til at leje bil ud til dig her i Nykøbing Falster hos Oscar Biludlejning. Vi håber selvfølgelig, at du får en god tur og en dejlig oplevelse her hos Oscar. Vi bestræber os nemlig meget på at gøre vores kunder glade og tilfredse. Dette afspeljer vores anmeldelser også, på sider som Google og Trustpilot, som vi er utroligt taknemmelige for.

Vi elsker at høre fra vores kunder hvad det angår deres oplevelse her hos os. Vi vil derfor sætte stor pris på, hvis du ville skrive en anmeldelse om din oplevelse her hos Oscar. Selvom vi er glade for ris og ros, er I også velkomne til at kontakte os, hvis I har nogle forslag til forbedringer. Vi arbejder nemlig altid på at forbedre os, så vi kan give dig en bedre oplevelse.

Oscar Bilabonnement

Skal du leje en bil i mere end 28 dage, kan du med fordel leje bil igennem Oscar Bilabonnement. Vi har nemlig gjort det nemt for dig at leje bil i en længere periode. Dette gælder uanset hvilken bil du har behov for - alt fra personbiler til varevogne. Søg på vores hjemmeside efter din foretrukne bil i din ønskede lejeperiode. Gennem Oscar Bilabonnement i Nykøbing Falster får du mange fordele, som du kan læse mere om nedenunder.

Fordele ved Oscar Bilabonnement:

 • Lejen inkluderer forsikring, service og ejerafgift
 • Overskuelig månedlig betaling
 • Helt uden udbetaling
 • Mulighed for at forlænge
 • Nedsatte priser på ekstra overkørte km

Besøg os hos Ødegaard Biler A/S

Når du skal leje bil på Lolland og Falster, er der altid mange muligheder. Vi sætter pris på, at du vælger os, og vi vil derfor gøre alt for at sikre dig en god oplevelse og en god billeje her hos Oscar.

Vi glæder os til at se dig og udlevere din lejebil her hos Ødegaard Biler A/S i Nykøbing Falster. Vi hører til på Herningvej 25, Nykøbing Falster. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon: 42909048 eller på mail [email protected]. Derudover sidder vi også klar på chat på hjemmesiden, hvor du kan skrive til os.

Vi ser frem til at møde dig i afdelingen. Du kan se mere om vores åbningstider, og hvornår vi har lukket på hjemmesiden.

Lad Oscar være din foretrukne biludlejning!

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot med over 380 anmeldelser.

Hyppigt stillede spørgsmål til biludlejning i Nykøbing Falster

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder i Nykøbing Falster:

Hvad koster biludlejning i Nykøbing Falster?

Du kan leje en bil fra kun 299,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Nykøbing Falster. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Kræver det et særligt kørekort at leje en flyttebil?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at føre en varevogn, minibus eller flyttebil. Alle vores vogne i Nykøbing Falster må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort), så du kan med glæde booke disse biler hos os.

Hvorfor skal jeg vælge Oscar Biludlejning?

Hos Oscar Biludlejning får du lokal biludlejning i Nykøbing Falster til landets skarpeste priser. Vi har et stort udvalg af biler, nem og enkel online booking og ingen skjulte gebyrer. Vores kunder er heller ikke i tvivl, hvorfor vi scorer over 4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris i Nykøbing Falster, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Er der et afbestillingsgebyr?

Ved afbestilling indenfor 48 timer før afhentningstidspunktet, har Oscar ret til at opkræve hele beløbet. Hvis afbestillingen sker før 48 timer inden afhentning, vil du kun skulle betale 25% af lejeprisen. Ved afbestillingen eller spørgsmål om det, kontakt os på tlf. 42909048.

BILUDLEJNING