Oscar Biludlejning Logo 249,00 kr. til 686,00 kr. 303 Oscar Biludlejning ApS Kerteminde

Oscar Biludlejning Kerteminde

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Egmose Marine Center

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Kerteminde Marinavejen 1
5300 Kerteminde
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Udstyr:
Aircondition, Sædevarme

Skoda Citigo

fra 249,00 kr. pr. dag
Mikrobil
4 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
22 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Bakkamera, Apple CarPlay, USB

Toyota Aygo

fra 249,00 kr. pr. dag
Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
21 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Sædevarme

VW Golf Plus

fra 349,00 kr. pr. dag
Mellemklassebil
5 Døre
5 Sæder
Diesel
Manuel
23,3 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Læs hvad vores kunder siger

Lej bil i Kerteminde

Velkommen til idylliske Kerteminde; din indgang til Fyns smukke østkyst. Og så er det også hjemsted for vores lokale Oscar Biludlejning. Hvad end årsagen til dit besøg i Kerteminde er, kan Oscar hjælpe dig på vej. Vores virksomhed har været en del af bybilledet siden 2020, og vi er stolte af at kunne tilbyde biludlejning, der passer til alle behov.

Lokalt kendskab og personlig service

Oscar Biludlejning er drevet af lokale og uafhængige bilforhandlere, hvilket medfører mange fordele. Vores lokale partner i Kerteminde har en dybdegående forståelse for byen og dens behov. De leverer personlig service med et ekstra højt niveau af omsorg. Det er mennesker, der bor og arbejder i dit lokalområde, og de vil gøre alt for at sikre, at du får en fantastisk oplevelse med Oscar Biludlejning. Deres lokale omdømme betyder meget for dem, og de går den ekstra mil for at sikre, at du bliver tilfreds.

Et bredt udvalg af køretøjer

Vores flåde hos Oscar Biludlejning i Kerteminde er både kompakt og varieret, designet til at imødekomme alle behov, fra daglig pendling til specielle begivenheder. Vi tilbyder en bred vifte af personbiler i forskellige størrelser, varevogne og flyttebiler, samt minibusser til grupperejser.

Lej varevogn i Kerteminde

Har du behov for ekstra plads til at transportere større genstande? Med vores udvalg af forskellige varevogne kan du finde præcis den bil, du har brug for. Hvad enten du skal flytte, transportere større genstande eller køre på en længere erhvervstur, har vi en varevogn, der passer perfekt til dine behov.

Lej minibus i Kerteminde

Planlægger du en gruppetur? Hos Oscar Biludlejning i Kerteminde kan du leje en minibus. Med vores minibusser kan du nemt og bekvemt transportere en større gruppe personer samme sted hen – perfekt til f.eks. sportshold, skoleklasser eller større familieudflugter.

Lej flyttebil i Kerteminde

Skal du flytte og har brug for en rummelig bil til at transportere dine ting? Oscar Biludlejning i Kerteminde tilbyder også udlejning af flyttebiler. Med vores flyttebiler kan du trygt og sikkert transportere alle dine genstande fra A til B, uanset om det er tæt på eller langt væk.

Vi er passionerede omkring at give dig den bedste oplevelse af biludlejning i Kerteminde. Med lokal ekspertise, personlig service og et brugervenligt booking system, gør vi det nemt at leje en bil i Kerteminde. Book din bil allerede i dag og oplev Kerteminde og Fyn på dine egne betingelser. Vi glæder os til at se dig.

Fleksible Biludlejningsmuligheder hos Oscar Biludlejning i Kerteminde

Langtidsleje hos Oscar Biludlejning

I Kerteminde tilbyder vi hos Oscar Biludlejning den flexible mulighed for langtidsleje. Dette betyder, at du kan leje en bil for en periode på over 28 dage, hvor du selv bestemmer, hvornår du ønsker at hente og aflevere bilen. Langtidsleje inkluderer 40 km kørsel om dagen, og selvom det er en lidt dyrere løsning, giver det dig en stor fleksibilitet, der passer til dine krav. Bemærk også, at der ikke er nogen udbetaling forbundet med denne løsning.

Bilabonnement i Kerteminde

Vil du gerne have mere forudsigelighed og en billigere månedlig pris, kan vores bilabonnement være noget for dig. Med et bilabonnement vælger du blot en afhentningsdato og en bindingsperiode på 3, 6 eller 12 måneder. Jo længere periode du binder dig, desto billigere bliver prisen pr. måned. I abonnementet er der inkluderet 1500 km pr. måned samt op til 3 yderligere chauffører og international forsikring inkluderet i prisen. Ligesom med langtidsleje kræver dette ikke en udbetaling. Altså får du en alsidig bekymringsfri løsning til en fast månedlig pris.

Velkommen til Oscar Biludlejning i Kerteminde

Skal du på tur rundt i Kerteminde og det smukke område på Fyn? Hos Oscar Biludlejning hjælper vi dig godt på vej. Her er nogle af de fantastiske seværdigheder i og omkring Kerteminde, som du let kan udforske med en lejebil fra os.

Fjord&Bælt

Fjord&Bælt er et maritime oplevelsescenter beliggende lige i hjertet af Kerteminde. Her kan du lære alt om det danske havmiljø gennem interaktive udstillinger og levende dyr som sæler og marsvin.

Kerteminde Gamle Havn

Intet besøg i Kerteminde er komplet uden at besøge den gamle charmende havn. Her kan du nyde en is eller et måltid mad på en af de mange caféer, mens du beundrer de mange farverige både og den smukke udsigt over Fyns Hoved.

Johannes Larsen Museet

Johannes Larsen Museet er hjemmet for værker af den berømte danske kunstner Johannes Larsen. Museet ligger i en smuk bygning omgivet af en idyllisk have, og er det perfekte stop for kunstelskere.

Ladbyskibet

Bare en kort køretur uden for Kerteminde finder du Ladbyskibet, Danmarks eneste skibsgrav fra vikingetiden. Her kan du udforske vikingernes verden og få et unikt indblik i Danmarks historie.

Fyns Hoved

Nyd den naturskønne køretur til Fyns Hoved, og bliv betaget af den storslåede udsigt over Storebælt og Kattegat. Her kan du gå ture, kigge på fugle eller bare nyde roen og naturen.

Hindsholm

Kør en tur til Hindsholm, som byder på smukke landskaber, hyggelige landsbyer og spændende seværdigheder som Fynshoved, Korshavn og det imponerende Kerteminde Fjord & Bælt center.

Nordstrand

Længes du efter en dag på stranden? Så er Nordstrand stedet for dig. Denne børnevenlige strand er det perfekte sted at nyde en dag i solen, svømme i havet og bygge sandslotte.

Vi hos Oscar Biludlejning ser frem til at gøre din rejse i og omkring Kerteminde enkel og behagelig. Udforsk Fyns skønne landskaber i dit eget tempo med en lejebil fra os.

Biludlejning til Erhverv i Kerteminde

Oplev fleksibiliteten og de mange fordele ved Biludlejning til Erhverv i Kerteminde vi tilbyder hos Oscar Biludlejning. Uanset om din virksomhed kræver en kompakt bil for bykørsel, en luksus sedan for at imponere dine forretningspartnere eller en rummelig minivan til teamudflugter, har vi det helt rigtige køretøj til dine specifikke krav. Vores sortiment indeholder et bredt udvalg af biltyper, der sikrer, at du altid kan finde den perfekte løsning til din forretningsrejse. Ved Oscar Biludlejning, tager vi stolthed i at tilbyde vores erhvervskunder fremragende service, konkurrencedygtige priser og biler i topkvalitet på alle tider.

Skriv en anmeldelse om os

Vi ønsker altid at forbedre os, og du kan hjælpe os ved at skrive din anmeldelse af Oscar Biludlejning Kerteminde.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot med over 3400 anmeldelser.

Hyppigt stillede spørgsmål til biludlejning i Kerteminde

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder i Kerteminde:

Hvad koster biludlejning i Kerteminde?

Du kan leje en bil fra kun 249 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Kerteminde. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Kræver det et særligt kørekort at leje en flyttebil?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at føre en varevogn, minibus eller flyttebil. Alle vores vogne i Kerteminde må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort), så du kan med glæde booke disse biler hos os.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris i Kerteminde, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Hvordan får jeg rabat på biludlejning?

Når du lejer en bil hos Oscar Biludlejning Kerteminde, kan du få rabat på din booking ved at bruge vores app. I Oscars app får du adgang til vores loyalitetsprogram, som giver minimum 10% på dagsprisen på normale bookinger.