Oscar Biludlejning Logo 269,00 kr. til 1.259,00 kr. 486 Oscar Biludlejning ApS Valby

Oscar Biludlejning Valby

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Franske Biler

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Valby Blushøjvej 6
2500 Valby
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag: Lukket

Udstyr:
Aircondition, Isofix

Peugeot 107

fra 269,00 kr. pr. dag
Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
23,3 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Isofix

Fiat 500

fra 269,00 kr. pr. dag
Mikrobil
3 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
27 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Bluetooth, Isofix, USB, Aircondition, Sædevarme

Citroën C1

fra 269,00 kr. pr. dag
Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
25 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Apple CarPlay, Sædevarme, Isofix, USB, GPS

Citroën C3

fra 319,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
26,2 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Isofix, Aircondition, Fartpilot

Citroën Berlingo

fra 449,00 kr. pr. dag
Stor personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
14,9 km/l
Med trækkrog
Mere information
Læs hvad vores kunder siger

Oscar Biludlejning Valby

Oscar Biludlejning har i samarbejde med Franske Biler en afdeling i Valby. Her vil vi gerne hjælpe dig med dine behov og har en stor flåde af mange forskellige køretøjer klar til udlevering. Vælg blandt andet mellem flere personbiler, varevogne og flyttebiler.

Oscar Biludlejning er en af de førende biludlejningsvirksomheder i Danmark, hvor der bliver lagt stor fokus på kundetilfredshed og service. Du skal aldrig have langt til din nærmeste Oscar afdeling, og derfor kan du også få biludlejning i Valby gennem os. Vi glæder os til at se dig i Valby.

Lej en bil hos Oscar Biludlejning Valby

Biludlejning har aldrig været nemmere end hos Oscar Biludlejning, hvor vi garanterer nem og lokal billeje til priser, hvor alle kan være med. Med en bil fra Oscar Biludlejning Valby har du mulighed for at leje en bil til netop dine behov, så du enten kan komme fra A til B i København eller har den rette flyttebil eller varevogn, der kan klare dit flyttelæs.

Oscar Bilabonnement Valby

Oscar Biludlejning Valby tilbyder også langtidsleje, hvor du får mange andre fordele i lejen - bl.a. nedsat dagspris. Dette træder i kraft, når du lejer i 28 sammenhængende dage og opefter. Hermed får du mulighed for at komme fra A til B i hverdagen og får et transportmiddel til fordelagtige priser. Nedenfor kan det ses, hvad der inkluderet i lejen ved Bilabonnement.

Oscar Bilabonnement:
  • 40 km pr. dag
  • Lej bil uden udbetaling
  • Service og grøn ejerafgift
  • Kasko og ansvarsforsikring
  • Altid et bredt udvalg af køretøjer til månedlig leje

Godt at vide

Alle vores biler hos Oscar Biludlejning Valby kan køres med normalt kørekort (B-kategori) - uanset om du skal bruge en mikrobil eller en stor flyttebil. Der kan forekomme et depositum i afdelingen ved afhentning af bilen. Dette beløb kan variere. Du kan læse mere om depositum under Priser her på hjemmesiden, eller du kan ringe til vores kundeservice.

Når du skal afhente din lejebil, beder vi dig venligst medbringe dit kørekort, dit gule sygesikringsbevis samt betalingskort.

Hvordan klarede vi os?

Vi sætter stor pris på vores kunders meninger og sætter en dyd i at give den bedste oplevelse. Vi vil derfor gerne høre om din personlige oplevelse hos Oscar Biludlejning Valby. Dette bruger vi til forbedring af vores forretning, så du kan få en endnu bedre oplevelse i fremtiden.

Vi er stolte af vores mange gode anmeldelser fra tilfredse kunder på Trustpilot og Google. Vi ser frem til din anmeldelse og vurdering af din oplevelse hos Oscar Biludlejning Valby.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål - om det så er angående billeje, depositum eller lignende.

Vores kundeservice sidder klar på telefon: 42909048 eller på mail [email protected]. Vi er også at finde på adressen Blushøjvej 6 hos Franske Biler i Valby. Her er du velkommen til en snak eller høre nærmere om en forespørgsel vedrørende billeje i Valby.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,4 ud af 5 på Trustpilot med over 3100 anmeldelser.

Andre kunder i Valby spørger også om

Nedenunder finder du et udvalg af populære spørgsmål angående vores biludlejning i Valby:

Hvor meget koster det at leje en bil i Valby?

Hos Oscar har vi nogle af Danmark bedste priser på biludlejning, og derfor kan du booke vores lejebiler fra 269 kr. pr. dag i Valby.

Må jeg godt selv føre en varevogn eller flyttebil?

Ja, alle med et almindeligt dansk kørekort (kategori B kørekort) må føre vores varevogne og flyttebiler. Du kan leje en varevogn eller flyttebil i Valby ved at bruge søgefunktionen her på hjemmesiden.

Tager I et gebyr for ungudlejning?

Nej, det gør vi ikke. Når du lejer en bil i Valby, betaler du det samme uanset din alder. Du vil muligvis blive opkrævet et højere depositum, hvis du er under 25 år, men det får du selvfølgelig tilbagebetalt efter endt leje. Enkelte biler kan have en aldersbegrænsning.

Kan jeg få rabat, når jeg lejer en bil?

Ja, det kan du. Vi giver minimum 10% rabat på dagsprisen på normale bookinger, når du booker en bil gennem vores app. Hent derfor appen ned på din telefon og lej en bil i Valby herigennem.