Oscar +45 42 90 90 48
Oscar Biludlejnings Logo $ 486 Facaden af Oscar Biludlejning Valby

Oscar Biludlejning Valby

Personbiler
Varevogne
Flyttebiler
Minibusser

Franske Biler

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Valby Blushøjvej 6
2500 Valby
DK

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag: Lukket

Funktioner:
Aircon

Pris pr. dag:
Mandag 249,00 kr.
Tirsdag 249,00 kr.
Onsdag 249,00 kr.
Torsdag 249,00 kr.
Fredag 289,00 kr.
Lørdag 289,00 kr.
Søndag 289,00 kr.
Helligdage 289,00 kr.

Peugeot 107

fra 249,00 kr. pr. dag
2014 Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
23,3 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Fiat 500

fra 269,00 kr. pr. dag
2016 Mikrobil
3 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
27 km/l
Uden trækkrog

Peugeot 107

fra 269,00 kr. pr. dag
2014 Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
23,5 km/l
Uden trækkrog

Funktioner:
Apple CarPlay, Ny bil, Miljøvenlig, El-sidespejle, Aircondition, ESP, Fjernbetj Centrallås, Focus - Bluetooth til håndfri mobiltelefoni og stemmestyring, Fartpilot med begrænser

Citroen C3 Pure Tech

369,00 kr. pr. dag
2020 Mellemklassebil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
26,2 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Funktioner:
Aircon, Isofix, Sædevarme, Lædersæder, USB & AUX, Apple CarPlay, Ny bil, Miljøvenlig, El-sidespejle, Fjernbetj Centrallås, Fartpilot med begrænser, El-ruder for

Citroen C3 Pure Tech

369,00 kr. pr. dag
2020 Mellemklassebil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
27 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Funktioner:
Bluetooth, Aircon, Isofix, Sædevarme, El-ruder, Navi, El-sidespejle, ESP, Fjernbetj Centrallås, Fjernbetjent centrallås

Renault Clio

369,00 kr. pr. dag
2016 Mellemklassebil
5 Døre
5 Sæder
Diesel
Manuel
31,3 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Det er ikke kun noget vi siger…

Oscar Biludlejning Valby

Oscar Biludlejning har i samarbejde med Franske Biler en afdeling i Valby. Her vil vi gerne hjælpe dig med dine behov og har en stor flåde af mange forskellige køretøjer klar til udlevering. Vælg blandt andet mellem flere personbiler, varevogne og flyttebiler.

Oscar Biludlejning er en af de førende biludlejningsvirksomheder i Danmark, hvor der bliver lagt stor fokus på kundetilfredshed og service. Du skal aldrig have langt til din nærmeste Oscar afdeling, og derfor kan du også få biludlejning i Valby gennem os. Vi glæder os til at se dig i Valby.

Lej en bil hos Oscar Biludlejning Valby

Biludlejning har aldrig været nemmere end hos Oscar Biludlejning, hvor vi garanterer nem og lokal billeje til priser, hvor alle kan være med. Med en bil fra Oscar Biludlejning Valby har du mulighed for at leje en bil til netop dine behov, så du enten kan komme fra A til B i København eller har den rette flyttebil eller varevogn, der kan klare dit flyttelæs.

Få rabat når du lejer bil

Du har mulighed for at opnå rabat, når du lejer en bil over en længere periode. Du har stadig samme fordele ved din billeje, så som 100 km inkluderet pr. dag, kasko og ansvarsforsikring.

  • Lej bil i 7 sammenhængende dage: 10% rabat på lejeprisen
  • Lej bil i 14 sammenhængende dage: 15% rabat på lejeprisen
  • Lej bil i 21 sammenhænge dage: 20% rabat på lejeprisen

Hvis du ovenikøbet gerne vil leje bil i endnu længere tid, kan du spare endnu flere penge, da vi tilbyder langtidsleje.

Oscar Bilabonnement

Oscar Biludlejning Valby tilbyder også langtidsleje, hvor du får mange andre fordele i lejen - bl.a. nedsat dagspris. Dette træder i kraft, når du lejer i 28 sammenhængende dage og opefter. Hermed får du mulighed for at komme fra A til B i hverdagen og får et transportmiddel til fordelagtige priser. Nedenfor kan det ses, hvad der inkluderet i lejen ved Bilabonnement.

Oscar Bilabonnement:
  • 40 km pr. dag
  • Lej bil uden udbetaling
  • Service og grøn ejerafgift
  • Kasko og ansvarsforsikring
  • Altid et bredt udvalg af køretøjer til månedlig leje

Godt at vide

Alle vores biler hos Oscar Biludlejning Valby kan køres med normalt kørekort (B-kategori) - uanset om du skal bruge en mikrobil eller en stor flyttebil. Der kan forekomme et depositum i afdelingen ved afhentning af bilen. Dette beløb kan variere. Du kan læse mere om depositum under "Priser" her på hjemmesiden, eller du kan ringe til vores kundeservice.

Når du skal afhente din lejebil, beder vi dig venligst medbringe dit kørekort, dit gule sygesikringsbevis samt betalingskort.

Hvordan klarede vi os?

Vi sætter stor pris på vores kunders meninger og sætter en dyd i at give den bedste oplevelse. Vi vil derfor gerne høre om din personlige oplevelse hos Oscar Biludlejning Valby. Dette bruger vi til forbedring af vores forretning, så du kan få en endnu bedre oplevelse i fremtiden.

Vi er stolte af vores mange gode anmeldelser fra tilfredse kunder på Trustpilot og Google. Vi ser frem til din anmeldelse og vurdering af din oplevelse hos Oscar Biludlejning Valby.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål - om det så er angående billeje, depositum eller lignende.

Vores kundeservice sidder klar på telefon: 42909048 eller på mail [email protected]. Vi er også at finde på adressen Blushøjvej 6 hos Franske Biler i Valby. Her er du velkommen til en snak eller høre nærmere om en forespørgsel vedrørende billeje i Valby.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot med over 380 anmeldelser.

Hyppigt stillede spørgsmål til biludlejning i Valby

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder i Valby:

Hvad koster biludlejning i Valby?

Du kan leje en bil fra kun 249,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Valby. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Kræver det et særligt kørekort at leje en flyttebil?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at føre en varevogn, minibus eller flyttebil. Alle vores vogne i Valby må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort), så du kan med glæde booke disse biler hos os.

Hvorfor skal jeg vælge Oscar Biludlejning?

Hos Oscar Biludlejning får du lokal biludlejning i Valby til landets skarpeste priser. Vi har et stort udvalg af biler, nem og enkel online booking og ingen skjulte gebyrer. Vores kunder er heller ikke i tvivl, hvorfor vi scorer over 4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris i Valby, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Er der et afbestillingsgebyr?

Ved afbestilling indenfor 48 timer før afhentningstidspunktet, har Oscar ret til at opkræve hele beløbet. Hvis afbestillingen sker før 48 timer inden afhentning, vil du kun skulle betale 25% af lejeprisen. Ved afbestillingen eller spørgsmål om det, kontakt os på tlf. 42909048.

BILUDLEJNING