Oscar Biludlejning Logo 319,00 kr. til 551,00 kr. 973 Oscar Biludlejning ApS Odder

Oscar Biludlejning Odder

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

CarPeople Odder ApS

Modtager ikke biler udenfor åbningstid

Adresse

Oscar Biludlejning Odder Ballevej 18
8300 Odder
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, USB, Vinterdæk

VW Polo

fra 319,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
21,3 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Parkeringssensorer, USB, Vinterdæk

VW Polo

fra 319,00 kr. pr. dag
Mellemklassebil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
21,3 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, USB, Vinterdæk

Mini Cooper

fra 319,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Automatisk
20,8 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Bakkamera, GPS, Parkeringssensorer, Apple CarPlay, USB

Cupra Formentor

fra 479,00 kr. pr. dag
Stor personbil
5 Døre
5 Sæder
Plug-in Hybrid
Automatisk
83,3 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Læs hvad vores kunder siger

Lej bil i Odder

Odder er en skøn by beliggende i Østjylland, omfavnet af billedskøn natur og utallige oplevelsesmuligheder. Samtidig er byen fyldt med en varieret blanding af butikker og specialforretninger, der gør det værd at bruge en dag på shopping. Og nu har du chancen for at opleve alt dette på egen hånd med Oscar Biludlejning i Odder. Vi har nemlig lige åbnet en ny afdeling her i byen, så du nemt og hurtigt kan komme rundt i Odder og omegn.

Det er den perfekte mulighed for at planlægge en dagstur, en weekendudflugt eller måske en længere ferie uden at skulle tænke på transport. Med en udlejningsbil fra Oscar Biludlejning i Odder får du fleksibiliteten og friheden til at udforske byen i dit helt eget tempo. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den perfekte lejebil i Odder.

Fordele ved at leje bil gennem Oscar Biludlejning i Odder

Vores unikke forretningsmodel, hvor vi opererer gennem lokale og uafhængige bilforhandlere, betyder at vi kan tilbyde vores kunder en række fordele som lokalt kendskab, personlig service og bilforhandlere, der virkelig passer på deres lokale omdømme. Vores lokale partner, CarPeople Odder ApS, driver Oscar Biludlejning i Odder, og tilbyder en bred vifte af forskellige type biler.

Lej varevogn i Odder

Har du brug for ekstra plads, når du skal flytte eller transportere større genstande? Hos Oscar Biludlejning i Odder har vi et stort udvalg af varevogne i forskellige størrelser, så du nemt kan finde en, der passer til dine behov.

Lej minibus i Odder

Skal du på tur med en større gruppe, og har brug for mere plads end, hvad en almindelig bil kan tilbyde? Vi har også minibusser til rådighed hos Oscar Biludlejning i Odder. Perfekt til familieture, fodboldholdet eller arbejdsturen.

Lej flyttebil i Odder

Skal du flytte, og har brug for en bil, der kan rumme alle dine ting? Vi tilbyder også udlejning af flyttebiler hos Oscar Biludlejning i Odder. Vores flyttebiler er rummelige og lette at køre, så du kan få en så smidig flytning som muligt.

I alt kan vi tilbyde dig en flåde af alsidige og velholdte køretøjer hos Oscar Biludlejning i Odder. Uanset om du har brug for en almindelig bil, en varevogn, en minibus eller en flyttebil, har vi en løsning, der passer til dine behov. Nyd friheden ved at have din egen transport og udforsk Odder og omgivelserne i dit eget tempo. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde din perfekte lejebil i Odder.

Langtidsleje af bil i Odder

En af de fremtrædende muligheder hos Oscar Biludlejning i Odder er langtidsbilleje. Denne mulighed giver dig lige det ekstra pusterum, du måske mangler når du skal planlægge dine rejser. En lejeperiode på over 28 dage giver dig friheden til at vælge både afhentnings- og afleveringsdato, så du kan skræddersy din lejeperiode til dit behov. Denne form for leje inkluderer også 40 km kørsel pr. dag, hvilket gør langtidsleje til et lidt dyrere, men mere fleksibelt alternativ til vores bilabonnement.

Bilabonnement hos Oscar Biludlejning

Hvis du har brug for en bil over en længere periode, men ikke ønsker at binde dig i længden, kan et bilabonnement fra Oscar Biludlejning i Odder være løsningen for dig. Dette faste abonnement kan køres for perioder på 3, 6 eller 12 måneder, og du vælger blot en afhentningsdato og en bindingperiode. Samtidig låser du dig selv til en periode, hvor længden af perioden direkte påvirker prisen - jo længere du binder dig, jo billigere bliver det pr. måned. Dette abonnement tilbyder hele 1500 km kørsel pr. måned og op til tre ekstra chauffører. International forsikring er også inkluderet i prisen, så du kan føle dig sikker uanset hvor du kører. Og det bedste af det hele er, at der ingen udbetaling er nødvendig, uanset hvilken løsning du vælger.

Tag på opdagelse omkring Odder med en udlejningsbil fra Oscar Biludlejning

Velkommen til Oscar Biludlejnings landing side. Når du gerne vil udforske Odder og dens givende omgivelser, har vi det perfekte udvalg af biler klar til dig. Med en lejebil kan du nemt og bekvemt besøge nogle af de mest populære seværdigheder i og omkring Odder. Her er nogle forslag:

1. Sondrup Bakker

En kort køretur fra Odder ligger Sondrup Bakker. Det er en af Danmarks mest betagende naturlige landskaber. Her finder du frodige grønne bakker, storslåede udsigter over Horsens Fjord og et rigt dyreliv.

2. Kysing Strand

Kysing Strand er en sandstrand beliggende syd for Aarhus. Det er det perfekte sted at tilbringe en afslappende dag med solbadning, svømning eller at nyde en picnic. Med en udlejningsbil fra os kan du nemt reach stranden når du har lyst.

3. Odder Museum

Odder Museum giver et interessant indblik i byens historie samt det omkringliggende område. Fra gammel landbrug til krigshistorie, museet rummer en bred vifte af udstillinger.

4. Dyrehaven ved Rathlousdal

Nyde en dejlig gåtur blandt træerne, spotte hjorte og andre vilde dyr klods op af Odder. Det er det perfekte sted at slappe af og nyde naturen efter en dags kørsel.

5. Moesgaard Museum

A lidt længere køretur fra Odder ligger Moesgaard Museum, som er kendt for sine fascinerende og interaktive udstillinger om menneskehedens historie.

Med en udlejningsbil fra Oscar Biludlejning er disse seværdigheder, og mange flere, let tilgængelige. Nyd roen ved at planlægge din egen udflugt og bevæge dig rundt på dine egne identiske betingelser. Vi ser frem til at gøre dit ophold i Odder endnu mere mindeværdigt!

Biludlejning til Erhverv i Odder

Hos Oscar Biludlejning forstår vi de unikke behov i dit forretningsmiljø. Vi tilbyder økonomisk og effektiv biludlejning til erhverv i Odder, og fokuserer på at levere den bedst mulige service til vores erhvervskunder. Vores brede sortiment af biler omfatter alle typer køretøjer, fra mindre økonomiske biler til større varevogne og luksusbiler, så vi kan opfylde ethvert behov, uanset hvad dit firma måtte have brug for. Vi i Oscar Biludlejning Odder sikrer os, at det er problemfrit at leje en firmabil ved at gøre processen til en enkel, ligetil oplevelse. På denne måde kan dit team komme på vej hurtigst muligt, og du kan fokusere på det, der betyder mest – din virksomhed. Hos Oscar Biludlejning er din tilfredshed vores vigtigste prioritet.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,4 ud af 5 på Trustpilot med over 3100 anmeldelser.

Hyppigt stillede spørgsmål til biludlejning i Odder

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder i Odder:

Hvad koster biludlejning i Odder?

Du kan leje en bil fra kun 319 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Odder. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Kræver det et særligt kørekort at leje en flyttebil?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at føre en varevogn, minibus eller flyttebil. Alle vores vogne i Odder må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort), så du kan med glæde booke disse biler hos os.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris i Odder, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Hvordan får jeg rabat på biludlejning?

Når du lejer en bil hos Oscar Biludlejning Odder, kan du få rabat på din booking ved at bruge vores app. I Oscars app får du adgang til vores loyalitetsprogram, som giver minimum 10% på dagsprisen på normale bookinger.