Oscar +45 42 90 90 48
Oscar Biludlejnings Logo $ 497 Facaden af Oscar Biludlejning Holsted

Oscar Biludlejning Holsted

Personbiler
Varevogne
Flyttebiler
Minibusser

Schultz Automobiler Holsted ApS

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Holsted Storegade 49
6670 Holsted
DK

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Funktioner:
GPS, Aircon, Sædevarme, Fartpilot, St Car

Skoda Fabia Combi

299,00 kr. pr. dag
2010 Lille personbil
4 Døre
5 Sæder
Diesel
Manuel
25 km/l
Med trækkrog
Mere information

Funktioner:
Aircon, Fartpilot, Isofix, Sædevarme, træk

Skoda FABIA

299,00 kr. pr. dag
2011 Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Diesel
Manuel
24,4 km/l
Med trækkrog
Mere information

Funktioner:
Aircon, Fartpilot, Isofix, Sædevarme, Parkeringssensor, træk

Skoda OCTAVIA

329,00 kr. pr. dag
2005 Mellemklassebil
5 Døre
5 Sæder
Diesel
Manuel
19,2 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Det er ikke kun noget vi siger…

Oscar Biludlejning Holsted

Schultz Automobiler Holsted ApS lejer nu også biler ud gennem Oscar Biludlejning. Vi har gjort det nemt for dig at leje bil på en enkel og overskuelig måde. Lej f.eks. en mikrobil fra kun 249 pr. dag. Oscar Biludlejning er Danmarks mest talrige biludlejningskæde, og vi tilbyder billig, lokal biludlejning i hele Danmark.

Book din lejebil nu

Hos Oscar Biludlejning er det altid nemt at finde en billig bil at leje. Book din helt egen bil på to minutter - mere skal der ikke til, og så er du kørende! Følg de nedenstående steps og book din lejebil på nemmeste vis:

Step 01:

Vælg hvilken type bil du skal bruge, indtast dit ønskede afhentningssted og hvornår lejeperioden skal ligge.

Step 02:

Når du har fundet den bil, der opfylder netop dine behov, kan du derefter tilføje ekstra kilometer og tilbehør, hvis det er noget, du får brug for.

Step 03:

Til sidst udfylder du dine informationer og betaler. Så modtager du en beskæftigelse på mail og SMS, hvor du derefter kan hente din bil.

Find en billig bil hos Oscar Holsted

Lej bil hos din lokale partner og find den bil, der passer bedst til dig og dine behov. Vi tilbyder biler for kun 249 pr, dag. Hvis du skal bruge en bil et andet sted i Danmark, tilbyder vi som førnævnt billig billeje i hele landet.

Når du skal afhente din lejebil, beder vi dig venligst medbringe dit gule sygesikringsbevis og kørekort. For at kunne køre i en lejebil har du kun brug for lille kørekort (B-kørekort). Dette gælder ved alle vores lejebiler - alt fra personbiler til flyttebiler.

Kontakt os

Du finder os på Storegade 49 i Holsted. Og med en central placering lige ved siden af Holsted banegård, kan det ikke blive bedre. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Oscar kundeservice på telefon 42909048, chat på hjemmesiden eller via mail [email protected]. Du har også mulighed for at komme ned til en snak i afdelingen. Lej nemt en bil hos Oscar Biludlejning Holsted.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot med over 380 anmeldelser.

Hyppigt stillede spørgsmål til biludlejning i Holsted

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder i Holsted:

Hvad koster biludlejning i Holsted?

Du kan leje en bil fra kun 299,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Holsted. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Kræver det et særligt kørekort at leje en flyttebil?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at føre en varevogn, minibus eller flyttebil. Alle vores vogne i Holsted må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort), så du kan med glæde booke disse biler hos os.

Hvorfor skal jeg vælge Oscar Biludlejning?

Hos Oscar Biludlejning får du lokal biludlejning i Holsted til landets skarpeste priser. Vi har et stort udvalg af biler, nem og enkel online booking og ingen skjulte gebyrer. Vores kunder er heller ikke i tvivl, hvorfor vi scorer over 4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris i Holsted, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Er der et afbestillingsgebyr?

Ved afbestilling indenfor 48 timer før afhentningstidspunktet, har Oscar ret til at opkræve hele beløbet. Hvis afbestillingen sker før 48 timer inden afhentning, vil du kun skulle betale 25% af lejeprisen. Ved afbestillingen eller spørgsmål om det, kontakt os på tlf. 42909048.

BILUDLEJNING