Oscar Biludlejning Logo 249,00 kr. til 1.139,00 kr. 501 Oscar Biludlejning ApS Fredericia

Oscar Biludlejning Fredericia

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Henrik Christensen A/S (Fredericia)

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Fredericia Vesterballevej 7A
7000 Fredericia
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Udstyr:
Aircondition, Bluetooth, Sædevarme, Bakkamera, Apple CarPlay, Isofix, USB, Vinterdæk

Peugeot 108

fra 249,00 kr. pr. dag
Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
20,4 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Bluetooth, Apple CarPlay, Isofix, USB, Vinterdæk

Citroën C1

fra 249,00 kr. pr. dag
Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
20,4 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Sædevarme

Peugeot 208

fra 279,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
2 Sæder
Diesel
Manuel
33,3 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Bluetooth, Isofix, Vinterdæk

Citroën C1

fra 299,00 kr. pr. dag
Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
23,3 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Bakkamera, Apple CarPlay

Peugeot 108

fra 299,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
29,7 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Apple CarPlay, Fartpilot, Aircondition, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, USB, Bakkamera, Parkeringssensorer

Peugeot 208

fra 340,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Automatisk
18,5 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Læs hvad vores kunder siger

Biludlejning Fredericia

Velkommen til Oscar Biludlejning i Fredericia. I samarbejde med Henrik Christensen Fredericia A/S ligger Oscar nu også i Fredericia, hvor vi vil glæde os til at tage imod dig. Vi er én ud af mere end 100 enkelte Oscar afdelinger i hele Danmark. Ved os har du mulighed for at leje netop den bil, som du har brug for og passer til dit behov. Vi ser frem til at se dig hos Henrik Christensen Fredericia A/S, hvor vi med glæde vil hjælpe og guide dig til den bedst mulige billeje i Fredericia.

Hos Oscar Biludlejning går vi meget op i at yde den bedst mulige service for vores kunder og give den bedste oplevelse, så de kunne få lyst til at leje bil ved os igen. Hos Oscar Biludlejning mener vi ikke, at billeje kun er en billeje. Derfor lejer vi biler ud til alle formål, og bestræber os på at gøre enhver billeje hos Oscar til en fortræffelig oplevelse. Så selvom du kun lejer en bil for at komme fra A til B, så gør vi alt for at det bliver en god rejse og oplevelse.

Vi vil se frem til at hjælpe dig videre med en lejebil, der kan hjælpe dig med at udforske Fredericia og få skabt minder og gode oplevelser.

Fredericia

Hvis du leder efter et stærkt kulturliv, en spændende byhistorie og aktiviteter nok til at holde jer i gang, så er Fredericia den perfekte by for jer. Dette er nemlig en by, der byder på alt hvad hjertet begærer. Her vil en lejebil fra Oscar Biludlejning Fredericia både være det praktiske og nemme valg. Her vil I uden problemer kunne planlægge jeres egen tur rundt i byen og se de ting, som I netop har lyst til at se - uden at skulle bekymre jer om offentlig transport osv.

Selvom Fredericia i dag er en meget moderne by, har det faktisk været en gammel fæstningsby, som man stadig kan opleve noget af i dag. Her har du mulighed for at se en bid af dette ved det gamle kastel og volden i byen, der er et af de bedst bevarede voldanlæg i Nordeuropa. Selve fæstningsværket i Fredericia har også haft stor betydning for Danmark og dets historie, så det er absolut også et besøg værd.

Fredericia har så meget at byde på med blandt andet dejlige strande, skove og så er der rigeligt med kulturoplevelser, shopping- og caféliv. Derudover er der mange museer, som også kan sørge for spændende og lærerige timer. Hvis I har mod på det, og ikke er bange for højder, så er Bridgewalking Lillebælt også et sjovt adrenalinsøgende alternativ. På den måde er der noget for alle aldre og grupper.

Samtidig har Fredericia en af de bedste beliggenheder i Danmark, da det ligger så centralt i trekantsområdet. Her kan man nemt komme en tur til Fyn eller Sjælland med Lillebælt, der ligger så belejligt tæt på. Ellers kan en tur længere oppe i Jylland også være destinationen for jer, hvor f.eks. storbyen Aarhus ligger ca. en time væk. Her vil biludlejning i Fredericia være det smarte og praktiske valg, så I selv kan køre derhen I vil og planlægge det selv.

Oplev friheden med vores lejebiler i Fredericia

Vi er meget stolte af vores store udvalg af biler, som vi kan tilbyde vores kunder. Vælg en af vores populære biler, som passer til dig og dit behov. Her kan vi nemlig byde ind med alt lige fra små mikrobiler, der er perfekt til en nem bykørsel, til store rummelige minibusser, der er perfekt til ture med hele familien eller vennegruppen.

Her hos Oscar kan du leje varevogne og flyttebiler til en utrolig god pris. Så hvis du skal bruge en varevogn eller flyttebil med meget plads, kan vi altid være behjælpelige. Vores biler har nemlig forskellige størrelser og forskellige lasteevner. Dette kan du læse mere om i beskrivelsen til den enkelte bil du kigger på.

På denne måde vil transporten af godset ikke være noget problem. Uanset hvad tilfældet er, om det er din varevogn, der er på værksted, eller om du skal flytte nogle enkelte ting, eller om det er en hel lejlighed, så har vi varevognen/flyttebilen til dit behov. Med de forskellige varevogne og flyttebiler vi tilbyder, kan vi gøre din flytning mere overskuelig og billig.

Lej en bil hos Oscar fra blot 249,- pr. dag

Her hos Oscar Fredericia Biludlejning i Danmark har vi biler helt ned til 249,- pr. udlejningsdag. Siden vi åbnede vores døre for første gang, har vi bestræbet os på at have fokus på god service og gode kvalitetsbiler til få penge. Dette har vi gjort, da vi ikke mener, at det skal koste en formue at leje bil. Vi vil gerne give dig den bedste oplevelse, og derfor har vi sørget for, at din biludlejning hos os er både enkel, nem og billig. 

Skal du uden for Danmarks grænser?

Skal du til udlandet i løbet af din lejeperiode, kan vi også være behjælpelige. Vi tilbyder nemlig en Udlandsforsikring, der forsikrer din lejebil uden for Danmarks grænser. Den er obligatorisk at tilkøbe, når du lejer ved Oscar Fredericia Biludlejning. Derudover har vi gode rabatter, når du bestiller ekstra km i bookingprocessen til din længere ture. Og jo flere km du køber ved booking, desto mere sparer du:

Køb ekstra km på forskud og spar penge

  • 100 km - Spar 10%
  • 200 km - Spar 20%
  • 300 km - Spar 30%
  • 400 km - Spar 40%

Det er Nemt og Billigt at leje bil ved Oscar Fredericia Biludlejning

Step 1:

Udfyld dine ønsker i forhold til biltype, afhentningssted og lejeperiode. Derefter viser vi dig en liste over ledige biler, der matcher dine behov.

Step 2:

Når du har fundet dit match, får du muligheden for at tilføje ekstra kilometer og tilbehør, hvis dette er nødvendigt for dig.

Step 3:

Til sidst udfylder du dine informationer og betaler. Herefter modtager du en bekræftelse på mail og SMS, og så er du klar til at afhente din bil.

Oscar Bilabonnement i Fredericia

Har du brug for en bil i en længere periode, og gider ikke købe eller lease bil, så kan Oscar Biludlejning Fredericia også være behjælpelig. Vi tilbyder nemlig det vi kalder Oscar Bilabonnement, når du skal leje en bil i mere end 28 dage. Her vil det også betyde, at du lejer bilen billigere til en særlig pris. Her sørger vi for, at du har en nem og sikker løsning, hvor vi tager os af alt det praktiske. Her kan du benytte netop den bil, du har brug for, og som passer ind i din tidsplan.

Derfor skal du vælge Oscar Bilabonnement

  • Alle typer biler til rådighed til bilabonnement
  • Månedlig betaling
  • Særlig pris
  • Bilabonnement til kunder under 25 år er også muligt
  • Inkluderet forsikring, service og ejerafgift

Vores kunder og Anmeldelser

Her hos Oscar går vi utrolig meget op i vores ry og vores kunders oplevelse og tilfredsstillelse. Vores anmeldelser på blandt andet Google og Trustpilot betyder derfor rigtig meget for os - og vi er derfor også rigtig glade for al den positive respons, som vi har fået tilbage fra vores kunder. Vi vil derfor også gerne høre om dit synspunkt og din oplevelse hos os, hvilket du kan gøre, ved at skrive en anmeldelse her. Vi arbejder nemlig altid på at forbedre os og gøre din billeje bedre.

Afhentning af din lejebil

Vi kan garantere en nem og overskuelig booking samt afhentning af din lejebil i Fredericia. Vi gør dog opmærksom på, at depositum kan blive opkrævet når bilen afhentes. Dette beløb kan variere, men det afhænger af bilens type, betalingskortet samt førerens alder.

Hos Oscar Biludlejning tager vi nemlig ikke et gebyr for ungudlejning, som mange andre biludlejningsselskaber gør, men der kan dog forekomme et større depositum. Dette får du selvfølgelig tilbage, når billejen er overstået. Nogle biltyper har derimod en aldersbegrænsning, hvor man skal have en vis alder, for at kunne booke bilen.

Vi tager både imod debet- og kreditkort, dog ingen kontanter. Ved afhentning af din bil i Fredericia beder vi dig venligst om at have betalingskort, kørekort og sygesikringsbevis med. Herefter er du kørende i din nye lejebil i Fredericia.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller har brug for mere information, kan du på vores FAQ-side se de hyppigst stillede spørgsmål. Hvis du ikke får svar på dit spørgsmål, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os via chat på hjemmesiden, på telefon 42909048 eller på mail [email protected]. Vi gør vores bedste for at hjælpe dig!

Find Oscar Biludlejning Fredericia på Vesterballevej 7A. Vi ser frem til at kunne hjælpe jer med transportmuligheder i Fredericia. Vi er nemlig sikre på, at vi kan hjælpe jer godt på vej. Vi håber, at I får en femstjernet oplevelse her hos Oscar Biludlejning Fredericia.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot med over 3400 anmeldelser.

Andre kunder i Fredericia spørger også om

Nedenunder finder du et udvalg af populære spørgsmål angående vores biludlejning i Fredericia:

Hvor meget koster det at leje en bil i Fredericia?

Hos Oscar har vi nogle af Danmark bedste priser på biludlejning, og derfor kan du booke vores lejebiler fra 249 kr. pr. dag i Fredericia.

Må jeg godt selv føre en varevogn eller flyttebil?

Ja, alle med et almindeligt dansk kørekort (kategori B kørekort) må føre vores varevogne og flyttebiler. Du kan leje en varevogn eller flyttebil i Fredericia ved at bruge søgefunktionen her på hjemmesiden.

Tager I et gebyr for ungudlejning?

Nej, det gør vi ikke. Når du lejer en bil i Fredericia, betaler du det samme uanset din alder. Du vil muligvis blive opkrævet et højere depositum, hvis du er under 25 år, men det får du selvfølgelig tilbagebetalt efter endt leje. Enkelte biler kan have en aldersbegrænsning.

Kan jeg få rabat, når jeg lejer en bil?

Ja, det kan du. Vi giver minimum 10% rabat på dagsprisen på normale bookinger, når du booker en bil gennem vores app. Hent derfor appen ned på din telefon og lej en bil i Fredericia herigennem.