Oscar +45 42 90 90 48
Oscar Biludlejnings Logo $ 532 Facaden af Oscar Biludlejning Tilst

Oscar Biludlejning Tilst

Personbiler
Varevogne
Flyttebiler
Minibusser

Jysk-Biludlejning ApS (Tilst)

Modtager ikke biler udenfor åbningstid

Adresse

Oscar Biludlejning Tilst Rundbjergvej 11
8381 Tilst
DK

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Funktioner:
Bluetooth, Aircon, Isofix, Sædevarme, Bakkamera, El-ruder, Tonede ruder, Ny bil

Toyota Aygo

299,00 kr. pr. dag
2021 Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
24,7 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Toyota Aygo

Toyota Aygo

299,00 kr. pr. dag
2021 Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
0,07 km/l
Uden trækkrog

Toyota Aygo

299,00 kr. pr. dag
2017 Lille personbil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
23,99 km/l
Uden trækkrog
VW Touran

VW Touran

399,00 kr. pr. dag
2016 Stor personbil
5 Døre
7 Sæder
Diesel
Manuel
22 km/l
Med trækkrog

Funktioner:
Aircon, Fartpilot, Sædevarme, St Car, aluhjul, Klimaanlæg, Navigation, Automatgear, Bakkamera, El-ruder, baksensor, Regnsensor

Kia Ceed

399,00 kr. pr. dag
2017 Stor personbil
5 Døre
5 Sæder
Diesel
Automatisk
24 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Funktioner:
El-ruder, baksensor, Automatgear

Ford Focus

399,00 kr. pr. dag
2016 Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Diesel
Automatisk
22,7 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Det er ikke kun noget vi siger…

Oscar Biludlejning Tilst

Velkommen til Jysk Biludlejning A/S i Tilst, som er en af dine lokale Oscar afdelinger i Aarhus-området. Vi har et stort udvalg af køretøjer til en lav dagspris, hvor vi udlejer biler fra kun 249 kr. pr. dag.

Oscar Biludlejning er en lokal og dansk biludlejningskæde med hovedsæde i Aarhus. Find den bil, der passer til netop dit behov, og book den online eller gennem vores kundeservice.

Udvalg af biler hos Oscar Biludlejning Tilst

Vi har et stort udvalg af forskellige køretøjer i Aarhus-området, som skal kunne tilfredsstille netop dit behov. I afdelingen skal du blot medbringe dit kørekort, betalingskort og dit gule sygesikringsbevis. Herefter skriver du under på lejekontrakten, og så er du kørende.

Udover et stort udvalg af diverse størrelser af personbiler - som mikrobiler, mellemklassebiler og store personbiler - har vi også flere varevogne og flyttebiler med lift. Dermed kan du slippe for at skulle betale for dyre flyttemænd og et helt flyttefirma endda. På denne måde kan du selv stå for din flytning og gøre det efter din helt egen tidsplan og i dit eget tempo.

Med billeje fra Oscar Biludlejning Tilst kan du klare din flytning eller arbejde billigt og nemt. Du kan leje små varevogne eller store flyttebiler hos os alt efter hvilken opgave, der skal klares. Du kan se deres indvendige og udvendige mål ved at klikke "Mere information".

Vores priser

Oscar Biludlejning Tilst tilbyder nogle af Danmarks billigste priser. Dette hører nemlig ind under vores slogan, som er "Lokalt - Enkelt - Billigt". Nedenfor kan du se en oversigt over priser på vores køretøjer. Disse priser er vejledende priser pr dag for en dagsleje med 100 km samt moms, kasko og ansvarsforsikring inkluderet.

Vejledende priser på bilvarianter:

  • Personbiler - Fra 299,00 kr. pr. dag
  • Varevogne - Fra 469,00 kr. pr. dag
  • Flyttebiler - Fra 799,00 kr. pr. dag
  • Minibusser - Fra 869,00 kr. pr. dag

Få langtidsleje gennem Oscar Bilabonnement

Vi tilbyder også månedsleje af flere af vores biler. Dette gælder alt lige fra små personbiler til store flyttebiler.

Her får du en billigere dagspris, 40 km pr. dag samt mange andre goder inkluderet i din leje. Dette træder i kraft, når du lejer i 28 dage eller derover. Vi kalder det Oscar Bilabonnement, og det gør din billeje over en længere periode billigere og lettere for dig.

Vælg derfor Oscar Biludlejning, hvis du har brug for en nem og overskuelig langtidsleje til en overkommelig pris. Du kan læse mere om Oscar Bilabonnement her på vores hjemmeside.

Lokalt - Enkelt - Billigt

Med ca. 110 afdelinger i hele Danmark er Oscar landets mest talrige biludlejningskæde. Skal du f.eks. til udlandet i løbet af din lejeperiode, så kan det også sagtens lade sig gøre med en lejebil fra Oscar Biludlejning. Der skal blot tilkøbes en udlandsforsikring, som forsikrer og dækker bilen, når du kører uden for Danmarks grænser. Lej derfor en bil fra kun 249 kr. pr. dag og kom nemt fra A til B for at gøre hverdagen nemmere.

Kontakt os

Synes du, at det lyder interessant, så har du også mulighed for at høre mere på tlf.: 42909048, hvor vores kundeservice med glæde vil svare på de spørgsmål, du end måtte have. De kan også kontaktes på chat på vores hjemmeside samt e-mail: [email protected]. For at komme i kontakt med afdelingen i Tilst kan kundeservice også hjælpe dig videre.

Det hurtigste og nemmeste vej til biludlejning i Tilst er ved at booke din ønskede lejebil lige her på hjemmesiden. Så klarer vi herefter de administrative opgaver, så du nemt kan få udleveret din bil.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot med over 380 anmeldelser.

Hyppigt stillede spørgsmål til biludlejning i Tilst 

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder i Tilst:

Hvad koster biludlejning i Tilst?

Du kan leje en bil fra kun 299,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Tilst. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Kræver det et særligt kørekort at leje en flyttebil?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at føre en varevogn, minibus eller flyttebil. Alle vores vogne i Tilst må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort), så du kan med glæde booke disse biler hos os.

Hvorfor skal jeg vælge Oscar Biludlejning?

Hos Oscar Biludlejning får du lokal biludlejning i Tilst til landets skarpeste priser. Vi har et stort udvalg af biler, nem og enkel online booking og ingen skjulte gebyrer. Vores kunder er heller ikke i tvivl, hvorfor vi scorer over 4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris i Tilst, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Er der et afbestillingsgebyr?

Ved afbestilling indenfor 48 timer før afhentningstidspunktet, har Oscar ret til at opkræve hele beløbet. Hvis afbestillingen sker før 48 timer inden afhentning, vil du kun skulle betale 25% af lejeprisen. Ved afbestillingen eller spørgsmål om det, kontakt os på tlf. 42909048.

BILUDLEJNING