Oscar Biludlejning Logo 269,00 kr. til 1.379,00 kr. 507 Oscar Biludlejning ApS Tilst

Oscar Biludlejning Tilst

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Jannlund.dk ApS (Tilst)

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Tilst Blomstervej 6
8381 Tilst
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Udstyr:
Helårsdæk

Peugeot 107

fra 269,00 kr. pr. dag
Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
22,3 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, USB

Citroën C1

fra 279,00 kr. pr. dag
Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
23,3 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot

Citroën C1

fra 299,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
22,7 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Apple CarPlay, USB

Citroën C1

fra 299,00 kr. pr. dag
Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
23,1 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, USB

Citroën C1

fra 299,00 kr. pr. dag
Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
26,3 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Sædevarme, Isofix, Helårsdæk

Mitsubishi Space Star

fra 299,00 kr. pr. dag
Lille personbil
4 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
24,4 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Læs hvad vores kunder siger

Oscar Biludlejning Tilst

Velkommen til vores afdeling i Tilst, som er en af dine lokale Oscar afdelinger i Aarhus-området. Vi har et stort udvalg af køretøjer til en lav dagspris, hvor vi udlejer biler fra kun 149 kr. pr. dag.

Oscar Biludlejning er en lokal og dansk biludlejningskæde med hovedsæde i Aarhus. Find den bil, der passer til netop dit behov, og book den online eller gennem vores kundeservice.

Udvalg af biler hos Oscar Biludlejning Tilst

Vi har et stort udvalg af forskellige køretøjer i Aarhus-området, som skal kunne tilfredsstille netop dit behov. I afdelingen skal du blot medbringe dit kørekort, betalingskort og dit gule sygesikringsbevis. Herefter skriver du under på lejekontrakten, og så er du kørende.

Udover et stort udvalg af diverse størrelser af personbiler - som mikrobiler, mellemklassebiler og store personbiler - har vi også flere varevogne og flyttebiler med lift. Dermed kan du slippe for at skulle betale for dyre flyttemænd og et helt flyttefirma endda. På denne måde kan du selv stå for din flytning og gøre det efter din helt egen tidsplan og i dit eget tempo.

Med billeje fra Oscar Biludlejning Tilst kan du klare din flytning eller arbejde billigt og nemt. Du kan leje små varevogne eller store flyttebiler hos os alt efter hvilken opgave, der skal klares. Du kan se deres indvendige og udvendige mål ved at klikke Mere information.

Vores priser på lejebiler i Tilst

Oscar Biludlejning Tilst tilbyder nogle af Danmarks billigste priser. Dette hører nemlig ind under vores slogan, som er Lokalt - Enkelt - Billigt. Nedenfor kan du se en oversigt over priser på vores køretøjer. Disse priser er vejledende priser pr dag for en dagsleje med 100 km samt moms, kasko og ansvarsforsikring inkluderet.

Vejledende priser på bilvarianter:

  • Personbiler - Fra 269 kr. pr. dag
  • Varevogne - Fra 399 kr. pr. dag
  • Flyttebiler - Fra 799 kr. pr. dag
  • Minibusser - Fra 899 kr. pr. dag

Få langtidsleje i Tilst gennem Oscar Bilabonnement

Vi tilbyder også månedsleje af flere af vores biler. Dette gælder alt lige fra små personbiler til store flyttebiler.

Her får du en billigere dagspris, 40 km pr. dag samt mange andre goder inkluderet i din leje. Dette træder i kraft, når du lejer i 28 dage eller derover. Vi kalder det Oscar Bilabonnement, og det gør din billeje over en længere periode billigere og lettere for dig.

Vælg derfor Oscar Biludlejning, hvis du har brug for en nem og overskuelig langtidsleje til en overkommelig pris. Du kan læse mere om Oscar Bilabonnement her på vores hjemmeside.

Lokalt - Enkelt - Billigt

Med over 120 afdelinger i hele Danmark er Oscar landets mest talrige biludlejningskæde. Skal du f.eks. til udlandet i løbet af din lejeperiode, så kan det også sagtens lade sig gøre med en lejebil fra Oscar Biludlejning. Der skal blot tilkøbes en udlandsforsikring, som forsikrer og dækker bilen, når du kører uden for Danmarks grænser. Lej derfor en bil fra kun 249 kr. pr. dag og kom nemt fra A til B for at gøre hverdagen nemmere.

Kontakt os

Synes du, at det lyder interessant, så har du også mulighed for at høre mere på tlf.: 42909048, hvor vores kundeservice med glæde vil svare på de spørgsmål, du end måtte have. De kan også kontaktes på chat på vores hjemmeside samt e-mail: [email protected]. For at komme i kontakt med afdelingen i Tilst kan kundeservice også hjælpe dig videre.

Det hurtigste og nemmeste vej til biludlejning i Tilst er ved at booke din ønskede lejebil lige her på hjemmesiden. Så klarer vi herefter de administrative opgaver, så du nemt kan få udleveret din bil.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot med over 3400 anmeldelser.

Har du spørgsmål angående vores biludlejning i Tilst?

Så læs med her. Her får du svar på nogle af de typiske spørgsmål til vores biludlejning i Tilst:

Hvad er prisen på jeres biludlejning i Tilst?

Vores priser er forskellige fra afdeling til afdeling. Priserne starter fra 149 kr. pr. dag i Tilst, hvilket inkluderer kaskoforsikring, ansvarsforsikring samt 100 km pr. udlejningsdøgn.

Kan jeg leje og selv køre en varevogn eller flyttebil?

Det kan og må du. I Danmark må alle med et kategori B kørekort (alm. kørekort) føre vores varevogne og flyttebiler. Derfor er du velkommen til at leje en varevogn eller en flyttebil i Tilst.

Jeg er under 25 år. Skal jeg betale ekstra for at leje en bil?

Vi opkræver ikke et ekstra gebyr for dig, som er under 25 år. Vi har enkelte biler i Tilst, som kan have en aldersbegrænsning, og du kan blive opkrævet et større depositum, hvis du er under 25 år. Dette får du tilbagebetalt ved tilbagelevering af bilen, hvis alt er, som det skal være.

Hvilken rabat kan jeg få på biludlejning?

Ved at booke gennem Oscar Biludlejnings app kan du få adgang til vores loyalitetsprogram, som giver minimum 10% rabat på dagslejen på normale bookinger. Brug appen, søg efter Tilst og opnå en besparelse på din booking.