Oscar +45 42 90 90 48
Oscar Biludlejnings Logo $ 516 Facaden af Oscar Biludlejning Nykøbing Mors

Oscar Biludlejning Nykøbing Mors

Personbiler
Varevogne
Flyttebiler
Minibusser

MTH Biler A/S

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Nykøbing Mors Fruevej 30-32
7900 Nykøbing Mors
DK

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Funktioner:
Bluetooth, Bakkamera, El-ruder, Tonede ruder, Klimaanlæg, Håndfri telefon, Multifunktionsrat, alufælge

Toyota AYGO 1.0 benzin

249,00 kr. pr. dag
2021 Lille personbil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
24,7 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Funktioner:
Bluetooth, Fartpilot, Isofix, Bakkamera, Klimaanlæg

Toyota AURIS 1.8 Hybrid Hatchback

399,00 kr. pr. dag
2014 Mellemklassebil
5 Døre
5 Sæder
Hybrid
Automatisk
27 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Trækkrog må laste
1500 kg

Funktioner:
GPS, Bluetooth, Fartpilot, Isofix, Sædevarme, Bakkamera, Navi, Klimaanlæg, Håndfri

Toyota VERSO 2.0D 7 sæder

449,00 kr. pr. dag
2013 Stor personbil
5 Døre
7 Sæder
Diesel
Manuel
20,4 km/l
Med trækkrog
Mere information

Funktioner:
Bluetooth, Parkeringssensor, Blindvinkelsassistent, Apple CarPlay, ADAPTIV FARTPILOT, Varme i rattet, Fuldautomatisk klima, Multifunktionsrat, El-spejle med varme, el-bagklap, android auto, aut. op og nedblænding, Aut. nødbremse med fodgængergendkendelse, Fuld Led Forlygter

Toyota COROLLA 1.8 Hybrid, Touring Sports

449,00 kr. pr. dag
2021 Stor personbil
5 Døre
5 Sæder
Hybrid
Automatisk
32,4 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Det er ikke kun noget vi siger…

Biludlejning Nykøbing Mors

Hos Oscar Biludlejning tilbyder vi udlejning af køretøjer i din lokale bilforhandler i Nykøbing Mors hos MTH Biler A/S, hvor vi vil glæde os til at tage imod dig. Her har du mulighed for at leje netop den bil, som du har brug for, og som passer til dine behov. Vi ser frem til at kunne hjælpe og guide dig til den bedst mulige billeje i Nykøbing Mors.

Vores udvalg af køretøjer i Nykøbing Mors

Hos Oscar i Nykøbing Mors har vi et stort udvalg af køretøjer og har netop den udlejningsbil, der passer til dig og dine behov. Vi har alt fra mikrobiler, store personbiler med plads til hele familie samt varevogne og flyttebiler. Så selvom du kun skal bruge en lille bil til at fragte dig på arbejde, eller om du skal bruge en familiebil, der kan rumme jer alle, så har vi den!

Hvis dette ikke er nok, har vi også en minibus med plads til 9 personer. Her er der i hvert fald plads til hele familien eller hele vennegruppen. Denne er perfekt til en tur i området eller en længere tur i Danmark eller udlandet. Hvis du skal til udlandet, skal du dog være opmærksom på, at der skal tilkøbes en udlandsforsikring, der sørger for, at du er dækket og forsikret i din lejeperiode.

Skal du flytte?

Vores afdeling i Nykøbing Mors har et stort udvalg af alle biler, der passer til alle behov. Vi har dermed også løsningen til din flytning, eller hvis du skal have transporteret noget tungt eller stort. Vi tilbyder store og små varevogne samt flyttebiler med lift til en billig pris.

Er du ikke sikker på, om jeres flyttelæs kan være der? For at se de indvendige og udvendige mål kan du klikke på "Mere information" ikonet ud for vores varevogne og flyttebiler. Alle vores varevogne og flyttebiler må køres med et lille kørekort (B-kørekort). Dermed kan du køre alle vores biler - selv vores minibus og største flyttebiler.

Book din udlejningsbil hos en lokal og billig udlejningskæde

Oscar Biludlejning er en landsdækkende biludlejningskæde med over 100 afdelinger i hele Danmark. Uanset hvad dit behov er, så har vi bilen der passer dertil. Hos Oscar Biludlejning går vi meget op i at yde den bedst mulige service for vores kunder og give den bedste oplevelse, så vores kunder får lyst til at leje bil hos os igen.

Hos Oscar i Nykøbing Mors er du altid sikker på at få en fortræffelig oplevelse i din helt egen udlejningsbil, som passer perfekt til dit behov.

De mange fordele der er ved at leje bil hos Oscar Biludlejning:
  • Stort udvalg af biler
  • Lej en bil fra kun 249 kr. pr. dag
  • Priser inkl. km, kasko- og ansvarsforsikring
  • Ungudlejning uden merpris
  • 100 km inkluderet pr. dag
  • Stort udvalg af ekstra tilbehør til beskedne priser
  • Ingen skjulte gebyrer

.. og mange flere fordele. Vi mener at biludlejning bør være enkelt og billigt, uden bøvl og mange skjulte gebyrer. Derfor lejer vi biler ud til alle formål, og bestræber os på at gøre enhver billeje hos Oscar til en utrolig god oplevelse.

Praktiske informationer

Ønsker du senere hen at forlænge din igangværende booking, kan du gøre det ved at ringe til kundeservice på tlf. 42909048. Dette er uanset, om du ønsker at forlænge bookingen med en uge eller blot en dag. Det kræver blot, at bilen er ledig. Der kan også tilkøbes ekstra km, hvis de inkluderede ikke er tilstrækkeligt.

Der kan forekomme et depositum ved biludlejning i afdelingen. Dette beløb kan variere af flere ting som type køretøj, dankort og billejerens alder. Dette kan du læse mere om her på hjemmesiden under "Depositum". Afdelingen i Nykøbing Mors har også en nøgleboks, og du kan derfor aflevere din lejebil udenfor åbningstiderne. Afhentning af udlejningsbilen skal dog ske inden for åbningstiderne.

Vurder os

Vi glæder os til at høre om din personlige oplevelse her hos Oscar Biludlejning Nykøbing Mors. Vi er meget stolte af vore kunders meget fine anmeldelser på Trustpilot og Google. Vi sætter utrolig stor pris på at høre din mening, og hvad du synes om Oscars' service, din udlejningsbil og din generelle oplevelse med din biludlejning.

Hvis du har et par minutter på at skrive en anmeldelse på Trustpilot eller Google, vil vi være meget taknemmelige. Du har også mulighed for at skrive direkte til os via mail med ros eller idéer til forbedringer.

Kontakt os

Du kan finde Oscar Biludlejning Nykøbing Mors på adressen Fruevej 30-32, 7900 Nykøbing Mors. Vores dør er altid åben, hvis du har nogle spørgsmål eller en forespørgsel om billeje. Du kan også altid kontakte Oscars' kundeservice via chat på hjemmesiden, på telefon 42909048 eller på mail [email protected]. Vi gør altid vores bedste for at hjælpe dig!

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med transportmuligheder i Nykøbing Mors.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot med over 380 anmeldelser.

Hyppigt stillede spørgsmål til biludlejning i Nykøbing Mors

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder i Nykøbing Mors:

Hvad koster biludlejning i Nykøbing Mors?

Du kan leje en bil fra kun 249,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Nykøbing Mors. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Kræver det et særligt kørekort at leje en flyttebil?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at føre en varevogn, minibus eller flyttebil. Alle vores vogne i Nykøbing Mors må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort), så du kan med glæde booke disse biler hos os.

Hvorfor skal jeg vælge Oscar Biludlejning?

Hos Oscar Biludlejning får du lokal biludlejning i Nykøbing Mors til landets skarpeste priser. Vi har et stort udvalg af biler, nem og enkel online booking og ingen skjulte gebyrer. Vores kunder er heller ikke i tvivl, hvorfor vi scorer over 4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Er der et afbestillingsgebyr?

Ved afbestilling indenfor 48 timer før afhentningstidspunktet, har Oscar ret til at opkræve hele beløbet. Hvis afbestillingen sker før 48 timer inden afhentning, vil du kun skulle betale 25% af lejeprisen. Ved afbestillingen eller spørgsmål om det, kontakt os på tlf. 42909048.

BILUDLEJNING