Oscar Biludlejning Logo 249,00 kr. til 1.086,00 kr. 643 Oscar Biludlejning ApS Nykøbing Mors

Oscar Biludlejning Nykøbing Mors

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

MTS Biler K/S (Nykøbing Mors)

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Nykøbing Mors Nørrebro 70b
7900 Nykøbing Mors
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Bakkamera, Apple CarPlay, USB

Toyota Aygo X

fra 249,00 kr. pr. dag
Mikrobil
4 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
24,7 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Bakkamera, Apple CarPlay, USB

Toyota Aygo X

fra 249,00 kr. pr. dag
Mikrobil
4 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
24,7 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Bakkamera, Apple CarPlay, USB

Toyota Aygo X

fra 259,00 kr. pr. dag
Mikrobil
4 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
24,7 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Bakkamera, Parkeringssensorer, Apple CarPlay, USB, Helårsdæk

Toyota Aygo X

Toyota Aygo X

fra 281,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
25,2 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Bakkamera, GPS, Parkeringssensorer, Apple CarPlay, USB

Toyota Yaris

fra 282,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Hybrid (benzin/el)
Automatisk
31 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Trækkrog må laste
750 kg

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Bakkamera, USB, Helårsdæk

Toyota Corolla

fra 349,00 kr. pr. dag
Mellemklassebil
5 Døre
5 Sæder
Hybrid (benzin/el)
Automatisk
26,3 km/l
Med trækkrog
Mere information
Læs hvad vores kunder siger

Biludlejning Nykøbing Mors

Hos Oscar Biludlejning tilbyder vi udlejning af køretøjer i din lokale bilforhandler i Nykøbing Mors hos MTS Biler K/S, hvor vi vil glæde os til at tage imod dig. Her har du mulighed for at leje netop den bil, som du har brug for, og som passer til dine behov. Vi ser frem til at kunne hjælpe og guide dig til den bedst mulige billeje i Nykøbing Mors.

Vores udvalg af køretøjer i Nykøbing Mors

Hos Oscar i Nykøbing Mors har vi et stort udvalg af køretøjer og har netop den udlejningsbil, der passer til dig og dine behov. Vi har alt fra mikrobiler, store personbiler med plads til hele familie samt varevogne. Så selvom du kun skal bruge en lille bil til at fragte dig på arbejde, eller om du skal bruge en familiebil, der kan rumme jer alle, så har vi den!

Hvis dette ikke er nok, har vi også en minibus med plads til 9 personer. Her er der i hvert fald plads til hele familien eller hele vennegruppen. Denne er perfekt til en tur i området eller en længere tur i Danmark eller udlandet. Hvis du skal til udlandet, skal du dog være opmærksom på, at der skal tilkøbes en udlandsforsikring, der sørger for, at du er dækket og forsikret i din lejeperiode.

Skal du flytte?

Vores afdeling i Nykøbing Mors har et stort udvalg af alle biler, der passer til alle behov. Vi har dermed også løsningen til din flytning, eller hvis du skal have transporteret noget tungt eller stort. Vi tilbyder store og små varevogne samt flyttebiler med lift til en billig pris.

Er du ikke sikker på, om jeres flyttelæs kan være der? For at se de indvendige og udvendige mål kan du klikke på Mere information ikonet ud for vores varevogne og flyttebiler. Alle vores varevogne må køres med et lille kørekort (B-kørekort). Dermed kan du køre alle vores biler - selv vores minibus og største flyttebiler.

Book din udlejningsbil hos en lokal og billig udlejningskæde

Oscar Biludlejning er en landsdækkende biludlejningskæde med over 100 afdelinger i hele Danmark. Uanset hvad dit behov er, så har vi bilen der passer dertil. Hos Oscar Biludlejning går vi meget op i at yde den bedst mulige service for vores kunder og give den bedste oplevelse, så vores kunder får lyst til at leje bil hos os igen.

Hos Oscar i Nykøbing Mors er du altid sikker på at få en fortræffelig oplevelse i din helt egen udlejningsbil, som passer perfekt til dit behov.

De mange fordele der er ved at leje bil hos Oscar Biludlejning:
  • Stort udvalg af biler
  • Lej en bil fra kun 249 kr. pr. dag
  • Priser inkl. km, kasko- og ansvarsforsikring
  • Ungudlejning uden merpris
  • 100 km inkluderet pr. dag
  • Stort udvalg af ekstra tilbehør til beskedne priser
  • Ingen skjulte gebyrer

.. og mange flere fordele. Vi mener at biludlejning bør være enkelt og billigt, uden bøvl og mange skjulte gebyrer. Derfor lejer vi biler ud til alle formål, og bestræber os på at gøre enhver billeje hos Oscar til en utrolig god oplevelse.

Praktiske informationer

Ønsker du senere hen at forlænge din igangværende booking, kan du gøre det ved at ringe til kundeservice på tlf. 42909048. Dette er uanset, om du ønsker at forlænge bookingen med en uge eller blot en dag. Det kræver blot, at bilen er ledig. Der kan også tilkøbes ekstra km, hvis de inkluderede ikke er tilstrækkeligt.

Der kan forekomme et depositum ved biludlejning i afdelingen. Dette beløb kan variere af flere ting som type køretøj, dankort og billejerens alder. Dette kan du læse mere om her på hjemmesiden under Depositum.

Vurder os

Vi glæder os til at høre om din personlige oplevelse her hos Oscar Biludlejning Nykøbing Mors. Vi er meget stolte af vore kunders meget fine anmeldelser på Trustpilot og Google. Vi sætter utrolig stor pris på at høre din mening, og hvad du synes om Oscars' service, din udlejningsbil og din generelle oplevelse med din biludlejning.

Hvis du har et par minutter på at skrive en anmeldelse på Trustpilot eller Google, vil vi være meget taknemmelige. Du har også mulighed for at skrive direkte til os via mail med ros eller idéer til forbedringer.

Kontakt os

Du kan finde Oscar Biludlejning Nykøbing Mors på adressen Nørrebro 70b, 7900 Nykøbing Mors. Vores dør er altid åben, hvis du har nogle spørgsmål eller en forespørgsel om billeje. Du kan også altid kontakte Oscars' kundeservice via chat på hjemmesiden, på telefon 42909048 eller på mail [email protected]. Vi gør altid vores bedste for at hjælpe dig!

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med transportmuligheder i Nykøbing Mors.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,4 ud af 5 på Trustpilot med over 3100 anmeldelser.

Andre kunder i Nykøbing Mors spørger også om

Nedenunder finder du et udvalg af populære spørgsmål angående vores biludlejning i Nykøbing Mors:

Hvor meget koster det at leje en bil i Nykøbing Mors?

Hos Oscar har vi nogle af Danmark bedste priser på biludlejning, og derfor kan du booke vores lejebiler fra 249 kr. pr. dag i Nykøbing Mors.

Må jeg godt selv føre en varevogn eller flyttebil?

Ja, alle med et almindeligt dansk kørekort (kategori B kørekort) må føre vores varevogne og flyttebiler. Du kan leje en varevogn eller flyttebil i Nykøbing Mors ved at bruge søgefunktionen her på hjemmesiden.

Tager I et gebyr for ungudlejning?

Nej, det gør vi ikke. Når du lejer en bil i Nykøbing Mors, betaler du det samme uanset din alder. Du vil muligvis blive opkrævet et højere depositum, hvis du er under 25 år, men det får du selvfølgelig tilbagebetalt efter endt leje. Enkelte biler kan have en aldersbegrænsning.

Kan jeg få rabat, når jeg lejer en bil?

Ja, det kan du. Vi giver minimum 10% rabat på dagsprisen på normale bookinger, når du booker en bil gennem vores app. Hent derfor appen ned på din telefon og lej en bil i Nykøbing Mors herigennem.