Oscar +45 42 90 90 48
Oscar Biludlejnings Logo $ 535 Facaden af Oscar Biludlejning Lyngby

Oscar Biludlejning Lyngby

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Gor-Gruppen A/S (Lyngby)

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Lyngby Firskovvej 6
2800 Kongens Lyngby
DK

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
Toyota AYGO

Toyota AYGO

fra 249,00 kr. pr. dag
2013 Lille personbil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
23,3 km/l
Uden trækkrog

Funktioner:
El-ruder, Aircondition, Fjernbetj Centrallås, LED kørelys, ABS

Pris pr. dag:
Mandag 249,00 kr.
Tirsdag 249,00 kr.
Onsdag 249,00 kr.
Torsdag 249,00 kr.
Fredag 269,00 kr.
Lørdag 269,00 kr.
Søndag 269,00 kr.
Helligdage 269,00 kr.
Renault Twingo

Renault Twingo

fra 249,00 kr. pr. dag
2020 Mikrobil
4 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
25,6 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Funktioner:
Bluetooth, Aircon, Isofix, Sædevarme, El-ruder, City Emergency Brake

Pris pr. dag:
Mandag 249,00 kr.
Tirsdag 249,00 kr.
Onsdag 249,00 kr.
Torsdag 249,00 kr.
Fredag 269,00 kr.
Lørdag 269,00 kr.
Søndag 269,00 kr.
Helligdage 269,00 kr.

VW UP! Mpi 60

fra 249,00 kr. pr. dag
2020 Mikrobil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
25 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Funktioner:
Bluetooth, Aircon, Isofix, Sædevarme, El-ruder, City Emergency Brake

Pris pr. dag:
Mandag 249,00 kr.
Tirsdag 249,00 kr.
Onsdag 249,00 kr.
Torsdag 249,00 kr.
Fredag 269,00 kr.
Lørdag 269,00 kr.
Søndag 269,00 kr.
Helligdage 269,00 kr.

VW UP! Mpi 60

fra 249,00 kr. pr. dag
2020 Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
25 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Funktioner:
Bluetooth, Bakkamera

Toyota Aygo

269,00 kr. pr. dag
2021 Mikrobil
4 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
24,7 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Funktioner:
Bluetooth, Bakkamera

Toyota Aygo

269,00 kr. pr. dag
2021 Mikrobil
4 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
24,7 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Det er ikke kun noget vi siger…

Biludlejning Lyngby

Hos Oscar Biludlejning i Lyngby tilbyder vi udlejning af biler i alle størrelser, så du er garanteret en bil, der passer til dig og dit behov. Denne afdeling er en af vores mere end 100 Oscar afdelinger i hele Danmark. Hos Oscar Lyngby har vi en stor flåde af køretøjer. Vi udlejer nemlig både personbiler, varevogne, minibusser og flyttebiler.

Hos Oscar Biludlejning kan du få billeje i Lyngby til en overkommelig pris. Lyngby afdelingen er en af vores mange afdelinger i hovedstadsområdet, og ved at have en afdeling i Lyngby har vi sørget for, at der endnu en gang er en Oscar afdeling i nærheden af dig.

Oplevelser med Oscar

Kongens Lyngby, som ligger i udkanten af hovedstadsområdet, og København er fyldt med oplevelser for enhver. En lejebil vil derfor være det perfekte valg, når I skal ud og se ting i området. På denne måde får I den bedste tur muligt, hvor I selv kan planlægge, hvor I vil køre hen, og hvad I skal se, uden at skulle bekymre jer om tidsplaner.

Gennem vores billeje i Lyngby skal I på denne måde heller ikke være afhængig af offentlig transport. Og der er ingen bedre måde at opleve en af Danmarks skønneste byer end med en lejebil, så I ikke snyder jer selv for de mange seværdigheder, som byen har at tilbyde.

Skal du flytte?

Skal du flytte eller tranportere store ting, der ikke er plads til i en normal personbil? Det kan vi være behjælpelige med her hos Oscar i Lyngby. Her har vi nemlig et stort udvalg af både varevogne og flyttebiler, der vil kunne klare dit flyttelæs med garanti.

På udvalgte flyttebiler er der en elektrisk lift, der gør din flytning nemmere. Du opnår en stor besparelse ved at leje en flyttebil frem for at bestille en flyttemand. Derudover tilbyder Lyngby afdelingen også autotransportere, der kan transportere biler.

Søg på dit foretrukne køretøj og læs om dets specifikationer som ekstraudstyr og mål - både indvendig og udvendig. På denne måde kan du se, om den har plads nok til dit flyttelæs.

Hvad koster det at leje en bil?

Vi har meget fordelagtige priser, og vi har også nogle af Danmarks bedste priser inden for biludleje i Lyngby. Vores priser starter på 249 kr. pr. dag. Priserne kan være højere i weekenden end i hverdagene, da der oftest er større efterspørgsel. Alle priser er inklusiv kasko-/ansvarsforsikring, moms og 100 km pr. dag.

Vejledende priser for Oscar biludlejning Lyngby:

 • Mikrobil - fra 249 kr.
 • Personbil - fra 299 kr.
 • Luksusbil - fra 549 kr.
 • Kassevogn - fra 449 kr.
 • Flyttebil med lift - fra 949 kr.
 • Autotransporter - fra 829 kr.
 • Minibus - fra 529 kr.

For at se de konkrete priser bør du finde den bil, som du ønsker at leje, da priserne varierer fra bil til bil.

Altid mange fordele hos Oscar Lyngby

 • Lej en bil for en dag og få 100 km inkluderet
 • Moms, kasko- og ansvarsforsikring er inkluderet
 • Mulighed for at aflevere udenfor åbningstiderne via nøgleboks
 • Vi tilbyder mange ekstra tilbehør til fordelagtige priser
 • Altid et stort udvalg af køretøjer
 • Ungudlejning til chauffører under 25 uden merpris
 • Enkel og hurtig booking
 • Ingen skjulte gebyrer - hverken ved booking eller afhentning

Hjælp os med at blive bedre

Vi håber, at du finder tid til at fortælle os og omverdenen om din oplevelse her hos Oscar Biludlejning Lyngby. Dette vil nemlig hjælpe os fremover med at forbedre vores kunders billeje for at sikre dem den bedst mulige oplevelse.

Vi bliver altid glade for ris og ros fra tilfredse kunder. Vi bestræber os nemlig på at blive Danmarks bedste biludlejningsfirma. Vi er derfor også meget glade og stolte for vores Trustpilot side, med de gode anmeldelser fra vores tilfredse kunder. Vi ser frem til at læse din anmeldelse og høre om din oplevelse her hos Oscar.

Bilabonnement hos Oscar Lyngby

Vi har altid et stort udvalg af køretøjer, som du kan vælge imellem. Søg efter den type køretøj, som du har brug for at leje, og se om den er ledig på dine fortrukne datoer. Vi tilbyder også langtidsudlejning gennem vores Bilabonnement, hvilket gør sig gældende, når du lejer en bil i mere end 28 dage.

Et Bilabonnement er, i modsætning til leasing, helt uden udbetaling og andre skjulte gebyrer. Derimod får du mange ekstra fordele ved at have et Bilabonnement, da dagsprisen sænkes, og moms, service samt kasko- og ansvarsforsikring er med i prisen.

Vi er sikre på, at Oscars Bilabonnement vil give dig mere glæde i hverdagen. Betaling foregår gennem månedlig betaling til en fast lav pris.

Langtidsleje hos Oscar Biludlejning

Her hos Oscar Biludlejning i Lyngby tilbyder vi alt lige fra endagsleje til langtidsleje. Så uanset hvor lang tid du har brug for at leje en bil, er det muligt hos Oscar Lyngby. Jo længere du lejer bilen, desto flere penge kan du spare.

Dette gør det muligt for dig at få en nemmere og friere hverdag med mere frihed og selvstændighed. Hvis du skal bruge en bil til ferie, vil det også være den perfekte mulighed. Vi gør dig dog opmærksom på, at denne rabat ikke altid vil kunne være tilgængelig i skoleferier og helligdage:

Antal dage rabat:

 • Lej i mindst 7 sammenhængende dage - Spar 10%
 • Lej i mindst 14 sammenhængende dage - Spar 15%
 • Lej i mindst 21 sammenhængende dage - Spar 20%

Praktisk information

Ved afhentning af din lejebil gør vi dig opmærksom på, at der kan blive reserveret et depositum på dit betalingskort. Dette afhænger af form for betalingskort, chaufførens alder samt hvilken bil, der er tale om. Her beder vi dig også medbringe dit sygesikringskort, kørekort og kreditkort. Ved aflevering af bilen kan du aflevere nøglerne i vores nøgleboks, hvis du ikke har mulighed for at komme inden for vores åbningstider.

Skal du køre til udlandet, så skal du købe vores udlandsforsikring, for at have en gyldig forsikring. På denne måde er du altid sikret, uanset hvor du kører, og du vil altid kunne få hjælp. Dette kan tilkøbes, når du booker bilen på vores hjemmeside.

Vi garanterer, at du kan køre alle vores biler, da de kan køres med lille kørekort (B-kørekort). Dette gælder ved alle vores lejebiler - alt fra personbiler til flyttebiler.

Kontakt os

Find os på Firskovvej 6, 2800 Kongens Lyngby, hvor du altid er velkommen til at komme forbi. Hvis du har nogle spørgsmål, eller du har brug for mere information om biludleje i Lyngby, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på chatten på vores hjemmeside, på telefon nr: 42909048 og mail: [email protected].

Lej bil hos Oscar og få den lejebil, der passer til dit behov. Vi ser frem til at se dig hos Oscar Biludlejning Lyngby ved Gor-Gruppen.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot med over 380 anmeldelser.

Har du spørgsmål angående vores biludlejning i Lyngby?

Så læs med her. Her får du svar på nogle af de typiske spørgsmål til vores biludlejning i Lyngby:

Hvad er prisen på jeres biludlejning i Lyngby?

Vores priser er forskellige fra afdeling til afdeling. Priserne starter fra 249,00 kr. pr. dag i Lyngby, hvilket inkluderer kaskoforsikring, ansvarsforsikring samt 100 km pr. udlejningsdøgn.

Kan jeg leje og selv køre en varevogn eller flyttebil?

Det kan og må du. I Danmark må alle med et kategori B kørekort (alm. kørekort) føre vores varevogne og flyttebiler. Derfor er du velkommen til at leje en varevogn eller en flyttebil i Lyngby.

Jeg er under 25 år. Skal jeg betale ekstra for at leje en bil?

Vi opkræver ikke et ekstra gebyr for dig, som er under 25 år. Vi har enkelte biler i Lyngby, som kan have en aldersbegrænsning, og du kan blive opkrævet et større depositum, hvis du er under 25 år. Dette får du tilbagebetalt ved tilbagelevering af bilen, hvis alt er, som det skal være.

Hvilken rabat kan jeg få på biludlejning?

Ved at booke gennem Oscar Biludlejnings app kan du få adgang til vores loyalitetsprogram, som giver minimum 10% rabat på dagslejen på normale bookinger. Brug appen, søg efter Lyngby og opnå en besparelse på din booking.

BILUDLEJNING