Oscar +45 42 90 90 48
Oscar Biludlejnings Logo $ 242 Facaden af Oscar Biludlejning Vojens

Oscar Biludlejning Vojens

Personbiler
Varevogne
Flyttebiler
Minibusser

Auto-Gården Vojens A/S

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Vojens Østergade 65
6500 Vojens
DK

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

VW FOX

249,00 kr. pr. dag
2006 Mikrobil
3 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
18 km/l
Uden trækkrog

Funktioner:
Sædevarme, A/C, Tågelygter

Pris pr. dag:
Mandag 249,00 kr.
Tirsdag 249,00 kr.
Onsdag 249,00 kr.
Torsdag 249,00 kr.
Fredag 299,00 kr.
Lørdag 299,00 kr.
Søndag 299,00 kr.
Helligdage 299,00 kr.

VW Move Up!

fra 249,00 kr. pr. dag
2015 Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
24,4 km/l
Uden trækkrog
Mere information

VW Style UP!

fra 269,00 kr. pr. dag
2016 Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
24,4 km/l
Uden trækkrog
Udvendig bredde
1,64 m
Udvendig højde
1,5 m
Udvendig længde
4,25 m

Funktioner:
Aircon, Fartpilot, Isofix, Sædevarme, St Car

Skoda Fabia

299,00 kr. pr. dag
2013 Mellemklassebil
4 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
18 km/l
Uden trækkrog
Mere information

VW Sharan 2,0 TDI

499,00 kr. pr. dag
2011 Stor personbil
5 Døre
5 Sæder
Diesel
Manuel
20 km/l
Uden trækkrog

Det er ikke kun noget vi siger…

Oscar Biludlejning Vojens

Står du og skal bruge en bil i Vojens og mangler en nem og billig løsning? Lej en bil fra Oscar Biludlejning, som er en af Danmarks førende biludlejningskæder. Vi holder til på Østergade 65 hos Auto-Gården Vojens A/S. Vælg derfor os, når du har brug for biludlejning skræddersyet til dine behov.

Oscar Biludlejning er en landsdækkende biludlejningskæde, der består af over 100 afdelinger på landsplan. Dette gør os til Danmarks mest talrige biludlejningskæde. Når du har brug for biludlejning, så kan du altid regne med Oscar Biludlejning Vojens.

Vores udvalg

Hos Oscar Biludlejning Vojens har vi et stort udvalg af køretøjer. Søg efter den lejebil, som passer perfekt til dig og dit kørselsbehov her på vores hjemmeside. Vi har både små og store personbiler, og vi kan derfor dække dine behov, hvad enten behovet kun er at komme fra A til B, eller om hele familien skal på tur.

Derudover har vi også store varevogne samt flyttebiler med lift til rådighed. Dette er den perfekte løsning til dig, der gerne vil klare din flytning selv. Hvis du er i tvivl om varevognenes størrelse, kan du se vognenes ind- og udvendige mål ved at klikke på "Mere information" ved den enkelte lejebil.

I vores afdeling har vi også en minibus med plads til 8 personer. Tag dermed nemt på ferie eller weekendtur uden besvær. Her er der nemlig plads til hele familien eller alle vennerne.

Lej bil over en længere periode

Leder du efter et godt tilbud på leje af bil over en længere periode? Tøv ikke, Oscar Biludlejning Vojens har det, du skal bruge. Hvis du f.eks. lejer bil over en længere periode med flere sammenhængende dage, så kan du spare mange procenter! Se mere nedenfor:

Spar procenter ved langtidsleje

  • Lej bil i 7 dage - Spar 10%
  • Lej bil 14 dage - Spar 15%
  • Lej bil +21 dage - Spar 20%

Hvis du er interesseret i at leje i endnu længere tid, kan du også læse mere om Oscar Bilabonnement, hvilket er vores langtidsudlejning til dig, som ønsker at leje en bil i 28 sammenhængende dage eller mere.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot med over 380 anmeldelser.

Hyppigt stillede spørgsmål til biludlejning i Vojens

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder i Vojens:

Hvad koster biludlejning i Vojens?

Du kan leje en bil fra kun 0,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Vojens. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Kræver det et særligt kørekort at leje en flyttebil?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at føre en varevogn, minibus eller flyttebil. Alle vores vogne i Vojens må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort), så du kan med glæde booke disse biler hos os.

Hvorfor skal jeg vælge Oscar Biludlejning?

Hos Oscar Biludlejning får du lokal biludlejning i Vojens til landets skarpeste priser. Vi har et stort udvalg af biler, nem og enkel online booking og ingen skjulte gebyrer. Vores kunder er heller ikke i tvivl, hvorfor vi scorer over 4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris i Vojens, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Er der et afbestillingsgebyr?

Ved afbestilling indenfor 48 timer før afhentningstidspunktet, har Oscar ret til at opkræve hele beløbet. Hvis afbestillingen sker før 48 timer inden afhentning, vil du kun skulle betale 25% af lejeprisen. Ved afbestillingen eller spørgsmål om det, kontakt os på tlf. 42909048.

BILUDLEJNING