Oscar Biludlejning Logo 319,00 kr. til 1.086,00 kr. 522 Facaden af Oscar Biludlejning Esbjerg

Oscar Biludlejning Esbjerg

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Bakke Auto A/S

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Esbjerg Kvaglundvej 90
6705 Esbjerg Ø
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Bakkamera, Parkeringssensorer, Apple CarPlay, USB, Vinterdæk

Suzuki Swift

fra 319,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
20 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Bakkamera, Parkeringssensorer, Apple CarPlay, Vinterdæk

Suzuki Swift

fra 319,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
20 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Parkeringssensorer, Apple CarPlay, USB, Vinterdæk

Mazda 2

fra 329,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
20 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Bakkamera, Parkeringssensorer, Apple CarPlay, USB, Vinterdæk

Suzuki Swift

fra 329,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
20 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Parkeringssensorer, Apple CarPlay, USB, Vinterdæk

Mazda 2

fra 349,00 kr. pr. dag
Lille personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Automatisk
20 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Bakkamera, GPS, Parkeringssensorer, Apple CarPlay, USB

Suzuki S-Cross

fra 449,00 kr. pr. dag
Stor personbil
5 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
17,5 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Læs hvad vores kunder siger

Biludlejning Esbjerg

Velkommen til Oscar Biludlejning i Esbjerg. Ved Bakke Auto A/S finder du en af Oscar Biludlejnings mange filialer der bestræber sig på at gøre vores kunder tilfredse. Oscar er den mest talrige biludlejning i Danmark med over 100 enkelte afdelinger. 

Vælg hvilken som helst af vores biler fra vores store udvalg. Vi har netop den bil, du har brug for, så dine behov kan blive opfyldt. Oscar Biludlejning er en af de bedste biludlejningssteder i Danmark, hvor vi lægger stor fokus på vores service og kundetilfredshed. Derfor er vi meget stolte af vores meget pæne anmeldelser på Oscar Biludlejning på Trustpilot og Google. Her ser vi venligst frem til din anmeldelse og din vurdering af din oplevelse hos os.

Esbjerg området

Lej en bil i Esbjerg er meget attraktivt, da byen og det nærliggende område har så meget at byde på. Med en lejebil er det nemt at komme rundt og se alt det området har at byde på, uanset om det er i Esbjerg, det nærliggende område eller hele Danmark. 

Esbjerg og Vestjylland har en helt speciel æstetik og her kan Oscar Biludlejning Esbjerg være en oplagt mulighed for dig. Skal du langs Vesterhavet eller udforske den danske natur langs vestkysten, har du masser af muligheder for at gøre det på egen hånd ved hjælp af Oscar Biludlejning. Dette vil gøre turen mere praktisk og tidsbesparende. Så kan I selv planlægge turen og tage derhen I har lyst. På denne måde kan I tage turen i jeres tempo.

Hvis I har lyst til at se en af de mest berømte skulpturer i Danmark, Mennesket ved Havet, tage på et af Esbjergs mange spændende museer eller tage færgen og besøge Fanø eller noget helt andet, har I nem adgang til dette via en lejebil. Havnen i Esbjerg er også et must ud af mange, da dette er et samlingspunkt for mange, samt den hyggelige gågade i centrum kan vi også varmt anbefale, at I får set. Jeres muligheder er uendelige og vi har netop den bil I har brug for. Kommer du fra lufthavne vil en lejebil også være essentielt at have i området, hvor du får mulighed for at få en lejebil Esbjerg gennem os hos Oscar.

Vores udvalg af biler

At leje en flyttebil i Esbjerg har heller aldrig været nemmere. Vi har et stort udvalg af biler - i alle størrelser lige fra personbiler til store flyttebiler. Uanset hvad lejligheden er, har vi den bil du har brug for. Billeje i Esbjerg fungerer på denne måde nemt og hurtigt gennem Oscar Biludlejning. Skal du på sightseeing i det hyggelige område eller på tur med venner eller familie vil en af vores minibusser eller rummelige personbiler helt klart være at foretrække.

Skal du flytte, hente møbler eller andet har vi også store flyttebiler og varevogne til rådighed, som du kan leje ved os. Så kan du klare flytningen selv i stedet for at skulle til at bestille flyttemænd, hvilket ofte er meget bekosteligt. Her er leje gennem os meget nemmere, så du kan klare det i dit tempo og gøre det på din måde. På den måde har vi altid en løsning til dig, hvad end du har brug for at få flyttet nogle småting eller om det er en større flytning med mange møbler. Hvis du er i tvivl om vores biler har plads til de ting du skal transportere, kan du blot klikke på Mere information ud for den varevogn/flyttebil du har tænkt på, for at undersøge deres indvendige mål.

Fordele hos Oscar Biludlejning Esbjerg

 • Biludlejning i Esbjerg fra kun 249,- pr. dag
 • Ansvar- og kaskoforsikring er inkluderet
 • 100 km inkluderet pr. dags leje
 • Vi tilbyder mange ekstra tilbehør til fordelagtige priser
 • Stort udvalg af biler
 • Enkel og hurtig online booking
 • Ingen skjulte gebyrer - hverken ved booking eller afhentning
 • Ungudlejning til chauffører under 25 uden merpris

Nemt - Enkelt - Billigt

Biludlejning i Esbjerg hos Oscar vil gøre din hverdag eller ferie nemmere og mere overskuelig. Der er altid mange gode grunde til at vælge Oscar. Ved booking af billeje i Esbjerg er der altid 100 km pr. udlejningsdøgn hos Oscar, men hvis du ved inden da, at dette ikke er tilstrækkeligt, og du har brug for flere kilometer, kan du købe dem på forhånd. Her kan du nemlig spare helt op til 40%, hvis du køber ekstra kilometer på forhånd. 

Ligger det i dine planer at køre udenlands til f.eks. Tyskland, Sverige eller andet har vi en obligatorisk udlandsforsikring, som du skal tilkøbe til din udlejningsbil. I din billeje er de lovpligtige ansvarsforsikring samt kaskoforsikring inkluderet. Derudover har vi som et af de få udlejningsselskaber biludlejning til personer under 25 uden merpris. Vær dog obs. på, at der kan komme højere depositum, som du selvfølgelig får tilbage, hvis der ikke er kommet skader på bilen i løbet af din bil leje. Vi tilbyder dog også selvrisikoforsikring i billejen, som vi helt klart vil anbefale. På den måde er du bedre beskyttet og vil ikke skulle hæfte for så meget i selvrisiko hvis uheldet skulle være ude.

Bilabonnement i Esbjerg

Hos Oscar Biludlejning i Esbjerg tilbyder vi også månedsleje af alle vores bilvarianter - lige fra personbiler til store varevogne. Dette kalder vi Oscar Bilabonnement. Her bruger du bilen i mere end 28 dage som et bilabonement til fordelagtige priser, som gør det lettere og billigere for dig. Ved denne type billeje er der 40 km inkluderet pr. lejedøgn. Udover, at du får lejebilen til en helt speciel pris, får du også mange andre fordele. Vælg dette, hvis du har brug for en nem og overskuelig langtidsleje af hvilken som helst af vores biler fra vores udvalg.

Bilabonnement inkluderer:

 • Forsikring - Ansvars- og Kaskoforsikring
 • Service og ejerafgift
 • Månedlig betaling
 • Ingen udbetaling

Praktisk information

Har du spørgsmål vedrørende vores biludlejning, valg af bil, booking eller andet, er du velkommen til at kontakte os gennem chatten på vores hjemmeside, email [email protected] eller på telefon 42909048. Find os på Kvaglundvej 90, 6705 Esbjerg Ø, Danmark hvor du altid vil være velkommen. Åbningstiderne i afdelingen kan du finde ovenfor. Vi bestræber os på at gøre dig tilfreds og give dig en succesfuld biludlejning i Esbjerg området. Vælg derfor os, når du har brug for biludlejning skræddersyet til dit behov.

Når du skal afhente din lejebil beder vi dig venligst medbringe dit gule sygesikringsbevis og kørekort. For at kunne køre i en lejebil fra os har du kun brug for lille kørekort (B-kørekort). Dette gælder ved alle vores lejebiler - alt fra personbiler til flyttebiler.

Hvis du ønsker billeje Esbjerg kan vi hos Oscar garantere dig en nem, enkel og tilfredsstillende billeje der vil opfylde dine ønsker og få dig til vende tilbage med et smil.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,5 ud af 5 på Trustpilot med over 2350 anmeldelser.

Hyppigt stillede spørgsmål til biludlejning i Esbjerg

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder i Esbjerg:

Hvad koster biludlejning i Esbjerg?

Du kan leje en bil fra kun 319,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Esbjerg. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Kræver det et særligt kørekort at leje en flyttebil?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at føre en varevogn, minibus eller flyttebil. Alle vores vogne i Esbjerg må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort), så du kan med glæde booke disse biler hos os.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris i Esbjerg, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Hvordan får jeg rabat på biludlejning?

Når du lejer en bil hos Oscar Biludlejning Esbjerg, kan du få rabat på din booking ved at bruge vores app. I Oscars app får du adgang til vores loyalitetsprogram, som giver minimum 10% på dagsprisen på normale bookinger.