Minilease og langtidsleje af bil

Vil du gerne have større frihed til at gøre det, du har lyst til, når du har lyst til det? Vil du gerne blive fri for faste afgangstider og forsinkelser i den offentlige transport? Eller søger du et alternativ til at købe eller lease en bil?

Hos Oscar Biludlejning tilbyder vi langtidsleje af bil, som også er kendt som mini lease af bil. Det kalder vi et Oscar Bilabonnement. Langtidsleje eller minileasing er en fleksibel erstatning til privatleasing og køb af ny bil.

Vi har et bredt udvalg af biler, og du kan selv vælge hvilken bilmodel, som du ønsker at leje. Du kan booke bilen her på hjemmesiden, men foretrækker du at vi booker bilen for dig, står vi og vores afdelinger selvfølgelig klar til at assistere dig. Så bliv godt kørende og oplev fleksibiliteten ved at have en bil på langtidsleje!

Hvordan booker jeg en bil med langtidsleje?

Ved at bruge søgebaren på vores forside og indsætte en tidsperiode på mere end 28 dage, vil du se langtidsleje priser på søgeresultatsiden.

Alternativt kan du kontakte vores kundeservice på telefon, email eller chat for at få hjælp med langtidsleje af bil.

Hvad koster det at langtidsleje en bil?

I tabellen herunder præsenterer vi de mest populære sammensætninger af langtidsleje hos Oscar. Priserne er vejledende og kan ikke garanteres, da de afhænger af den enkelte bil og den enkelte afdeling, som ejer bilen.

Biltype Kilometer pr. måned Månedlig pris*
Mikrobil 1.200 km
1.500 km
2.000 km
2.970 - 3.870 kr.
3.270 - 4.170 kr.
3.770 - 4.670 kr.
Lille personbil 1.200 km
1.500 km
2.000 km
3.570 - 4.470 kr.
3.945 - 4.845 kr.
4.570 - 5.470 kr.
Mellemklassebil 1.200 km
1.500 km
2.000 km
4.470 - 5.070 kr.
4.845 - 5.445 kr.
5.470 - 6.070 kr.
Stor personbil 1.200 km
1.500 km
2.000 km
5.970 - 6.870 kr.
6.345 - 7.245 kr.
6.970 - 7.870 kr.

Vi kan ikke garantere denne pris. Dette er en vejledende pris og afhænger af den enkelte bil og afdeling.


Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du søger en bil, som du kan leje over en længere periode, så skal du blot kontakte vores dygtige kundeserviceteam på enten telefon, chat eller mail. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde den rette bil dig.


Kundeservice

Phone: +4542909048

Mail: [email protected]


Virksomhedsadresse

Oscar Biludlejning ApS
Møllegade 32
8000 Aarhus C
CVR: 40812210


Åbningstider for kundeservice

Mandag - Fredag 08:00 - 18:00
Lørsdag - Søndag* 08:00 - 13:00

*Inkl. helligdage.

Sådan fungerer et Oscar Bilabonnement

Når du lejer hos os, fastsætter du selv, hvor længe du vil leje bilen. Bilen lejer du til en fast månedlig ydelse, og der er ingen ekstra førstegangsydelse.

Den første måned betaler du ved oprettelse af bookingen, herefter foregår betalingen på månedlig forudbetaling med månedlige mellemrum – præcis som du kender det fra dit mobilabonnement. Ønsker du at forlænge din lejeperiode, skal du kontakte Oscars kundeservice, inden kontrakten automatisk udløber – så forlænger vi din booking. Der er ingen bindingsperiode, men ønsker du at opsige aftalen før tid, skal det gøres med en måneds varsel.

Lej en bil i en måned og opefter og oplev alle fordelene ved et Bilabonnement!

Lej lejebiler fra blot 99 kr. om dagen ved månedsleje af bil

Med lejebiler fra 99 kr. om dagen skal du ikke bekymre dig alt for meget om dit budget. Billig biludlejning er vores varemærke, og vi tilbyder selvfølgelig også billige varevogne, minibusser og flyttebiler i længere perioder.

Ved vores minilease er der altid 40 kilometer inkluderet i prisen pr. dag. Skulle dette ikke være nok, kan du ved langtidsleje af bil tilføje ekstra kilometer ved bookning endnu billigere end normalt. På den måde tager vi hånd om alle behov.
Så har du brug for leje af bil 1 måned, eller mere? Læs mere om billig langtidsleje af bil.

Vores udvalg inden for minilease

Hos Oscar har vi et bredt sortiment af biler. Det indeholder varevogne, flyttebiler, minibusser, autotransportere, trailere, autocampere og selvfølgelig personbiler.

Vi har også mange forskellige biltyper. Så hvad enten du er på udkig efter små bybiler, en stationcar eller SUV, eller om det skal være med manuel- eller automatgear - så har vi noget for en hver smag.

Når du har fundet den ønskede bil, kan du med meget få klik booke den direkte på vores hjemmeside. Uanset dit valg af bil medfølger alle Oscar fordelene naturligvis altid. Når du booker på hjemmesiden, betaler du ikke den fulde pris på én gang, men kun prisen for den første måned. Herefter vil du blive opkrævet automatisk med 30 dages mellemrum.

Fordele ved et Bilabonnement

Ved korttidsleasing af bil gør vi dig fri for alle forpligtelserne ved traditionel privatleasing. Til forskel fra leasing kan du med et Bilabonnement også månedsleje bil. Samtidig kan du med meget kort varsel påbegynde og opsige lejen. Det gør, at minilease er en langt mere fleksibel måde at leje bil på.

Ovenikøbet får du også vejhjælp, ejerafgift, kasko- og ansvarsforsikring med i prisen. Med andre ord skal du kun sørge for brændstof selv. Desuden er den månedlige ydelse et fast og gennemsigtigt beløb, i modsætning til svingende og ugennemsigtige priser ved leje af en leasingbil.

Afdelinger

Med lokale afdelinger landet over har vi altid en afdeling i nærheden af dig. Det gør det nemt at komme til og fra udlejningsstedet. Vi har også afdelinger i flere danske lufthavne, hvilket gør os perfekt til længerevarende forretningsrejser.

Vi kan ikke garantere denne pris. Dette er en vejledende pris og afhænger af den enkelte bil og afdeling.

Uanset hvad har vi altid en afdeling der er tæt på dig, som kan være med til at hjælpe dig ud på vejene. Afhentning og returnering skal som udgangspunkt altid ske på samme adresse, medmindre andet er aftalt.

Erhvervsleje

Som firma kan man selvfølgelig også langtidsleje bil. På den måde slipper man for at anskaffe nye aktiver, som kun skal bruges i en kortere periode. Det gælder hvad enten det er en varevogn, flyttebil, trailer eller noget helt fjerde.

I lejen indgår selvfølgelig samtlige tjenester, som du kender fra et Bilabonnement, herunder: ejerafgift, fuld service, forsikring og moms. Momsen kan man som altid trække fra i skat. Hvis det lyder interessant, så benyt booking-formularen og få et godt tilbud.

Kontakt

Vores kundeservice sidder altid klar til at hjælpe, når du har brug for det. Du kan fange os på telefon 42909048, chat på hjemmesiden eller på mail [email protected]. Vi bestræber os altid på at gå et ekstra skridt for dig, så vi kan udfylde netop dit behov. Inden du kontakter os, kan du med fordel læse, hvad andre kunder spørger om herunder.

Hyppigt stillede spørgsmål om langtidsleje af bil

Vi får ofte de følgende spørgsmål hos vores kundeservice. Vi håber, at vi kan hjælpe dig videre ud fra vores svar:

Hvad koster det at leje en bil i en måned?

Ved månedsleje af bil kan du opnå priser fra blot 99 kr. om dagen. Det svarer til 2.970 kr. om måneden ved 30 dage. Med i prisen medfølger desuden 40 kilometer pr. dag eller 1200 pr. 30 dage. Hvis ikke det er nok, kan du altid tilkøbe ekstra kilometer til en ekstra lav pris. Derudover skal du være opmærksom på, at der kan forekomme et depositum. Det får du selvfølgelig tilbagebetalt, når bilen er i samme stand ved endt leje.

Kan man lease en bil i en måned?

Ja, man kan sagtens månedsleje en bil hos os. Det kalder vi et Oscar Bilabonnement. Du kan du oprette et Bilabonnement, hvis du lejer i 28 dage eller mere. Desuden kan du oprette det samme dag, som du skal bruge bilen. Det anser vi som en billig og fleksibel løsning, på et uforudset behov, som pludselig er opstået.

Hvad er inkluderet i prisen, når jeg langtidslejer en bil?

Ved langtidsleje af bil medfølger altid vejhjælp, ejerafgift, moms og ansvars- og kaskoforsikring. Du får selvfølgelig også den bedste service inkluderet. Det eneste du skal sørge for er brændstof. Vi gør opmærksom på, at der for privatkunder vil være en selvrisiko på 5.000 kr. mens erhvervsdrivende har en selvrisiko på 15.000 kr. Din selvrisiko kan nedsættes ved tilkøb af en selvrisikonedsættende forsikring.

Brug for hjælp?

Hvis du får brug for hjælp, sidder vores kundeservice klar til at assistere dig. Hvad enten det drejer sig om spørgsmål til kontrakten, oprettelse af booking eller noget helt tredje. Vores kundeservice kan kontaktes på telefon 42909048, chat på hjemmesiden eller på mail [email protected].

Oscar Biludlejning Oscar Biludlejning Logo Langtidsleje af Bil
Oscar Biludlejning Møllegade 32
8000 Aarhus C
DK
Fra 2.970 kr. pr. måned +45 42 90 90 48 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 13:00 08:00 - 13:00

Vi er stolte over vores flotte anmeldelser, hvor vi har en score på 4,4 ud af 5 på Trustpilot med over 3100 anmeldelser.