Oscar Biludlejning Logo 249,00 kr. til 1.086,00 kr. 544 Facaden af Oscar Biludlejning Aabybro

Oscar Biludlejning Aabybro

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

HJN Auto ApS (Aabybro)

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Aabybro Fristrupvej 17
9440 Aabybro
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag: Lukket
Søndag:

VW Up!

fra 249,00 kr. pr. dag
Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
24,4 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Læs hvad vores kunder siger

Oscar Biludlejning Aabybro

Velkommen til Oscar Biludlejnings afdeling i Aabybro. Her udlejer vi biler i samarbejde med HJN Auto ApS Nissan Aabybro - din danske lokale partner. Her tilbyder vi billig biludlejning til dig. Vi har et stort udvalg af udlejningsbiler med alt fra små personbiler til store varevogne.

Om os

Oscar Biludlejning er et dansk biludlejningsfirma med over 130 afdelinger. Vi er landsdækkende, så vi har afdelinger i hele Danmark. På den måde kan du altid leje bil i nærheden af dig i hele Danmark. Ved normal dagsleje får du selvfølgelig 100 km's kørsel inkluderet i din leje. Hvis dette ikke er nok, kan du tilføje ekstra, så det passer til netop dit forbrug og ønskede kørsel.

Du kan finde vores afdeling på Fristrupvej 17, Aabybro. Ved afhentning skal du huske at medbringe dit kørekort, sygesikring samt betalingskort. Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme depositum ved leje af bil. Ved aflevering af din lejebil skal du være opmærksom på, at der kan afleveres uden for åbningstid gennem en nøgleboks.

Anmeldelser

Som biludlejningsfirma har vi en vision om at udleje kvalitetsbiler enkelt og billigt. Gennem vores app og hjemmeside kan du nemt booke og leje biler online. Vi gør en ære ud af at have glade og tilfredse kunder. Dette kan man også se på vores kunders mange fine anmeldelser.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,5 ud af 5 på Trustpilot med over 2350 anmeldelser. Vi sætter stor pris på vores kunder, som tager sig tid til at skrive en anmeldelse om deres oplevelse hos os. Vi bestræber os på at have et meget højt serviceniveau og ønsker at give den bedste oplevelse mulig.

Dine fordele hos Oscar Biludlejning Aabybro

Hos Oscar har du altid mulighed for at leje en billig bil. Billig biludlejning er blot én af vores mange fordele - derudover får du også følgende fordele i din leje:

  • Vejhjælp, moms og forsikring inkluderet
  • Lokal og dansk biludlejning
  • Altid 100 km inkluderet pr. dagsleje
  • Stort udvalg af biler
  • Nem bookingproces på to minutter
  • Landsdækkende afdelinger

Langtidsleje af bil i Aabybro

Har du brug for en bil over en længere periode og ønsker ikke at lease? Vi har løsningen med vores Bilabonnement. Her kan du leje biler på månedsbasis til en lavere dagspris uden store førstegangsydelser og lange bindingsperioder. En stor del af vores biler kan lejes på Bilabonnement. Denne form for biludlejning inkluderer forsikringer, 40 km pr. dag, ejerafgift, vejhjælp osv. Det eneste, du skal sørge for, er brændstof! Så klarer vi resten.

Nemmere bliver biludlejning ikke.

Skal du booke en bil eller har du spørgsmål?

For at booke din næste lejebil kan du bruge vores søgeportal på hjemmesiden eller gennem vores nye app. Vi synes det skal være nemt og enkelt at booke en bil, derfor kan du booke din næste lejebil på kun to minutter.

Vores kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte dem på tlf. nr. 42909048, på mail [email protected] og chat på hjemmesiden og vores app. Her sidder de klar til at svare på dine spørgsmål og forespørgsler angående biludlejning.

Andre kunder i Aabybro spørger også om

Nedenunder finder du et udvalg af populære spørgsmål angående vores biludlejning i Aabybro:

Hvor meget koster det at leje en bil i Aabybro?

Hos Oscar har vi nogle af Danmark bedste priser på biludlejning, og derfor kan du booke vores lejebiler fra 249,00 kr. pr. dag i Aabybro.

Må jeg godt selv føre en varevogn eller flyttebil?

Ja, alle med et almindeligt dansk kørekort (kategori B kørekort) må føre vores varevogne og flyttebiler. Du kan leje en varevogn eller flyttebil i Aabybro ved at bruge søgefunktionen her på hjemmesiden.

Tager I et gebyr for ungudlejning?

Nej, det gør vi ikke. Når du lejer en bil i Aabybro, betaler du det samme uanset din alder. Du vil muligvis blive opkrævet et højere depositum, hvis du er under 25 år, men det får du selvfølgelig tilbagebetalt efter endt leje. Enkelte biler kan have en aldersbegrænsning.

Kan jeg få rabat, når jeg lejer en bil?

Ja, det kan du. Vi giver minimum 10% rabat på dagsprisen på normale bookinger, når du booker en bil gennem vores app. Hent derfor appen ned på din telefon og lej en bil i Aabybro herigennem.