Oscar Biludlejning Logo 249,00 kr. til 1.086,00 kr. 236 Oscar Biludlejning ApS Odense C

Oscar Biludlejning Odense C

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

CiPe:Care (Odense C)

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Odense C Østerbro 2
5000 Odense C
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Udstyr:
Isofix, Aircondition, USB

Peugeot 108

fra 249,00 kr. pr. dag
Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
20,4 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth

Citroën C1

fra 249,00 kr. pr. dag
Mikrobil
4 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
26 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Bluetooth, Aircondition, Isofix, Bakkamera, USB

Toyota Aygo

fra 275,00 kr. pr. dag
Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
20 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Isofix, Aircondition, USB

Peugeot 108

fra 275,00 kr. pr. dag
Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
20,4 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Isofix, USB, Aircondition

Peugeot 108

fra 275,00 kr. pr. dag
Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
20,4 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Udstyr:
Bluetooth, Aircondition, Isofix, Bakkamera, USB

Toyota Aygo

fra 275,00 kr. pr. dag
Mikrobil
4 Døre
5 Sæder
Benzin
Manuel
20 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Læs hvad vores kunder siger

Biludlejning i Odense

Hvad enten du har brug for en personbil, varevogn, flyttebil eller minibus, så har vi en løsning til dig. Hos Oscar Biludlejning Odense C har vi nemlig et bredt udvalg af lejebiler og kassevogne. Vi er altid klar til at opfylde dine behov og hjælpe dig godt på vejen.

Du finder os hos CiPe:Care Odense på Østerbro 2, hvor vi står klar til at hjælpe dig. Se vores store udvalg af biler i Odense ovenfor, og se om din ønskede lejebil er ledig.

Her kan du se alle vores afdelinger og lejebiler i Odense.

Dine fordele hos Oscar

  • Biludlejning i Odense fra blot 249,- pr. dag
  • Forsikringer & 100 km inkl. i prisen pr. døgn
  • Nye og velholdte udlejningsbiler
  • Enkelt og hurtigt online booking

Vi klarer hurtigt de administrative opgaver, så du kan komme ud på vejen med din lejebil.

Alle vores biler må desuden køres med almindeligt B-kørekort - det gælder også vores varevogne, flyttebiler og minibus. Endvidere tilbyder vi udlejning af biler til personer under 25 år uden merpris. Det eneste vi kræver er et højere depositum, som du selvfølgelig får tilbage, såfremt alting under lejeperioden er gået, som aftalt.

Vi har et brændende ønske om at være din foretrukne biludlejer i Odense og omegn, hvorfor vi har sørget for at have mange biler til rådighed i vores flåde til lave priser.

En lejebil til ethvert behov

Hos Oscar Biludlejning Odense har vi både biler til pendleren, familien, kæresteparret eller vennerne. Er pladsbehovet begrænset, kan du leje en økonomisk mikrobil - skal du have plads til barnevognen og børnesæderne, kan du leje en rummelig stationcar.

Du kan klikke på knappen Mere information på vores biler, for at se om de er udstyret med fartpilot, bluetooth eller lignende.

Skal I mange på tur bør I overveje at leje en af vores skønne minibusser. Med plads til 9 personer og alt jeres bagage er en minibus det perfekte køretøj til ferien, weekendturen eller arbejdsturen!

Book din bil online

Vi har sørget for at det skal være så nemt som muligt at booke en bil i Odense. Når du har fundet din ønskede bil, skal du blot klikke Se om bil er ledig, indtaste dine ønskede lejedatoer og herefter kan du nu booke bilen, såfremt den er ledig.

Når du booker bilen, kan du vælge at tilkøbe ekstra kilometer, forsikringer og tilbehør, hvis du har behov for dette. Du får 100 km inkl. pr. udlejningsdøgn, hvorfor du kun behøver at tilkøbe ekstra km, hvis de inkluderede ikke rækker til dine behov. Vi anbefaler kraftigt, at du køber ekstra km på forhånd, hvis du ved, at de inkluderede ikke rækker. Du får nemlig rabat på ekstra km, hvis du booker dem med det samme, hvorimod du skal betale fuld pris, hvis du kører flere km end de inkluderede.

I din leje er den lovpligtige ansvarsforsikring allerede inkluderet, såvel som en kaskoforsikring. Selvrisikoen er dog forholdsvis høj, hvis uheldet skulle ske. Vi anbefaler derfor, at du tilkøber en selvrisikonedsættende forsikring, så du er bedre beskyttet.

Minilease i Odense

Vi tilbyder også minileasing, eller som vi kalder det: Bilabonnement. Et Oscar Bilabonnement er biludlejning på månedsbasis, hvor du lejer en bil i minimum minimum 28 sammenhængende dage til en fast, lav pris med alt inklusiv. Vi har derfor den perfekte løsning til dig, hvis du skal leje en bil i Odense for en længere periode. Hvis du er interesseret i at se, hvilke biler, som du kan få på bilabonnement, kan du kigge på Oscar Bilabonnement her.

Med et Oscar Bilabonnement kan du leje en bil fra blot 99 kr. pr. dag, hvis din lejeperiode er længere end 28 dage. Et bilabonnement er det billige alternativ til traditionel leasing, som er forbundet med en flerårig bindingsperiode og et stort udbetalingsbeløb. Det har vi skåret væk! Du skal betale 0 kr. i udbetaling, du er kun bundet 1 måned ad gangen, og alt er inkluderet i prisen - du skal udelukkende tanke bilen.

Besøg vores side omkring biler på langtidsleje og læs mere om fordelene.

Lej en kassevogn

Skal din varevogn på værksted? Er der kommet ekstra ordrer ind i virksomheden, og du mangler en ekstra vogn? Står det helt store flytteprojekt for døren? Hvad end dit behov måtte være, så har vi varevognen eller flyttebilen hos Oscar Biludlejning Odense, som du står og mangler!

Vælg blot Varevogn eller Flyttebil i oversigten over udvalget af lejebiler for at se udvalget. Vi har alt fra vans, små og store varevogne til flyttebiler med elektriske lifte.

Vi tilbyder varevogne i forskellige størrelser. Derfor har vi en løsning til dig, hvad end du har brug for at få flyttet et par varer eller en større flytning med flere møbler.

Flyttebilerne kan kan rumme op til 20m3. Med andre ord har vi altså et bredt udvalg af forskellige varevogne og flyttebiler, så vi er sikre på, at vi kan dække dit behov i forbindelse med transporten.

Du kan klikke på Mere information ikonet ud for vores varevogne og flyttebiler, for at se deres indvendige mål.

Alle vores varevogne og flyttebiler må køres med et lille kørekort (B-kørekort).

Information om vores biludlejning

Brænder du inde med spørgsmål vedrørende vores biludlejning i Odense, så er du altid velkommen til at kontakte os gennem chatten, email [email protected] eller telefon 42909048. Vi hjælper dig gerne videre.

 Ved afhentning af din lejebil bedes du medbringe dit gule sygesikringskort og kørekort.

Vurder din oplevelse hos Oscar Biludlejning Odense C

Hjælp os med at blive bedre! Skriv en anmeldelse på Google, og fortæl os og andre om din oplevelse.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot med over 3400 anmeldelser.

Har du spørgsmål angående vores biludlejning i Odense C?

Så læs med her. Her får du svar på nogle af de typiske spørgsmål til vores biludlejning i Odense C:

Hvad er prisen på jeres biludlejning i Odense C?

Vores priser er forskellige fra afdeling til afdeling. Priserne starter fra 249 kr. pr. dag i Odense C, hvilket inkluderer kaskoforsikring, ansvarsforsikring samt 100 km pr. udlejningsdøgn.

Kan jeg leje og selv køre en varevogn eller flyttebil?

Det kan og må du. I Danmark må alle med et kategori B kørekort (alm. kørekort) føre vores varevogne og flyttebiler. Derfor er du velkommen til at leje en varevogn eller en flyttebil i Odense C.

Jeg er under 25 år. Skal jeg betale ekstra for at leje en bil?

Vi opkræver ikke et ekstra gebyr for dig, som er under 25 år. Vi har enkelte biler i Odense C, som kan have en aldersbegrænsning, og du kan blive opkrævet et større depositum, hvis du er under 25 år. Dette får du tilbagebetalt ved tilbagelevering af bilen, hvis alt er, som det skal være.

Hvilken rabat kan jeg få på biludlejning?

Ved at booke gennem Oscar Biludlejnings app kan du få adgang til vores loyalitetsprogram, som giver minimum 10% rabat på dagslejen på normale bookinger. Brug appen, søg efter Odense C og opnå en besparelse på din booking.