Oscar +45 42 90 90 48
Oscar Biludlejnings Logo $ 433 Facaden af Oscar Biludlejning Varde

Oscar Biludlejning Varde

Personbiler
Varevogne
Flyttebiler
Minibusser

Varde Biler A/S

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Varde Jeppe Skovgaards Vej 11
6800 Varde
DK

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag: Lukket
Søndag:

Funktioner:
Fartpilot, Isofix, Sædevarme, Apple CarPlay, Klimaanlæg, Lane assist, Håndfri telefon, Automatisk nedblændelige forlygter, Ratvarme, El-ruder, Aircondition

Hyundai i10 Essential

Hyundai i10 Essential

269,00 kr. pr. dag
2020 Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
26,8 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Det er ikke kun noget vi siger…

Oscar Biludlejning Varde

Velkommen til Varde Biler A/S. Vi har altid skarpe priser på både korttidsleje og langtidsleje af flere forskellige biltyper. 

Oscar Biludlejning er i samarbejde med Varde Biler A/S altid klar til at leje en personbil, varevogn, minibus eller trailer ud til dig. Varde Biler A/S sørger altid for at have bilerne klargjort til dig, så vi kan sende dig trygt afsted på vejene. 

Har du brug for en varevogn?

Har du brug for en varevogn til at flytte gods og inventar? Vi har hvad du skal bruge! Ønsker du ikke en stor flyttebil, og ønsker du heller ikke at skulle betale for dyre flyttefirmaer, så har vi løsningen. Du kan nemlig bruge vores store varevogn til din flytning. Den må, ligesom alle vores andre køretøjer, køres med almindeligt kørekort. 

Du har derudover også mulighed for at tilkøbe ting, der vil gøre din flytning nemmere, såsom flyttetæpper eller en sækkevogn. 

Billig leje af personbiler

I et samarbejde mellem Varde Biler og Oscar Biludlejning har vi gjort det muligt, at du kan leje en personbil til Danmarks skarpeste priser! Vi tilbyder priser helt ned til 249,- pr. dag – og det er endda inklusiv 100 kilometer om dagen samt alle lovpligtige forsikringer.

Mere end 5 personer? Lej en minibus!

Skal I mere end 5 personer afsted, er det med at have plads nok, så alle kan komme afsted samlet. Vi har den allerbedste løsning på dette scenarie. Hos Oscar Biludlejning i Varde kan du leje en minibus med plads helt op til 9 personer – og minibussen må selvfølgelig køres med almindeligt kørekort (B-Kørekort). 

Giv din vurdering af Oscar Biludlejning i Varde

Hvis ikke vi får at vide, hvordan vi kan forbedre os og hele tiden bruger den feedback vi får, kan vi ikke fortsætte i jagten på at bliver Danmarks bedste biludlejning. Derfor hører vi altid gerne om både ris og ros – du kan skrive din anmeldelse lige her.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot med over 380 anmeldelser.

Hyppigt stillede spørgsmål til biludlejning i Varde

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder i Varde:

Hvad koster biludlejning i Varde?

Du kan leje en bil fra kun 269,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Varde. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Kræver det et særligt kørekort at leje en flyttebil?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at føre en varevogn, minibus eller flyttebil. Alle vores vogne i Varde må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort), så du kan med glæde booke disse biler hos os.

Hvorfor skal jeg vælge Oscar Biludlejning?

Hos Oscar Biludlejning får du lokal biludlejning i Varde til landets skarpeste priser. Vi har et stort udvalg af biler, nem og enkel online booking og ingen skjulte gebyrer. Vores kunder er heller ikke i tvivl, hvorfor vi scorer over 4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris i Varde, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Er der et afbestillingsgebyr?

Ved afbestilling indenfor 48 timer før afhentningstidspunktet, har Oscar ret til at opkræve hele beløbet. Hvis afbestillingen sker før 48 timer inden afhentning, vil du kun skulle betale 25% af lejeprisen. Ved afbestillingen eller spørgsmål om det, kontakt os på tlf. 42909048.

BILUDLEJNING