Oscar 42 90 90 48
Oscar Biludlejnings Logo $ 433 Facaden af Oscar Biludlejning Varde

Oscar Biludlejning Varde

Personbiler
Varevogne
Flyttebiler
Minibusser

Varde Biler A/S

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Varde Jeppe Skovgaards Vej 11
6800 Varde
DK

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag: Lukket
Søndag:

Hyundai i10

269,00 kr. pr. dag
2018 Mikrobil
5 Døre
4 Sæder
Benzin
Manuel
23,4 km/l
Uden trækkrog

Oscar Biludlejning Varde

Velkommen til Varde Biler A/S. Vi har altid skarpe priser på både korttidsleje og langtidsleje af flere forskellige biltyper. 

Oscar Biludlejning er i samarbejde med Varde Biler A/S altid klar til at leje en personbil, varevogn, minibus eller trailer ud til dig. Varde Biler A/S sørger altid for at have bilerne klargjort til dig, så vi kan sende dig trygt afsted på vejene. 

Har du brug for en varevogn?

Har du brug for en varevogn til at flytte gods og inventar? Vi har hvad du skal bruge! Ønsker du ikke en stor flyttebil, og ønsker du heller ikke at skulle betale for dyre flyttefirmaer, så har vi løsningen. Du kan nemlig bruge vores store varevogn til din flytning. Den må, ligesom alle vores andre køretøjer, køres med almindeligt kørekort. 

Du har derudover også mulighed for at tilkøbe ting, der vil gøre din flytning nemmere, såsom flyttetæpper eller en sækkevogn. 

Billig leje af personbiler

I et samarbejde mellem Varde Biler og Oscar Biludlejning har vi gjort det muligt, at du kan leje en personbil til Danmarks skarpeste priser! Vi tilbyder priser helt ned til 249,- pr. dag – og det er endda inklusiv 100 kilometer om dagen samt alle lovpligtige forsikringer.

Mere end 5 personer? Lej en minibus!

Skal I mere end 5 personer afsted, er det med at have plads nok, så alle kan komme afsted samlet. Vi har den allerbedste løsning på dette scenarie. Hos Oscar Biludlejning i Varde kan du leje en minibus med plads helt op til 9 personer – og minibussen må selvfølgelig køres med almindeligt kørekort (B-Kørekort). 

Giv din vurdering af Oscar Biludlejning i Varde

Hvis ikke vi får at vide, hvordan vi kan forbedre os og hele tiden bruger den feedback vi får, kan vi ikke fortsætte i jagten på at bliver Danmarks bedste biludlejning. Derfor hører vi altid gerne om både ris og ros – du kan skrive din anmeldelse lige her.

BILUDLEJNING