Lej en Varevogn

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Landsdækkende leje af varevogn

Ved leje af varevogn hos Oscar kan du billigt transportere dine ting fra A til B. Det gælder, uanset om firmabilen er brudt sammen, eller du skal have flyttet dine papkasser - vi står altid klar med en varevogn til dig. 

Vi tilbyder lokal udlejning af varevogne, og forsøger at være til stede i hele Danmark. Derfor har du sjældent langt til dit nærmeste Oscar udlejningskontor, hvor du kan leje en varevogn.

Find en varevogn nær dig ved at bruge søgebaren ovenover. Indtast blot din by og de ønskede datoer, hvor du skal bruge vognen, hvorefter du vil se hvilke varevogne, vi har tilgængelige til dig.

Vi håber på, at du finder netop den bil, som du står og mangler, og vi glæder os til at se dig hos en af vores Oscar udlejningskontorer.

Vi har varevogne i alle størrelser

Vi gør alt, hvad vi kan, for at leve op til dine behov. Derfor tilbyder vi også udlejning af varevogne i mange forskellige størrelser. Udvalget af vores varevogne varierer fra afdeling til afdeling, men du vil finde alt fra vans til store, rummelige varevogne.

Vi tilbyder eksempelvis små vans, såsom en VW Touran på gule plader, som kan rumme ca. 3 m3. Lej sådan en vogn, hvis dit transportbehov er begrænset - samtidig vil du finde meget lave priser på vans.

Derudover udlejer vi også store varevogne, som f.eks. en Peugeot Boxer, Ford Transit eller Citroen Jumper, som rummer 10m3 og opefter. Disse har vi i alt fra størrelserne L1H1 til L3H2 - dette varierer fra afdeling til afdelinger. Vi har også varevogne i alle størrelser derimellem, så du er garanteret en, som passer til dine behov.

Vores priser varevogne er vejledende og er fastsat uafhængigt hos hver afdeling. På de små vans vil du se priser fra 299,- pr. dag, på vores små varevogne fra 449,- pr. dag, vores mellem varevogne 499,- pr. dag, og vores store varevogne fra 549,- pr. dag.

Lej en bil i dit nærområde med søgebaren øverst på siden, og lej varevogn hos Oscar Biludlejning til fast, lav pris.

Oscar udlover en række fordele ved varevogn udlejning

Lej en varevogn og få en række fordele hos Oscar! Til trods for den lave pris, så går vi ikke ned på vores høje service eller fordelene ved at leje hos os. Når du lejer en bil, uanset om det er en personbil, varevogn eller flyttebil, så får du altid 100 km inkl. i lejen pr. lejedag.

Skal du bruge mere end det, så kan du tilkøbe ekstra kilometer, når du reserverer varevognen, og få op til 40% rabat på kilometerprisen, hvis du booker mere end 400 ekstra km.

Vi har også valgt at inkludere ansvarsforsikring og kaskoforsikring i prisen, så du ikke oplever nogle skjulte overraskelser. Vi ønsker, at du er tryg under hele lejeperioden, derfor er der også vejhjælp inkluderet, så du er godt dækket ind. Du kan tilkøbe en selvrisikonedsættende forsikring til kaskoforsikringen, så din selvrisiko i forbindelse med skader er væsenligt mindre, hvis uheldet skulle være ude.

Hvis du skal bruge flyttekasser til din flytning, anbefaler vi, at du læser vores guide til køb af billige flyttekasser.


Lej en kassevogn via Oscar's App

Download Oscar's app her

Oscar Biludlejning app’en er på gaden, og du kan opnå en masse fordele med det samme. I app'en finder du rabatter, ekstra inkluderede kilometer, samt muligheden for at gemme ubrugte ekstra kilometer til fremtidige bookinger.
Oplev alt dette og meget mere i Oscars app.

arrow-right
hero

Alternativer til varevogn leje

Nogle gange er en varevogn bare ikke stor nok. Derfor har vi hos Oscar flere forskellige muligheder. Er leje af varebil ikke passende i størrelsen, kan du passende vælge at leje en flyttebil med mere plads. Ligesom vores varevogne, har vi også flyttebiler i flere forskellige størrelser.

Du får de samme fordele, når du lejer en flyttebil, som når du lejer en varevogn. Både vores flyttebiler og varevogne må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort).

Hos mange af vores afdelinger tilbyder vi også en række tilbehør til din varevogn. Du kan bl.a. tilvælge sækkevogne, flyttetæpper eller sikkerhedspakker, når du booker varevognen. Vi står altid klar til at rådgive dig i forbindelse med din leje, så du får den bedste oplevelse!

Langtidsleje af varevogn

Som noget særligt tilbyder vi langtidsudlejning af varevogne hos Oscar. Vi kalder det Oscar Bilabonnement.

Et bilabonnement fungerer ligesom dit mobilabonnement: Du betaler en fast månedlig pris for en varevogn, som du lejer på månedsbasis. Prisen er meget lavere, når du lejer den på abonnement, og du binder dig kun for én måned ad gangen. Alt er inklusiv: Forsikring, kilometer, vejhjælp osv. Du skal kun tanke bilen!

Finder du ikke en varevogn i dit område, når du søger efter en varevogn på bilabonnement, kan du altid kontakte vores kundeservice på 42909048 eller email [email protected] - vi kan ofte finde en varevogn til dig, som ikke er på hjemmesiden.

Lej en billig varevogn i en længere periode med Bilabonnement fra Oscar!

Priser på leje af kassevogn

Priserne i tabellen nedenfor viser de anbefalede priser på alle typer kassevogne i lavsæson på en ugedag. De endelige priser fastsættes af de enkelte afdelinger hos Oscar, baseret på deres udbud og kan variere afhængigt af ugedag og årstid.

Type af kassevogn 1 dag fra kr. Ekstra km fra kr.
Lille kassevogn 399,- 3,00
Mellem kassevogn 499,- 3,50
Stor kassevogn 549,- 3,50

* Alle priser er inkl. kasko-/ansvarsforsikring, moms og 100 km. pr. dag.

Afhentning og leje til unge

Ved afhentning af din lejede varevogn hos vores afdelinger, skal du fremvise dit kørekort og sygesikringsbevis. Vi sørger for alt det administrative, når du kommer og henter vognen, for at du hurtigt og nemt kan få nøglen til varevognen.

Hos Oscar Biludlejning skal du ikke straffes for at være under 25 år, når du skal leje varevogn. Er du mellem 18 og 25, så kan du stadig leje alle vores biltyper. Vi kræver ikke en merpris for ung chauffør, du betaler det samme, som en person over 25 år.

Du kan dog risikere, at enkelte biler har en aldersbegrænsning. Dette vil være angivet i bookingprocessen. Der vil typisk være et større depositum for unge, men dette bliver naturligvis tilbagebetalt ved endt leje. Depositum afhænger af din alder og betalingsmetode. Du kan læse mere om vores betingelser for depositum her.

Har du spørgsmål til vores udlejning, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 42909048 eller mail [email protected].

Lej varebil til erhverv

Lej en kassebil til jeres virksomhed? Hos Oscar Biludlejning har vi varebiler i flere størrelser, perfekt til brug af virksomheder, så står og har brug for muligheden af, at pakke alt jeres værktøj ned, flytte ting fra A til B, eller bare vil have mere plads til diverse ting der skal medbringes til jeres kunder? Klik her og læs mere om erhvervsudlejning.

Hyppigt stillede spørgsmål om vores varevogne

Herunder kan du se nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder:

Kræver det et særligt kørekort for at leje en varevogn?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at føre en af vores varevogne. Alle vores varevogne må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort).

Hvad koster det at leje en varevogn?

Vores priser på leje af varebil varierer fra afdeling til afdeling, hvorfor vi ikke har faste på priser vores varevogne. Du vil kunne finde små varevogne fra 449,- pr. dag, mellemstore varevogne fra 499 kr. pr. dag og store varevogne fra 549,- pr. dag.

Kan jeg få rabat på min leje af varevogn?

Vi giver ikke direkte rabat på lejeprisen, men du kan optjene rabat på andre måder. Mange af vores afdelinger tilbyder en lavere lejepris, hvis du booker en varevogn mandag til torsdag. 

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en varevogn til samme pris, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte varevogne.

Hvor kan jeg leje en varebil?

Oscar udlejer varebiler på tværs af hele Danmark i alle vores 120+ afdelinger. Lej en varebil fra kun 399 kr. pr. dag, hvor kasko- og ansvarsforsikring, samt 100 kilometer allerede er inkluderet pr. dag.

100 km pr. dag er ikke nok. Hvad koster ekstra km?

Du kan tilkøbe ekstra km på vores hjemmeside, når du booker varevognen. Dette er den billigste løsning frem for at betale for overkørte km. Du optjener mellem 10-40% i rabat på ekstra km, hvis du køber ekstra km i bookingprocessen.

Hvad skal jeg medbringe, når jeg afhenter mine varebil udlejninger?

Ved afhentning af varebils udlejninger skal der medbringes kørekort og sygesikring. Dette skal gøres for at bekræfte identiteten af dig, inden du modtager nøglerne til lejede varebil

Oscar Biludlejning Oscar Biludlejning Logo Varevogn fra Oscar Biludlejning
Oscar Biludlejning Hveensgade 1, 3. sal
8000 Aarhus C
DK
449,00 kr. til 999,00 kr. +45 42 90 90 48 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 13:00 08:00 - 13:00

Vi er stolte over vores flotte anmeldelser, hvor vi har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot med over 3400 anmeldelser.