Biludlejning til erhverv

Hos Oscar Biludlejning tilbyder vi en omfattende erhvervsudlejning i hele Danmark. Med over 120 afdelinger, er vi altid i nærheden. Vores service er anerkendt med en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot med over 3400 anmeldelser, og vi tilbyder blandt andet muligheden for leje og afhentning samme dag. Vi tilbyder vores biler til erhverv som dagsleje, langtidsleje og som bil abonnement. Har din virksomhed brug for en lejebil til erhverv?

Fordele ved biludlejning til erhverv

Med biludlejning til erhverv hos Oscar Biludlejning, har du mulighed for at, spontant at leje en bil, og afhente den samme dag. Så skulle uhældet være ude, og jeres egen bil er på værksted? Klik her for at komme i kontakt med os

  • Nedbrud af lejebil: Vejhjælp tilknyttet alle biler.
  • Fleksibilitet: Du har mulighed for at lave fleksible lejeperioder.
  • Altid tæt på: Med mere end 120 afdelinger i Danmark, er du altid tæt på en af vores afdelinger.
  • Kundeservice: Har du brug spørgsmål, brug for rådgivning eller andet? Kontakt os på [email protected] eller ring på +45 42909048

Trin for trin - Lej erhvervskøretøj hos Oscar

Step 01

Udfyld dine ønsker i forhold til biltype, afhentningssted og lejeperiode. Derefter viser vi dig en liste over ledige biler, der matcher dine behov.

Step 02

Når du har fundet det rette køretøj, får du muligheden for at tilføje ekstra kilometer og tilbehør, hvis dette er nødvendigt for dig.

Step 03

Når du har lavet din booking, vil du modtage en bekræftigelse på mail og SMS.

Biltyper til alt arbejde

Om du er kørende sælger, et flyttefirma eller bare skal bruge en lille bil til erhvervsmæssige formål har Oscar Biludlejning noget for dig. Vi tilbyder alt fra små personbiler, helt op til flyttebiler.

Lej personbil til erhverv

Hos Oscar har vi mere end 1.000 køretøjer dækket på tværs af Danmark, vi har derfor altid en afdeling med personbiler i nærheden af dig. Vi tilbyder både store som små personbiler til virksomheder over hele landet. En normal biludlejning i et par dage med 100 kilometer inkluderet per dag. Rækker dit behov til mere, så kan du tegne et fleksibelt bilabonnement, der gør, at du kan leje en bil i lige så lang tid, som behovet dækker. Du kan til enhver en tid opsige din booking, da du vil have en månedlig opsigelse. Det er aktiv kørsel uden nogen bekymringer.

Erhvervsleje af varevogne og flyttebiler

Står dig og din virksomhed ofte og mangler en varevogn eller en flyttebil? Så er Oscar her til at servicere jer. Vi tilbyder udlejning af varevogne og flyttebiler til erhverv i flere størrelser, som samtidig kan køres med et almindeligt kørekort. Skulle du være i tvivl omkring størrelsen, eller hvilken varevogn du skal leje, kan du altid modtage rådgivning alle ugens dage af vores kundeservice på [email protected] eller ring +45 42909048

Lej minibus til firmaarrangement

Vil du have virksomheden med på tur? Så lej en minibus hos Oscar. Oplev friheden til at dig og dine kollegaer kan tage på tur. Vi tilbyder minibusser til både indlands- og udlandskørsel, som samtidig kan køres af alle med et almindeligt kørekort. Ikke nok med det så kan I også forsikre jer mod uheld, hvis noget skulle gå galt. Lej hos Oscar så kan du med fordel tage firmaet med på tur.

Lejepriser som virksomhed hos Oscar Biludlejning

Selvom priserne hos Oscar Biludlejning er ens for både virksomheder og private, er det vigtigt at bemærke, at vores priser altid inkluderer moms, hvilket gør dem fradragsberettigede for virksomheder. Er du i tvivl? Se vores priser.

Hold styr på dine kvitteringer

Som bruger af vores app, har du mulighed for at se alle dine kvitteringer igennem app'en. Det er derfor nemt for dig som virksomhed, at holde styr på kvitteringer til dit regnskab, derudover så vil du indgå i et gratis klubmedlemskab, hvor du optjener points til at opnå endnu flere rabatter og fordele.

Download Oscar's app her

Oscar Biludlejning app’en er på gaden, og du kan opnå en masse fordele med det samme. I app'en finder du rabatter, ekstra inkluderede kilometer, samt muligheden for at gemme ubrugte ekstra kilometer til fremtidige bookinger.
Oplev alt dette og meget mere i Oscars app.

arrow-right
hero