Lej en Flyttebil

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Er du på udkig efter en flyttebil?

Så har du fundet det rigtige sted. Lej en flyttevogn nemt og bekvemt til en god og fordelagtig pris hos Oscar Biludlejning. Så slipper du for at skulle hyre en flyttemand til dyre priser, og kan i stedet bruge pengene på din nye lejlighed eller hus.

Du kan leje flyttebiler fra vores afdelinger rundt omkring i hele Danmark, så du nemt og billigt kan flytte dine ting.

Lej flyttebil med lift i hele Danmark

Vi har afdelinger i hele Danmark, så du har aldrig langt til din nærmeste Oscar afdeling. Langt de fleste af vores afdelinger tilbyder udlejning af flyttebiler. Der er dog enkelte afdelinger, hvorfra du ikke kan leje en flyttebil med lift - her kan du dog ofte leje en varevogn i stedet.

Du kan bruge søgebaren øverst på siden til at undersøge mulighederne i dit lokalområde og se ledigheden af vores flyttebiler.

Ved leje af flyttebil ved Oscar får du både ansvars- og kaskoforsikring med i lejen. Så kan du føle dig helt tryg, når du kører i en flyttebil fra Oscar.

Derudover giver vi 100 kilometer pr. udlejningsdøgn, når du lejer en flyttebil hos os. Så skal du flytte, og skal køre mere end de 100 kilometer, kan du altid tilkøbe ekstra kilometer nemt og billigt.

Hvis du har brug for flyttekasser så burde du tage et kig på vores store guide om flyttekasser.

Hvad vi kan tilbyde dig af flyttebiler

Vi tilbyder flyttebiler i mange forskellige størrelser. Så har du en masse ting, vil du nemt kunne finde en flyttebil, der dækker præcist det pladsbehov du har brug for.

Hos Oscar tilbyder vi nemlig flyttebiler med en plads på over 20m3, men hvis du ikke har ikke behov for så meget plads, kan du også sagtens leje en af vores mindre flyttebiler, varevogne eller trailere til endnu lavere priser. 

Mange af de flyttebiler vi tilbyder har lift, derfor kan du også nemt transportere selv de tunge genstande, du skal have flyttet. 

Lej din flyttebil i hverdagene

Mange af vores afdelinger tilbyder udlejning mandag til torsdag til lavere priser end i weekenden. Et tilbud, du ikke må gå glip af!

Hvis du ser, at en af vores flyttebiler har en "fra-pris", så kan du leje den for en lavere pris i hverdagene. på den måde kan du virkelig klare flytningen billigt, når det kommer til transporten, hvis du booker mandag-torsdag.

Download Oscar's app her

Oscar Biludlejning app’en er på gaden, og du kan opnå en masse fordele med det samme. I app'en finder du rabatter, ekstra inkluderede kilometer, samt muligheden for at gemme ubrugte ekstra kilometer til fremtidige bookinger.
Oplev alt dette og meget mere i Oscars app.

arrow-right
hero

Regler for vores flyttebiler

Hos Oscar kan alle med et lille kørekort køre vores flyttebiler med lift. Derfor er alle, som må køre en personbil, tilladte til at leje og køre en flyttebil. Når du afhenter din vognen, skal du blot fremvise dit køre- og sygesikringskort.

Er du mellem 18-24 år, kan du sagtens leje en flyttebil hos os, dog vil der blive opkrævet et højere depositum. Selvrisikoen vil ligeledes også stige. Efter din lejeperiode er slut, får du refunderet dit depositum.

Hvis bilen skal køre i udlandet, vil der blive opkrævet et yderligere mindre gebyr før lejeperioden begynder af forsikringsmæssige årsager. 

Vil du kontakte os, har spørgsmål til din udlejning eller søger et tilbud, kan du enten ringe til os på 42909048 eller kontakte os på vores mail [email protected].

Lej en flyttevogn ved at indtaste dit lokalområde øverst, vælg de ønskede datoer og klik Find Lejebil. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit flytteprojekt.

Hyppigt stillede spørgsmål om leje af flyttebil

Herunder kan du se nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder:

Kræver det et særligt kørekort for at leje en flyttebil?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at føre en af vores flyttebiler. Alle vores vogne må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort), så du kan med glæde leje en flyttebil hos os.

Hvad koster det at leje en flyttebil?

Vi har ikke en fast pris på vores flyttebiler. Lejeprisen afgøres af den enkelte afdeling, hvorfor priserne varierer. Vores priser på flyttebiler starter dog i hverdagene fra 749,00,- pr. dag. Skal du buge en billig flyttebil, er mandag til torsdag de essentielle dage at vælge.

Kan jeg få rabat på min leje af flyttebil?

Vi kan ikke give dig en rabatkode, men du har mulighed for at spare på lejeprisen hos mange af vores afdelinger, hvis du vælger at leje en flyttebil mandag-torsdag. Mange af vores afdelinger tilbyder nemlig en lavere lejepris i disse dage, end hvis du lejer flyttebilen i weekenden.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

100 km pr. dag er ikke nok. Hvad koster ekstra km?

Du kan tilkøbe ekstra km direkte på vores hjemmeside, når du booker flyttebilen. Dette er den billigste løsning frem for at betale for overkørte km. Du optjener mellem 10-40% i rabat på ekstra km, hvis du køber ekstra km i bookingprocessen.

Oscar Biludlejning Oscar Biludlejning Logo Lej en Flyttebil
Oscar Biludlejning Hveensgade 1, 3. sal
8000 Aarhus C
DK
749,00 kr. til 1.299,00 kr. +45 42 90 90 48 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 13:00 08:00 - 13:00

Vi er stolte over vores flotte anmeldelser, hvor vi har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot med over 3400 anmeldelser.