Oscar +45 42 90 90 48
Oscar Biludlejnings Logo $ 491 Facaden af Oscar Biludlejning Østerbro

Oscar Biludlejning Østerbro

Personbiler
Varevogne
Flyttebiler
Minibusser

Cph Carrental

Modtager ikke biler udenfor åbningstid

Adresse

Oscar Biludlejning Østerbro Kong Oscars Gade 7
2100 København Ø
DK

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Funktioner:
Aircon, Bakkamera, El-ruder, Må føres af personer med almindeligt kørekort

Pris pr. dag:
Mandag 499,00 kr.
Tirsdag 499,00 kr.
Onsdag 499,00 kr.
Torsdag 499,00 kr.
Fredag 499,00 kr.
Lørdag 699,00 kr.
Søndag 699,00 kr.
Helligdage 699,00 kr.

Renault Master T33 L2H2, M2

fra 499,00 kr. pr. dag
2017 Stor varevogn
2 Døre
3 Sæder
Diesel
Manuel
12 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Udvendig højde
2,5 m
Udvendig længde
6 m
Indvendig bredde
1,75 m
Indvendig højde
1,9 m
Indvendig længde
3,7 m
Indvendig størrelse
12,3 m³

Funktioner:
Aircon, Bakkamera, El sidespejle, Ståhøjdetag, Trin ved bagdør, El-ruder, for, Åbning i siden, Alm kørekort, Ekstra stor varerum, Depositum 2000 kr., Langmodel, Ikke RKI/Debitkort/Kontanter

Pris pr. dag:
Mandag 499,00 kr.
Tirsdag 499,00 kr.
Onsdag 499,00 kr.
Torsdag 499,00 kr.
Fredag 499,00 kr.
Lørdag 899,00 kr.
Søndag 899,00 kr.
Helligdage 899,00 kr.

Renault Master 2,3 L3H2 ekstra lang M3

fra 499,00 kr. pr. dag
2018 Stor varevogn
2 Døre
3 Sæder
Diesel
Manuel
13,9 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Funktioner:
Bakkamera, El-ruder, Manuelt gear, Må føres af personer med almindeligt kørekort, Vinterdæk monteret, Ikke RKI/Debitkort/Kontanter

Pris pr. dag:
Mandag 499,00 kr.
Tirsdag 499,00 kr.
Onsdag 499,00 kr.
Torsdag 499,00 kr.
Fredag 499,00 kr.
Lørdag 699,00 kr.
Søndag 699,00 kr.
Helligdage 699,00 kr.

Renault Master T33 L2H2, M5

fra 499,00 kr. pr. dag
2017 Stor varevogn
2 Døre
3 Sæder
Diesel
Manuel
14 km/l
Uden trækkrog
Mere information

Det er ikke kun noget vi siger…

Oscar Biludlejning Østerbro

Har du brug for biludlejning centralt i København, så har Oscar Biludlejning Østerbro hvad du leder efter. I denne afdeling har vi lige den bil, du har behov for. Cph Carrental sørger altid for at have bilerne klargjort til dig, så vi kan sende dig trygt afsted på vejene.

Vi har et stort udvalg af køretøjer, så vi altid kan sende dig afsted med den rigtige bil, som passer perfekt til dig. Her finder du f.eks. flere mikrobiler ledige til priser fra kun 249 kr. pr. dag.

Dækker en personbil ikke dine behov? Oscar Biludlejning Østerbro har løsningen!

Hvis du skal have transporteret varer eller flytte, så har du måske brug for mere plads, og derfor udlejer vi både flyttebiler og varevogne. Vi har varevogne i forskellige størrelser både med og uden lift. Hvis du skal i gang med den helt store flytning, så har du mulighed for at leje en af vores flyttebiler med elektronisk lift. Liften gør din flytning nem og overskuelig, specielt i forhold til at transportere tungere ting, som vil være svært og krævende i en varevogn.

Overvejer du stadig, om Oscar er dette rette valg for dig, når du skal leje en bil?

Oscar Biludlejning kan findes i over 110 lokationer i Danmark. Dette gør os til Danmarks mest talrige biludlejningskæde. Vi er landsdækkende, så vi altid har en bil i nærheden af dig, uanset hvor du befinder dig i Danmark. Vi udlejer nemlig over 1.500 nye og brugte biler på daglig basis.

Vi hjælper dig gerne med at finde det køretøj, der passer til netop dit behov. Om du så skal bruge en personbil, varevogn, flyttebil eller noget helt andet. Kontakt vores kundeservice på tlf. nr.: 42909048, som hellere end gerne vil strikke et tilbud sammen til dig.

Skal du uden for Danmarks grænser?

Skal du ud at køre i udlandet i din lejebil, er det ikke noget problem. Dette kan lade sig gøre i vores biler ved køb af en udlandsforsikring. Med denne forsikring er du dækket og forsikret i din lejebil uden for Danmarks grænser. Du kan tilvælge udlandsforsikring, når du booker bilen på hjemmesiden.

Derudover har vi gode rabatter, når du bestiller ekstra km i bookingprocessen til dine længere ture. Og jo flere km du køber ved booking, desto mere sparer du.

Køb ekstra km på forskud og spar penge

I vores dagsleje er der 100 km inkluderet pr. dag. Hvis dette ikke er tilstrækkeligt til din billeje, har du selvfølgelig også mulighed for at tilkøbe ekstra km i bookingprocessen.

  • 100 km - Spar 10%
  • 200 km - Spar 20%
  • 300 km - Spar 30%
  • 400 km - Spar 40%

Oscar Biludlejning Østerbro

Når du lejer bil hos Oscar Biludlejning Østerbro, skal du være opmærksom på, at der kan forekomme et depositum. Dette beløb kan variere, men det afhænger af bilens type, betalingskortet samt førerens alder.

Ved udlejning af bil i vores afdeling på Østerbro skal du også være opmærksom på, at nogle af vores biltyper kan have en aldersbegrænsning, hvor man skal have en vis alder, for at kunne booke bilen.

Når du skal afhente din bil fra Oscar Biludlejning Østerbro, beder vi dig venligst om at have betalingskort, kørekort og sygesikringsbevis med. Herefter er du kørende i din nye lejebil fra Oscar Biludlejning Østerbro.

Langtidsleje betaler sig hos Oscar Biludlejning

Skal du bruge et transportmiddel over en længere periode, eller skal du på en længere tur, så tilbyder Oscar Biludlejning Østerbro også langtidsleje. På den måde får du mest ud af din leje og får endda også mere rabat! OBS: Denne rabat gælder ikke i helligdage og skoleferier.

Se mere nedenfor for at se præcis hvor meget du kan spare:

  • Lej i 7 sammenhængende dage - Spar 10%
  • Lej i 14 sammenhængende dage - Spar 15%
  • Lej i +21 sammenhængende dage - Spar 20%

Har du brug for en bil i en måned eller opefter, har vi en skræddersyet løsning til dig, som vi kalder Oscar Bilabonnement. Her kan du leje en bil fra 99 kr. pr. dag og betaler en månedlig pris for at leje en bil. Læs mere om vores Bilabonnement her.

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot med over 380 anmeldelser.

Hyppigt stillede spørgsmål til biludlejning på Østerbro

Vi har samlet nogle spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder på Østerbro:

Hvad koster biludlejning på Østerbro?

Du kan leje en bil fra kun 249,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning på Østerbro. I prisen er 100 km pr. dag samt ansvars- og kaskoforsikring inkluderet.

Kræver det et særligt kørekort at leje en flyttebil?

Du behøver ikke et særligt kørekort for at føre en varevogn, minibus eller flyttebil. Alle vores vogne på Østerbro må køres med almindeligt kørekort (B-kørekort), så du kan med glæde booke disse biler hos os.

Hvorfor skal jeg vælge Oscar Biludlejning?

Hos Oscar Biludlejning får du lokal biludlejning i Østerbro til landets skarpeste priser. Vi har et stort udvalg af biler, nem og enkel online booking og ingen skjulte gebyrer. Vores kunder er heller ikke i tvivl, hvorfor vi scorer over 4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Skal jeg betale ekstra, hvis jeg er under 25 år?

Nej, vi opkræver ikke et gebyr for ungudlejning. Du kan leje en bil til samme pris på Østerbro, selvom du er under 25 år. Vi vil i nogle tilfælde opkræve et større depositum, men det får du tilbagebetalt ved endt leje. Vi har også en aldersbegrænsning på enkelte biler.

Er der et afbestillingsgebyr?

Ved afbestilling indenfor 48 timer før afhentningstidspunktet, har Oscar ret til at opkræve hele beløbet. Hvis afbestillingen sker før 48 timer inden afhentning, vil du kun skulle betale 25% af lejeprisen. Ved afbestillingen eller spørgsmål om det, kontakt os på tlf. 42909048.

BILUDLEJNING