Oscar Biludlejning Logo 299,00 kr. til 1.329,00 kr. 977 Oscar Biludlejning ApS Østerbro

Oscar Biludlejning Østerbro

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Max Garage ApS (Østerbro)

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Østerbro Rovsingsgade 68
2100 København Ø
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
Udvendig bredde
2,5 m
Udvendig højde
2,9 m
Udvendig længde
6,3 m
Indvendig bredde
2,2 m
Indvendig højde
2,1 m
Indvendig længde
3,95 m
Indvendig størrelse
18,25 m³
Lastevne
3500 kg

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Sædevarme, Bakkamera, USB

Renault Master

fra 949,00 kr. pr. dag
Flyttebil m/lift
2 Døre
3 Sæder
Diesel
Manuel
12,2 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Udvendig bredde
2,5 m
Udvendig højde
2,9 m
Udvendig længde
6,3 m
Indvendig bredde
2,2 m
Indvendig højde
2,1 m
Indvendig længde
3,95 m
Indvendig størrelse
18,25 m³

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Bakkamera, GPS, Parkeringssensorer, Apple CarPlay, USB

Mercedes-Benz Sprinter

fra 949,00 kr. pr. dag
Flyttebil m/lift
3 Døre
3 Sæder
Diesel
Automatisk
14,9 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Udvendig bredde
2,5 m
Udvendig højde
2,9 m
Udvendig længde
6,3 m
Indvendig bredde
2,2 m
Indvendig højde
2,1 m
Indvendig længde
3,95 m
Indvendig størrelse
18,25 m³
Lastevne
3500 kg

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme

Ford Transit

fra 949,00 kr. pr. dag
Flyttebil m/lift
2 Døre
3 Sæder
Diesel
Manuel
12,3 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Indvendig bredde
2,1 m
Indvendig højde
2 m
Indvendig længde
4,8 m
Indvendig størrelse
20,16 m³
Lastevne
3500 kg

Udstyr:
Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Bakkamera, Parkeringssensorer, USB

Iveco Daily

fra 949,00 kr. pr. dag
Flyttebil m/lift
2 Døre
3 Sæder
Diesel
Automatisk
15,6 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Læs hvad vores kunder siger

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot med over 3400 anmeldelser.

Lej bil på Østerbro

Velkommen til Østerbro, en af Københavns mest charmerende bydele, kendt for sine brede boulevarder, talrige parker og skønne atmosfære! Det er et fantastisk sted at udforske, og med Oscar Biludlejning på Østerbro har du mulighed for at opleve det på egen hånd. Siden 2023 har vi betjent den smukke bydel Østerbro med vores omfattende udvalg af lejebiler. Uanset om du skal på en hurtig forretningsrejse, har brug for en bil til en weekendtur, eller har brug for en minibus til en familieudflugt, har vi en bil, der passer til dine behov. Hos Oscar Biludlejning på Østerbro er vi stolte over at kunne hjælpe jer med at udforske vores vidunderlige bydel på jeres egne præmisser.

Lokal viden og personlig service hos Oscar Biludlejning Østerbro

En af Oscar Biludlejnigs unikke punkter er vores forretningsmodel, der er baseret på lokale og selvstændige bilejere, der driver vores biludlejning. Dette garanterer dig en nær, personlig service, og en forståelse for lokalområdets unikke behov. Disse lokale bilejere bryr sig dybt om deres lokale omdømme, hvilket er en stor fordel for vores kunder. Derudover, er den dybdegående lokale viden, som disse partnere har, afgørende for at sikre en førsteklasses oplevelse hos Oscar Biludlejning. På Østerbro er det Max Garage ApS, der driver Oscar Biludlejning, og de tilbyder i øjeblikket en flåde på over 40 køretøjer.

Vores forskellige køretøjer hos Oscar Biludlejning Østerbro

Vi tilbyder et bredt udvalg af almindelige biler i forskellige størrelser, der passer til alle tænkelige kørselsbehov. Uanset om du skal på en familietur, en weekendtur eller et forretningsmøde, kan du let finde en bil hos os, der passer præcis til dine behov.

Lej flyttebil på Østerbro

Hos Oscar Biludlejning tilbyder vi også varevogne og flyttebiler. Er du på vej til at flytte og overvejer at leje en flyttebil på Østerbro? Vi har flere størrelser og modeller, der kan opfylde nøjagtigt det, du har brug for. Ved at leje en flyttebil hos os kan du nemt transportere dine ejendele sikkert og bekvemt til din nye bolig.

Lej minibus på Østerbro

Du har også mulighed for at leje en minibus hos Oscar Biludlejning på Østerbro. Vores minibusser er perfekte til gruppeudflugter, firmaarrangementer, familiefester og meget mere. Med vores minibusser kan alle komme nemt og sikkert frem til destinationen, og du kan nyde turen sammen som en gruppe.

Tak fordi du tog dig tid til at få mere at vide om biludlejning ved Oscar Biludlejning på Østerbro. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den perfekte lejebil til dine behov. Kør sikkert!

Fleksibel Bilabonnement Med Oscar Biludlejning på Østerbro

Er du på udkig efter en fleksibel løsning til dit bilbehov? Med Oscar Biludlejnings bilabonnement på Østerbro får du adgang til biludlejning så let som aldrig før. Uanset om du har behov for bil i et par måneder eller på længere sigt, er vores tilbud om bilabonnement netop det, du søger.

Hvad Indebærer Oscar Bilabonnent?

Oscar bilabonnement er ikke blot biludlejning. Det er en service, der giver dig frihed og sikkerhed. Abonnementet inkluderer forsikring, service og afgifter - alt sammen uden udbetaling. Når du vælger Oscar bilabonnement, skal du ikke bekymre dig om uforudsete udgifter, da alt er inkluderet i din månedlige ydelse. Det betyder, at du kan koncentrer dig om at nyde turen og lade os tage os af resten.

Fleksibilitet Med Oscar Bilabonnement

En af de største fordele ved Oscar bilabonnement er fleksibiliteten. Du bestemmer selv, hvor længe du vil have bilen, og med opsigelse fra måned til måned, har du mulighed for at tilpasse bilbruget efter dine behov. Skulle dine behov ændre sig, kan du helt enkelt opsige dit abonnement med en måneds varsel.

Uanset om du leder efter en bil til hverdag, weekendture eller længere rejser, er Oscar Biludlejning på Østerbro det oplagte valg. Med vores bilabonnement får du nem adgang til kvalitetsbiler – og alt sammen til en fast, overskuelig pris. Prøv det i dag og mærk friheden ved at have adgang til bil, når du har brug for det.

Spændende attraktioner på Østerbro, København Ø at besøge med din lejede Oscar Bil

Når du lejer en bil fra Oscar Biludlejning, er Østerbro i København Ø en destination med masser af spændende attraktioner. Med din lejede bil er hele byen inden for let rækkevidde. Her er et par anbefalinger til steder, du kan udforske med din Oscar Biludlejning bil.

Parken

Danmarks nationalstadion, også kendt som Parken, er et must-see for fodbold- og koncertfans. Her kan du opleve topfodbold med F.C. København eller store koncerter.

National Gallery of Denmark (Statens Museum for Kunst)

Statens Museum for Kunst er landets vigtigste kunstmuseum og en sand perle for kunstelskere. Du kan bruge en hel dag på at udforske danske og internationale mesterværker.

Ny Carlsberg Glyptotek

Et andet anbefalet museum i området er Ny Carlsberg Glyptotek, der har en enestående samling af plastikkunst og malerier. Garden er også en oase i byens hjerte.

Fælledparken

Dette ubeboede, grønne område ved siden af byens trængsel er det ideelle sted at nyde en afslappende picnic, en tur eller en joggingtur.

Botanisk Have

Københavns botaniske have er et vidunderligt sted at vandre rundt og nyde naturen. Det er også hjem for Danmarks største videnskabelige plantesamling.

Den Lille Havfrue

Et besøg i København ville ikke være fuldstændigt uden at tage en tur for at se denne ikoniske statue, symbol for byen, placeret ved vandkanten ved Langelinie.

Med en bil fra Oscar Biludlejning kan du nemt udforske disse attraktioner og mere på Østerbro og resten af København.

Har du spørgsmål angående vores biludlejning på Østerbro?

Så læs med her. Her får du svar på nogle af de typiske spørgsmål til vores biludlejning på Østerbro:

Hvad er prisen på jeres biludlejning på Østerbro?

Vores priser er forskellige fra afdeling til afdeling. Priserne starter fra 299 kr. pr. dag på Østerbro, hvilket inkluderer kaskoforsikring, ansvarsforsikring samt 100 km pr. udlejningsdøgn.

Kan jeg leje og selv køre en varevogn eller flyttebil?

Det kan og må du. I Danmark må alle med et kategori B kørekort (alm. kørekort) føre vores varevogne og flyttebiler. Derfor er du velkommen til at leje en varevogn eller en flyttebil på Østerbro.

Jeg er under 25 år. Skal jeg betale ekstra for at leje en bil?

Vi opkræver ikke et ekstra gebyr for dig, som er under 25 år. Vi har enkelte biler på Østebro, som kan have en aldersbegrænsning, og du kan blive opkrævet et større depositum, hvis du er under 25 år. Dette får du tilbagebetalt ved tilbagelevering af bilen, hvis alt er, som det skal være.

Hvilken rabat kan jeg få på biludlejning?

Ved at booke gennem Oscar Biludlejnings app kan du få adgang til vores loyalitetsprogram, som giver minimum 10% rabat på dagslejen på normale bookinger. Brug appen, søg efter Østebro og opnå en besparelse på din booking.