Oscar Biludlejning Logo 449,00 kr. til 516,00 kr. 720 Oscar Biludlejning ApS Hemmet

Oscar Biludlejning Hemmet

Personbil
Varevogn
Flyttebil
Minibus

Bork Autoservice

Modtager biler udenfor åbningstid (via nøgleboks)

Adresse

Oscar Biludlejning Hemmet Midtbyvej 26
6893 Hemmet
dk

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag: Lukket
Søndag:

Udstyr:
Aircondition, Fartpilot, Bluetooth, Sædevarme, Isofix, Bakkamera, Parkeringssensorer, Apple CarPlay

Dacia Jogger

fra 449,00 kr. pr. dag
Stor personbil
5 Døre
7 Sæder
Benzin
Manuel
21,2 km/l
Uden trækkrog
Mere information
Læs hvad vores kunder siger

Vores kunder er ikke i tvivl. Vi har en score på 4,4 ud af 5 på Trustpilot med over 2800 anmeldelser.

Lej bil i Hemmet

Velkommen til Hemmet, en hyggelig by beliggende midt i det naturskønne Vestjylland. Vil du udforske områdets smukke natur, kulturelle seværdigheder eller blot rejse rundt med lethed? Hos Oscar Biludlejning i Hemmet tilbyder vi pålidelige og prisvenlige udlejningsbiler. Siden vi etablerede os i November 2022, har vi gjort det nemt og bekvemt for både lokale og turister at leje en bil i Hemmet.

Hvorfor vælge Oscar Biludlejning i Hemmet?

Oscar Biludlejning drives af lokale og uafhængige bilforhandlere, hvilket bringer en række fordele. Vores partnere er dybt forankret i deres lokale samfund og har stor interesse i at tilbyde den bedst mulige service. De kender deres område godt og kan rådgive dig om retning og vejforhold. Din tilfredshed har direkte indflydelse på deres lokale omdømme, hvilket er en stor motivator for at yde personlig og kvalitetsrig service.

I Hemmet er vi stolte af at samarbejde med Bork Autoservice, som er kendt for deres engagement og høje serviceniveau.

Vores flåde af biler hos Oscar Biludlejning i Hemmet

Hos Oscar Biludlejning i Hemmet har vi et bredt udvalg af biler. Uanset om du har brug for en mindre bil til at køre rundt i byen, en større bil til en familieferie, eller en specifik bil til erhvervsmæssig brug, kan vi hjælpe. Vi har fleksible løsninger, der passer til netop dit behov.

Lej varevogn i Hemmet

Har du specielle transportbehov, såsom at flytte bolig eller transportere større genstande, tilbyder vi også en række forskellige varevogne til udlejning. Vores varevogne er velholdte og pålidelige, og vi har flere forskellige størrelser at vælge imellem. Du kan derfor finde den perfekte varevogn, der passer til dit specifikke behov hos os.

Lej minibus i Hemmet

Skal du på tur med en større gruppe? Intet problem! Vi tilbyder også minibuser til udlejning. Vores minibuser er udstyret med komfortable sæder og god bagageplads, så du nemt kan planlægge den perfekte gruppeudflugt.

Lej flyttebil hos Oscar Biludlejning i Hemmet

Skal du flytte, eller har du andre store transporteringsbehov? Med vores flyttebiler gør vi flytningen lettere for dig. Vores flyttebiler er rummelige og sikrer, at din flytning forløber så bekvemt som muligt.

Oscar Biludlejning - Din lokale partner i Hemmet

Så uanset dit behov for biludlejning i Hemmet, kan du regne med Oscar Biludlejning. Vores brede sortiment af bilmodeller og størrelser sikrer, at vi kan dække ethvert behov. Kontakt os eller besøg os hos Bork Autoservice i Hemmet for en venlig og professionel service.

Langtidsbilleje og bilabonnement: Fleksible muligheder hos Oscar Biludlejning i Hemmet

Langtidsleje i Hemmet

Ved Oscar Biludlejning i Hemmet, stræber vi altid efter at tilpasse vores tjenester til netop dine behov. Og det gælder også for vores langtidsbilleje. Dette er en løsning, der er skræddersyet til +28 dages billeje, hvor du selv vælger, hvornår du vil hente og aflevere bilen. Billedjen inkluderer 40 km inkluderet per dag. Selvom det er en lidt dyrere mulighed, giver det en utrolig grad af fleksibilitet, hvilket gør det perfekt til folk, der ønsker friheden til at ændre deres planer efter behov.

Bilabonnement i Hemmet og omegn

Hvis du leder efter endnu mere værdi og kan forpligte dig til en længere periode, så er vores bilabonnement det rette valg. Med abonnementet forpligter du dig til en periode på 3, 6 eller 12 måneder og vælger blot en afhentningsdato. Dette gør det til et meget mere økonomisk valg, da bilabonnementet bliver billigere jo længere perioden er. Dertil kommer, at det inkluderer 1500 km om måneden, samt op til tre ekstra chauffører og international forsikring, alt sammen inkluderet i prisen. Med begge vores udlejningsmuligheder er der ingen indbetalinger, så du kan nyde gavnene fra første dag.

Udforsk Hemmets Skønheder Med Din Lejede Bil Fra Oscar Biludlejning

Hos Oscar Biludlejning, værdsætter vi, at du har valgt os til din rejse rundt i det smukke Hemmet i bunden af ​​Ringkøbing Fjord. Her er en liste over nogle lokale steder og attraktioner, du måske gerne vil besøge under dit ophold

Bork Vikingehavn

Tag en rejse tilbage til Vikingetiden og udforsk en autentisk genskabelse af en vikingehavn. Bork Vikingehavn er kun en kort bilrejse væk, og er en fantastisk måde at dykke dybt ned i områdets rige historie og kulturarv.

Tipperne

Er du en naturelsker? Tipperne, en af ​​Danmarks største fuglereservater, ligger lige i nærheden. Her kan du observere tusindvis af vadefugle og gå en tur i det smukke landskab.

Skjern Å

Skjern Å er Danmarks største flod og et must for alle, der elsker at fiske eller bare nyde naturen. Du kan nyde dagen ved floden, eller hvis du ønsker det, kan du tage på guidet kanotur for at opleve floden på en ny måde.

Lemvig Museum

Gør en tur til Lemvig Museum og dyk ned i vestjysk historie og kunst. Museet har en fantastisk samling af både lokal historie og moderne kunst. Det er definitivt et besøg værd.

Nymindegab Museum

Bliv fascineret af den lokale historie og kultur og besøg Nymindegab Museum. Du vil finde en omfattende samling af lokale fund og historiske genstande, der vil gøre dit besøg i Hemmet endnu mere berigende.

Uanset hvilke steder du vælger at besøge, er vi hos Oscar Biludlejning stolte over at kunne hjælpe med at gøre din rejse rundt i Hemmet behagelig og problemfri. God rejse!

Har du spørgsmål angående vores biludlejning i Hemmet?

Så læs med her. Her får du svar på nogle af de typiske spørgsmål til vores biludlejning i Hemmet:

Hvad er prisen på jeres biludlejning i Hemmet?

Vores priser er forskellige fra afdeling til afdeling. Priserne starter fra 449,00 kr. pr. dag i Hemmet, hvilket inkluderer kaskoforsikring, ansvarsforsikring samt 100 km pr. udlejningsdøgn.

Kan jeg leje og selv køre en varevogn eller flyttebil?

Det kan og må du. I Danmark må alle med et kategori B kørekort (alm. kørekort) føre vores varevogne og flyttebiler. Derfor er du velkommen til at leje en varevogn eller en flyttebil i Hemmet.

Jeg er under 25 år. Skal jeg betale ekstra for at leje en bil?

Vi opkræver ikke et ekstra gebyr for dig, som er under 25 år. Vi har enkelte biler i Hemmet, som kan have en aldersbegrænsning, og du kan blive opkrævet et større depositum, hvis du er under 25 år. Dette får du tilbagebetalt ved tilbagelevering af bilen, hvis alt er, som det skal være.

Hvilken rabat kan jeg få på biludlejning?

Ved at booke gennem Oscar Biludlejnings app kan du få adgang til vores loyalitetsprogram, som giver minimum 10% rabat på dagslejen på normale bookinger. Brug appen, søg efter Hemmet og opnå en besparelse på din booking.