(Opdateret d. 05. juni 2021 kl. 15:39)

Information om coronavirus

Kære kunde

I forbindelse med spredningen af coronavirussen i Danmark er det vores højeste prioritet at sikre vores kunders, vores afdelingers og vores ansattes sikkerhed og helbred. Derfor følger vi de krav og anbefalinger, som der er blevet fremlagt af den danske regering, og vi beder vores kunder om at gøre det samme.

Udlevering af lejebiler

Alle vores afdelinger hos Oscar Biludlejning holder åbent som normalt.

Derfor er det stadig muligt at booke og afhente vores lejebiler.

Vi henviser til vores generelle forretningsbetingelser for spørgsmål vedrørende ændring eller annullering af din bestilling, som du kan finde her. Har du ellers nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 42909048 eller email [email protected]

Med venlig hilsen
Oscar Biludlejning

Afbestilling og ændring af bookinger

Ved afbestilling indenfor 48 timer før afhentningstidspunktet, har Oscar ret til at opkræve hele beløbet. Hvis afbestillingen sker før 48 timer inden afhentning, vil du kun skulle betale 25% af lejeprisen. Ved afbestillingen eller spørgsmål om det, kontakt os på tlf. 42909048.

Vi flytter gerne din booking til en anden dato uden ekstra omkostninger for dig. Kontakt venligst vores kundeservice på 42 90 90 48 eller email [email protected].

BILUDLEJNING